reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

xmamuska tz mi sie wydaje jak pisze Mroowkaa ale zapytam, zaraz siostry, on jest ksiegową wiec powinna znac odpowiedz

edit

juz spytalam, ona akurat dostala, ale mowi ze to zależy od regulaminu ZFŚS W KAŻDEJ FIRMIE MOGĄ BYĆ INNE ZASADY

Dziękuje za odpowiedz,no cóż pozostaje mi czekać ;)

reklama
Witam poweekendowo! :)

Też mam czadem twarde podbrzusze, ale jak pojechałam na IP to nic nt. poronienia nie mówili- tylko nospę kazał brać i się odzczędzać, co u mnie nie jest wcale łatwe bo nie dość, że pracuję jako przedstawiciel i jestem ciągle w drodze to jeszcze tyleeee rzeczy chciałabym robić. ;)

Widzę większość już albo po połówkowym albo tuż przed, a ja muszę do 28 maja czekać, trochę się niecierpliwie...

Co do wczasów pod gruszą to nie mam pojęcia, u mnie i tak nie wypłacają.
Zastanawiam się natomiast jak jest obliczane chorobowe i macierzyńskie- z ostatnich 3 m-cy czy roku, bo różnie mówią. Orientujecie się? :)

Kiedy w końcu przyjdzie lato... :(

Hej!
Wracam do normalności :)
Fajnie tak na dwa dni się oderwać od domu, ale wracałam już stęskniona za moją Hanią :)
Karol jest mega wiercipiętą! Dziś rano tak szalał, że nawet mój M. go pierwszy raz poczuł! :) Hania była mniej ruchliwa ;)
Zaraz jadę do urzędu pobrać dokument uprawniający do głosowania poza miejscem zamieszkania, bo w środę wyjeżdżamy do Krakowa a potem na Podkarpacie, gdzie będzie miała ślub i wesele przyjaciółka mojego męża. Wesele na...uwaga...270 osób! :O jakaś masakra :p
więc będziemy głosować poza Wawą. Jeszcze nie wiem w co się ubiorę na ten ślub... idę dziś na zakupy.

hej dziewczynki ;) witam się w świetnym nastroju ;) Mąż ma wolne i spędzamy miło ten deszczowy poranek a właśnie listonosz przyniósł mi prezent-niespodzianke ,) ostatnio często je dostaje, ale dziś serio wiem że wyszłam za zajebis.ego faceta ♥ pozdrawiam was i przesyłam radość i pozytywną energię na poniedziałek ;*

pochwal sie co dostalas :)

Zastanawiam się natomiast jak jest obliczane chorobowe i macierzyńskie- z ostatnich 3 m-cy czy roku, bo różnie mówią. Orientujecie się? :)

Kiedy w końcu przyjdzie lato... :(

Ja w pazdzierniku 2014 dostalam podwyzke i tez sie zastanawialam czy na L4 bede dostalawa srednia z 12 miesiecy czyli mniej czy juz kwote po podwyzce, ale zgodnei z tym czego sie dowiedzialam, to dostaje ta wyzsza kwote. Zadzwon najlepiej do ZUS-u to bedziesz wiedziala na 100% :)
tez czekam na cieple dni i sie doczekac nie moge ;)

Hello

Od rana próbuje do Was napisać i ciągle mnie wywala :-/ Martynka wstała w całkiem dobrym humorze od razu zapragnęła mleczka którego nie chciałam jej dac i był dramat :-/ płakała więc dla dobra zrobiłam jej mleczko i wypila 150ml po jakieś godz pokazała ze boli ja brzuszek ale na szczęście przeszło i nie wymiotowala i nie zrobiła kupy więc jest ok,nie bardzo chce jeść więc na siłę jej nie będę zmuszać :-) ale jakoś mi lżej ze się lepiej czuje :-) Dzięki wielkie za wsparcie nie wiem co bym bez Was zrobiła !!!

Blair,mi twardnial brzuch i bolał nawet jak siedziałam a jak już wstałam to był dramat . Pamiętam ze chodzilam po galerii wszystko było ok i nagle zrobił się twardy jak skala zaczął boleć ladowalam w szpitalu :-/ woda na prawdę pomaga bo ponoć tak mi mówił mój dr i w szpitalu jak byłam ze przyczyną stawiania się brzucha może być odwodnienie i powinno się być 2L wody dziennie ;-) teraz piję i jest ok

Wirginia,trzymam kciuki za wizytę daj znać po !!!

Dolga,co będziesz robić z wloskami ???

Kasik,trzymam kciuki żeby synek wyzdrowial i żeby to był tylko niegrozny katar ;-) robiłam zabieg na twarz łącznie z masażem a na końcu henne brwi i rzęs ;-) Ciekawski George leci na TVP abc???

Akatsuki, cóż to za prezent dostalas ??? Pochwal się ;-) mąż Cię rozpiesCza ;-)

AnnieTess,super ze już wrocilas Hania szczęśliwa ze mamka w domku :-)? Mój babelek też dzisiaj szalał w ogóle też mam syncia wiercipiete :-) Martynka jakaś spokojniejsza była w brzusiu ;-) Ale duże wesele :-) Jeszcze na takim nie byłam :-) w happy mum są fajne sukienki takie na ślub :-) Daj znać co kupiłaś fajnego ;-)

Oglądaliście wczoraj debatę ???

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny :)
nie nadrobię was dziś bo brak mi czasu, weekend spędziłam u rodziców, a dziś od rana sprzątam bo bałagan straszny w domu.
20 tyg za mną, nie mogę w to uwierzyć :)
Pozdrawiam was cieplutko ze słonecznego Krakowa :)

Madziula o to super relaksik mialas :)
Ciekawski George na pewno jest na Mini Mini (wydaje mi sie, ze na TVP abc tez widywalam), chcoiaz ja najczesciej z YouTuba korzystalam.

Debaty nie ogladalam, ale wlasnie teraz mam zamiar :)

Ostatnia edycja:
Kasik,dzisiaj puszcze Martynce jestem ciekaw czy jej się spodoba :-) Już więcej nie pójdę na taki relaksik już pod koniec miałam dość leżenia na plecach było mi niedobrze i miałam ochotę wymiotowac na dodatek robiło mi się słabo i czułam ze pot mi po plecach spływa :-/

Paulka,gralulacje 20 tyg jeszcze troszkę i będziemy się cieszyć maluszkami :-) tak szybko ten czas leci :-)

Dzień dobry :)

Ja dziś zaczęłam 18tc (17t 0d)

Coraz bliżej do połowy. Ja dziś mam strasznie zajęty dzień. Z samego rana musiałam odgruzowac mieszkanie po weekendowo. Teraz zaraz rozwiesze pranie i podgrzeje obiadek. A potem jak jeszcze będę miała siłę to pójdę na spacer z Lalą chociaż u nas pogoda nie zaciekawa :( strasznie wieje.

Miłego tygodnia wam życzę [emoji295]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry