doris33
Fanka BB :)
Akatsuki dokładnie tak było z babcią. Do końca grudnia normalnie się poruszała, bardzo sprawna, zadowolona. Wiadomo jak to starszy człowiek coś tam jej ciągle dokuczało ale generalnie było ok. W grudniu przewróciła się i uszkodziła sobie miednicę. I od tego się zaczęło. Nie chciała zakładać pampersów więc trzeba było ją przenosić z wózka do toalety i ogólnie na początku była załamana tym, że musi leżeć i jest od kogoś uzależniona. Potem bardzo się poprawiło. Jeździła na wózku, sama się przemieszczała i znowu była w swoim żywiole. Niestety dwa tygodnie temu zatruła się, wymioty bardzo ją osłabiły i zachorowała na zapalenie płuc - po czterech dniach zmarła to najbardziej szokujące.
Napisałaś - "dziadowie robią miejsca prawnukom" i myślę, że coś w tym jest. Jak byłam w pierwszej ciąży to pochowaliśmy dziadka mojego byłego męża, w drugiej ciąży pożegnaliśmy mojego ojczyma a teraz babcia... więcej w ciążę nie zachodzę!
Ach i zapomniałam napisać, że zawsze czułam wyjątkową więź z babcią bo otrzymałam po niej imię - dość oryginalne - Dolores ciągle mnie wszyscy pytają czy mam pochodzenie hiszpańskie. Tak, mam ;-) czemu zawdzięczam blond, proste jak druty włosy, i niebieskie oczy
Napisałaś - "dziadowie robią miejsca prawnukom" i myślę, że coś w tym jest. Jak byłam w pierwszej ciąży to pochowaliśmy dziadka mojego byłego męża, w drugiej ciąży pożegnaliśmy mojego ojczyma a teraz babcia... więcej w ciążę nie zachodzę!
Ach i zapomniałam napisać, że zawsze czułam wyjątkową więź z babcią bo otrzymałam po niej imię - dość oryginalne - Dolores ciągle mnie wszyscy pytają czy mam pochodzenie hiszpańskie. Tak, mam ;-) czemu zawdzięczam blond, proste jak druty włosy, i niebieskie oczy
Ostatnia edycja: