szczesliwa.4
Fanka BB :)
Ja też uwielbiam czytać, pochłaniam książki, mój M natomiast nie co bardzo mnie smuci, też mam nadzieję że moje dzieci zarażą się pasą do książek a córcia już się bardzo interesuje więc myślę że chyba tak :-)
Niestety ostatnio głównie ze względów oszczędnościowych pochłaniam e-booki, mąż sprezentował mi czytnik i już chyba przez 2 lata prawie 60 książek na nim rzeczytałam ;-) ale jednak papier to papier
dziewczyny objadam się czekoladą jak głupia, neich mnie ktoś powstrzyma bo będę wyglądałam jak beczka neidługo
kate z tym że ja piekę bezglutenowy ;-) bo wzdyma mnie od pszennego. Piekę dokładnie ten Chleb bezglutenowy - prosty przepis dla każdego :-)
Buba rewelacyjna wiadomość! dobrze wykurowana jesteś :-)
Malinka89 sama neiwiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, pewnei bym do gina zadzwoniła...
Ja też czytam na czytniku. Zakupiłam go głównie ze względu na to że tutaj dostęp do książek mam ograniczony, a jakbym miała wysyłać paczki to bym zbankrutowala. Długo się zastanawiałam, aż w końcu kupiłam i nie żałuję. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :-)
Co do śmierci kogoś z rodziny, to u mnie w pierwszej ciąży się nie sprawdziło. Na szczęście! Ale teraz w ciągu ostatnich dwóch tygodni jest masakra. Zmarł ojciec mojego wujka (dla mnie to żadna rodzina), przedwczoraj ojciec mojej mamy faceta ( tez nie rodzina) i kuzyna dziewczyny ojciec jest w bardzo złym stanie, chyba go już w śpiączke wprowadzili. Okropne to jest. Ostatni pogrzeb jaki przeżyłam był 10 lat temu jak babcia zmarła. Chciałabym żeby tak zostało ale wiem ze się nie da. Niestety każdy kiedyś umrze.
Doris trzymaj się Kochana :-*