reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

podczas stania to nawet jak mialam to niekoniecznie czułam, podczas lezenia sie skupialam, bo te skurcze bezbolesne były w moim przypadku

reklama
Blair,

Mi twardnial najwięcej podczas chodzenia, stania i leżenia zupełnie na płasko. Jak na wpół siedziałam to było wszystko ok. Jakbym miała to uczucie opisać to gdy te twardnienia mnie lapały to brzuch miałam taki twardy jakbym mocno napompowaną piłkę polknela.

Mam nadzieje, ze rym razem jednak mnie to ominie. I oby wszystkie z nas.

Dobrej nocki :*

Witajcie kobietki :)
Ja dzisiaj kompletnie nie wyspana :/
Mi tez czasami twardnieje pod brzuchem i po bokach
Ale dzisiaj mam wizyte wiec sie o wszystko wypytam :D juz nie moge sie doczekac :D
Zycze wam milego poniedzialku :)

wirginia trzymam kciuki &&& daj znac jak tam dzidziuś i jaka płeć :)

a ja dzisiaj ide sobie chyba do fryzjera, tylko sie nie umowilam i ciekawe czy mnie przyjmą, ale mam nadzieje ze tak, bo juz mi sie chce :) a ja juz za dwa dni mam wizyte i polowkowe, nie moge sie doczekac :)

Witam w poniedzialek :)

my wrocislimy wczoraj wieczorem, w sumie fajny weekend mielismy, ale w niedziele pogoda niestety nie za ciekawa byla. Dzisiaj musze troche posprzatac domek i poki co nie mam innych planow. Moj synek ma lekki katar i oczywiscie mam stresa, ze sie rozchoruje... a to byloby nie na reke, no musze jutro kilka rzeczy zalatwic , a jak nie pojdzie do zlobka to bedzie kiepsko :(

Malinka te okreslenie poronienie zagrazajace jest chyba w kazdym przypadku uzywane jak sie zglosi do szpitala z "czyms". Ja ostatnio jak mialam naprawde lekkie plamienie, ale wolalam to sprawdzic, pojechalam lekarz mnie zbadal, zrobil usg i niby wszystko bylo ok, powiedzial, zebym tylko wiecej odpoczywala, ale w karcie mialam napisane poronienie zagrazajace...
Zycze szybkiego porwrotu do domku :)

Dreamgirl o kurcze nie pomyslalabym ze kregi moga miec wplyw na krtan. Wiesz ja sie nie doszukiwalam przyczyn, bo prawie kazde dziecko jak pojdzie do zlobka na poczatku czesto choruje a lekarz powiedzial, ze dzieci czesto tak maja , ze dane dziecko ma sklonnosc do konkretnych miejsc gdzie go lapie infekcja, i z tego co slysze to faktycznie tak jest, mojego syna zawsze lapie gardlo, moja bratanica czesto ma zapalenie ucha a mojej kolezanki corka jak choruje to zawsze na zapalenie oskrzeli. Ale dzieki za info, pogadam o tym z pediatra.

Suszi o kurcze kobito uwazaj na siebie!

Madziula my tez ogaladamy TVP abc :) polecam bajke Ciekawski George.
A co robilas dwie godzinki u kosmetyczki?

Witam i ja po weekendowo,zaraz ide poczytać co się u Was wydarzyło :)

Ja również mam w tym tyg polówkowe,dokładnie w czwartek i mam już stresa,i pełno obaw czy wszystko jest okey,itd :(

Ja wczoraj zaczęłam 20 tydz ciąży,czyli połowa za mną :)

Dziewczyny mam pytanie,może któraś znaodpowiedz,czy będąc na L4 w ciąży zakład pracy wypłaci mi wczasy pod gruszą??

Ostatnia edycja:
Witam i ja po weekendowo,zaraz ide poczytać co się u Was wydarzyło :)

Ja również mam w tym tyg polówkowe,dokładnie w czwartek i mam już stresa,i pełno obaw czy wszystko jest okey,itd :(

Ja wczoraj zaczęłam 20 tydz ciąży,czyli połowa za mną :)

Dziewczyny mam pytanie,może któraś znaodpowiedz,czy będąc na L4 w ciąży zakład pracy wypłaci mi wczasy pod gruszą??
obawiam się,że wczasy pod gruszą dotyczą urlopu a nie L4,więc chyba nie wypłacą ;-)

xmamuska tz mi sie wydaje jak pisze Mroowkaa ale zapytam, zaraz siostry, on jest ksiegową wiec powinna znac odpowiedz

edit

juz spytalam, ona akurat dostala, ale mowi ze to zależy od regulaminu ZFŚS W KAŻDEJ FIRMIE MOGĄ BYĆ INNE ZASADY

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki ;) witam się w świetnym nastroju ;) Mąż ma wolne i spędzamy miło ten deszczowy poranek a właśnie listonosz przyniósł mi prezent-niespodzianke ,) ostatnio często je dostaje, ale dziś serio wiem że wyszłam za zajebis.ego faceta ♥ pozdrawiam was i przesyłam radość i pozytywną energię na poniedziałek ;*

Do góry