reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Evvula w sumie żadnych badań nie robili, krew tylko w piątek i mocz a dziś to nieudolne usg, jeszcze mam mieć jedno jamy brzusznej.. A tak to nospa, luteina i tyle..

Akatsuki super prezent!

Małkus oby twardnienie odpuscilo!

reklama
My byliśmy ten wózek oglądać i wiemy już na pewno, że baby active nie biorę.

Za to babka miała jaki drugi wózek jedo fyn duo i się zakochałam. Prowadzi się jak marzenie i wykonanie super. No ale sprzedać go nie chce niestety. A my chyba zdecydujemy się na nowy bo cena nie zabija :) a na olx takie w bdb stanie po ok 2tys chodzą.

Jutro jedziemy załatwiać kredyt bo będziemy jednak zmieniać samochód. Sprzedajemy nasze punto i chcemy kupić cmaxa. Nie ma innego wyjścia bo do meganki nie wejdą na tył trzy foteliki, a i żaden wózek podwójny nie wejdzie do bagażnika. Trzymajcie proszę kciuki:-)

Małkus,

Oby twardnienie ustapilo!

Dobranoc

kamilove to moze lepiej smaxa sporo wiekszy i bedzie duzoo miejsca, a i bardziej wyględny ;)

siostra ma cmaxa i jakos tam zbyt wiele miejsca nie ma, bagaznik maciupki

Helol ;)

Dzis miałam gorąca linie z USC i sklepami jubilerskimi, bo troche na wariata robimy cywilny za dwa miesiące a ze w innym mieście to trzeba wszystko ładnie zgrać...
No ale juz plan mniej wiecej ułożony, mam nadzieje ze sie uda wszystko :)

Maleńka fika koziołki aż miło ;)
Spotkałam sie dzis ze znajomymi na zajęciach ;) fajnie było znów zobaczyć znajome mordki ;)

Dzięki Dziewczyny za wszystkie rady i opisy, stwierdziłam ze to raczej sa wzdęcia niż stawianie brzuszka, bo tam gdzie jest dziecko to jest w miarę miękki, a twardawy tu gdzie jelita itd, zdarza sie to dopiero pod wieczór, a jak siedzę czy leżę to brzuszek jest elegancko mięciutki ;) no i nic mnie nie boli ;) wiec to pewnie zwykle wzdęcia po jedzeniu ;)

Kasik jak byłam na IP z plamieniami to mi żadnego poronienia zagrażającego nie wpisywali, normalny opis sytuacji i tekst ze tak bywa i ze jest wszystko ok. Ja nie wiem po co kobiety straszyć niepotrzebnie, przecież kobiecie w ciąży na słowo poronienie to od razu robi sie słabo...

Akatsuki aż bije ta pozytywna energia z Twojego postu ;) fajnie ze Facet potrafi Cię nadal zaskakiwać ;)

Annie upolowałas jakas kiecke?

Madziula dobrze ze Martynce juz przechodzi, oby było tylko lepiej ;)
Dzięki za radę z woda, ja zawsze mało piłam a teraz tylko pije i latam do wc, cały czas... ;p
Oglądałam debatę i aż boje sie pomysleć ze jeden z nich będzie naszym prezydentem :(

Dreamgirl najlepszego z okazji urodzin! ;) śliczne prezenty dostałaś ;)

Malinka współczuje malokompetentnego usg, ale z drugiej str musza sie jakos nauczyć

Małkus oby to twardnienie juz sie nie powtórzyło

Dolga,

Można powiedzieć, że to niestety nie nasza liga cenowa. Maks mamy 15tys wiec narazie chyba cmax wygrywa w tej kategorii cenowej przynajmniej tak mówi mój Ł. Ja to się zupełnie nie znam :)

Blair ja rozumiem że muszą się uczyć i nie mam nic przeciwko :-) ale wydaje mi się że powinni to robić pod okiem doświadczonego lekarza a nie debatujac między sobą czy tak jest dobrze, czy to to, jak zmierzyć, do czego służą dane przyciski itd...

aaa napisałam takiego posta, wyszłam na chwilkę żeby obczaić forda cmax i wszystko poszło się piescic :[ :[
dlatego sorki ale odpisze tylko kamilove.
Cmax to dość ładny minivan. Po 2006 przeszedł facelifting i miło się patrzy. Nie wiem jak w środku bo nikt ze znajomych nie ma, za to mają smaxa (2011) i niezbyt mi się podoba to auto... Taki kanciasty busik troche. Ale zapewne robi robotę jeśli chodzi o przestrzeń. Z siedmioosobowych to polecam przyjrzeć się Turanowi. Niezbyt piękne ale solidne auto rodzinne. No i przede wszystkim to Niemiecka technologia. Jak mój teściu mawia: ford chooya wart, a fiat jego brat.
Szwagro ma 7osobowego Cheva Captiva i jest no bardzo sympatyczny samochód i do tego ładnie wygląda ale nie sądzę żeby jakis starszy model do 15k udało się kupić. Drugi szwagro ma C8, kupił bardzo niedawno i chyba nie dużo dał. Na razie sobie chwali ale yak jak mowie w motoryzacji ufam Niemcom Japończykom i Brytolom, reszta niestety mojego zaufania nie zdobyła.
Kamilove przeglądnij motoallegro, warto się doedukować w motoryzacji. Zawsze swoje trzy grosze możesz wtrącić ;) obejrzyj Turana.

Ostatnia edycja:
touran jest 5 osobowy, moj tata ma tylko ju w nowej budzie 2010 r. ale jezdzi sie super i bagaznik duzo duzo wiekszy niz w cmaxie, cmax dla mnie wyglada jak troche powiekszone punto:D a w cenach to tak w sumie nie bardzo sie orientuje, bo narazie nie kupjemy, ale kiedys w koncu bedzie trzeba, bo jezdzimy starym gratem, ale za to niezawodnym haha nidgy sie nie psuje, tylko nieduzy, a ja ogole to nie przywiazuje wagi do takich spraw

dolga masz rację! Tourana to mój chciał kupić ale wybiłam mu z głowy!! Chodziło mi o Sharana!! I €ż popatrzyłam, zaczynają się od 11 000 :) A juz za 16 można taki zadbany kupić: CZARNY VW SHARAN 1.9 TDI 116KM * NIEMIEC * IDEALNY (5345861998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. A tu masz takie c8 jak ma szwagier: CITROEN C8 2.0 HDI 110KM NAWIGACJA KLIMATRONIK (5334245825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jako alternatywa dla cmaxa: Ford Galaxy 1.9 TDI CAMPER 2005r. ZAMIANA (5338602499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. choć mi się nie podoba.
Ja jestem ambasadorką Audi, ale niestety audi vanów nie produkuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry