co robicie dzia na obiad bo ja jeszcze nie wiem...
Ja robię makaron ze szparagami sezon się zaczął <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co robicie dzia na obiad bo ja jeszcze nie wiem...
Ja robię makaron ze szparagami sezon się zaczął <3
Malinka, ale już się lepiej czujesz? Idziesz do lekarza?
Karo, trzymam kciuki!
Buba, kciuki jutro będę zaciskać!!
Nie wiem co robić z dzisiejszym dniem. Planów brak. Na pewno muszę zacząć od ogarnięcia mieszkania.
Jutro rano jadę do Gdyni. Przyleciała moja kuzynka, która na stałę mieszka w Helsinkach i dostałam od męża wolny weekend Tak więc Hania będzie z tatusiem urzędować a mama z ciocia plotkować na plaży
Malinka89 że co??? to jakiś absurd! u nas na ip jest usg, ktg, lekarz, położna, w razie czego robią badanie krwi i moczu...no wszystko co niezbędne do diagnozy,nikt na oddział nie przyjmuje żeby zbadać! paranoja! a jakby coś się dziąło poważnego?? przecież to trzeba gdzieś zgłosić...
mi też się raz śniło że mąż mnie zdradził ze swoją ex ale byłam na niego rano zła haha
ważyłam się rano i jestem na +3kg ostatnio tyję 1kg na tydzień, musze się opanować bo będzie strasznie
trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
To jest jakiś totalny absurd! A gdyby to było coś poważnego to by Cię wzięli na oddział, a do rana mogłoby się wydarzyć milion rzeczy... ;/ dlatego jestem przerażona porodem, szpitale mnie przerażają... ;/
Hej
Ja mam dzis dzień połówkowy skończyłam równe 20tyg ;D
Z plecami na szczęście lepiej, jednak poducha to był dobry zakup, ja nie wiem o co z nia chodzi ale jak sie z nią położyłam to od razu poczułam ulgę... Mam nadzieje ze juz ból nie wróci, a w każdym razie nie tak mocny, co raz bardziej sie zastanawiam czy ja nie mam jakiejś wady konstrukcyjnej...
Wirginia spokojnie to tylko przypuszczenia, u mnie w rodzinie rodziło sie juz duzo dzieci i nie zawsze była "wymiana". To tylko teoria
Madziula ciuch jest na Mokotowie przy puławskiej
Tokofobia to paniczny lęk przed SN. Ja tez nie wiedziałam ze cos takiego istnieje dopóki mnie lekarz nie uświadomił jak usłyszał co mowię o porodzie ;p
Malinka co to za IP? Mi w wawie na Madalińskiego jak pojechałam z plamieniami od razu zrobili usg, bez gadania o zatrzymaniu na oddziale...
Ech co szpital to inne zwyczaje... Udało Ci sie skontaktować z Twoim lekarzem? Jak sie dzis czujesz?
A Malutka mogła sie odwrocić i Cię kopać od środka, moja tez tak czas ma
A nie wybulilo Ci ostatnio brzucha? Bo moze to więzadła sie znowu rozciągały...
Karo jak po wizycie?
Dbdg hehe jaki sen ;p
Ladyk fajnie ze masz Rodziców tak blisko siebie
Buba hmmm fajny ten Twój lekarz! Moj tez mógłby wydawać takie zalecenia ;p
Ja nie wiem jak oni to rozpoznają, choć ja wiecej widze na obrazie 2d niż na 3d. Na usg G z Ojcem tłumaczyli mi co widze na obrazie 3d ;p
Na razie bólu nie ma i mam nadzieje ze nie będzie
Kciuki zaciśnięte za Franka
Mrówka super wieści gratulacje Synka
Dziewczyny a jak Wy robicie ten makaron ze szparagami bo moze i ja bym sie skusiła kiedys ale nigdy nie jdałam i nawet nie wiem jak zrobić...
Malinka bo szpitala nie wsyztskie maja na ip specjalistyczne sprzety, mój brat jest atownikiem medycznym i od 7 lat jezdzi w karetce w Szczecinie no i mówił mi, że w Szczecinie sa 2 szpitala ktore maja wszystko a reszta nie, wiec jak ma jakis przypadek i wie, ze np bedzie potrzebny tomograf to jedzie z pacjentem do tego co ma potrzebny sprzet a jak jest np tylko uraz chirurgiczny to jedzie do najblizszego. Tak naprawde to tzreba wiedziec jaki szpital dysponuje jakim sprzetem na izbie przyjec by nie jezdzic na darmo...