A ja nie mam nic z tych rzeczy... ani skurcze mnie nie łapią, ani żadne uciskanie... dziwne.malinka normalne. głupie i nieprzyjmne ale normalne.
reklama
malinka89
Fanka BB :)
A ja nie mam nic z tych rzeczy... ani skurcze mnie nie łapią, ani żadne uciskanie... dziwne.
Ja na wszelki wypadek zapytam o to lekarza, za tydzień mam wizytę i nie zaszkodzi się upewnić że to normalne :-)
kamila1982
A z jakiej aplikacji korzystasz?
Happy Baby.
Dzieki dziewczyny na odpowiedzi. Wlasnie mam lekkie pobolewanie brzucha jak na okres i brzuch momentami twardy wiec moze to to.
dolga
kamila tak jak dziewczyny pisza to są skurcze przepowiadające i to wlasnie takie twardnienie brzucha, mialam w poprzedniej ciąży, ale bez żadnego bolu
krewetka gratuluje wizyty
mi dzisiaj przyszly ciuszki, które zamawiałm, wiec zdaję relację, ogolnie wszytskie jest ok, nawet fajne cienkie, aczkolwiek material w spodniach jest taki troszke sztuczny, bo to jest 98% bawełna 2% elasten, ale za tą cene to nie ma co narzekać, są super wygodne wiec ogolnie to polecam
mi dzisiaj przyszly ciuszki, które zamawiałm, wiec zdaję relację, ogolnie wszytskie jest ok, nawet fajne cienkie, aczkolwiek material w spodniach jest taki troszke sztuczny, bo to jest 98% bawełna 2% elasten, ale za tą cene to nie ma co narzekać, są super wygodne wiec ogolnie to polecam
wiecie co dziewczyny a ja dziś się nadźwigałam córki bo ząbkuje i strasznei płacze więc ciągle na rękach i dzisiaj tak mnie 'ciągnie pipka' ;-) sorki za określenie no ale jakby mi miało zaraz wszystko popuszczać i wypaść, cholera no często czuję taki ucisk ale jak się przeforsuję to jest maskara! mam stracha trochę, wieczorem już tylko leżę na kanapie i odpoczywam...
przepraszam ze was nei nadrobię bo dziś poprzecinali kable od internetu i dopiero teraz powrócił i czekamy na gościa więc może jutro mi się uda was poczytać :-)
przepraszam ze was nei nadrobię bo dziś poprzecinali kable od internetu i dopiero teraz powrócił i czekamy na gościa więc może jutro mi się uda was poczytać :-)
paulka87
Widać że dziś prawie wszędzie padało
ja na obiad miałam gulasz z nowymi ziemniaczkami i mizerią
przed południem byłam z młodym u lekarza bo juz ponad miesiąc ma katar, ostatnio na wizycie dr stwierdziła ze to infekcja... przemilczałam to bo żadnych innych objawów nie miał poza kaszlem który jest jak katar spływa do oskrzeli. Dziś była moja dr i która specjalizuje sie chorobami płuc i powiedziała odrazu że to katar alergiczny...ehhh
Kamila takie skurcze to normalne, ja je mam od jakichś 2 tyg i często jak dzidzia bardzo się rusza albo usiąde odpocząć. W poprzedniej ciąży też tak miałam, nie wiedziałam o nich dopiero na wizycie przy badaniu lekarz powiedział co to jest i czy często je mam. wtedy brałam magnez codziennie i jak czułam że się zaczynają to nie mogłam się masowac po brzuchu. Gin kazał mi też zwracać na nie uwagę bo jak będę je mieć silne to mogą wywołac wcześniejszy poród.. a łapały mnie dość mocne.
Dreamgirl możesz je miec później albo ich nie rozpoznasz tak jak ja
ja na obiad miałam gulasz z nowymi ziemniaczkami i mizerią
przed południem byłam z młodym u lekarza bo juz ponad miesiąc ma katar, ostatnio na wizycie dr stwierdziła ze to infekcja... przemilczałam to bo żadnych innych objawów nie miał poza kaszlem który jest jak katar spływa do oskrzeli. Dziś była moja dr i która specjalizuje sie chorobami płuc i powiedziała odrazu że to katar alergiczny...ehhh
Kamila takie skurcze to normalne, ja je mam od jakichś 2 tyg i często jak dzidzia bardzo się rusza albo usiąde odpocząć. W poprzedniej ciąży też tak miałam, nie wiedziałam o nich dopiero na wizycie przy badaniu lekarz powiedział co to jest i czy często je mam. wtedy brałam magnez codziennie i jak czułam że się zaczynają to nie mogłam się masowac po brzuchu. Gin kazał mi też zwracać na nie uwagę bo jak będę je mieć silne to mogą wywołac wcześniejszy poród.. a łapały mnie dość mocne.
Dreamgirl możesz je miec później albo ich nie rozpoznasz tak jak ja
Xmamuska ja jestem zadowolna z mojej poduchy. nie ugniata się tak, ładnie zachowuje kształt. U mnie spełnia swoją funkcję w 100%. Widziałam, że w internecie jest za 150 ale nie wiem jak z przesyłką. Pewnie też coś płatna. Na allegro napewno znajdziesz taniej. Ogólnie ja mam tą z Motherhood i nie miałam do czynienia z innymi ale ta napewno jest dobra i godna polecenia
Colly to ta Motherhood, Poduszka - kojec dla kobiet w ciąży, kwiaty za 142,99 zł - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com chyba jednak też zainwestuje
jeszcze taka znalazłam na allegro tej samej firmy [url]http://allegro.pl/poduszka-motherhood-dla-kobiet-ciazy-kojec-kocyk-i5195754216.html[/URL]
Ostatnia edycja:
kamila1983
Mnie też ostatnio coś ciągnie w dole brzucha :/
Bobolewa coś w boku we wczesniejszych ciążach nie miałam tak to chyba starość :/
Bobolewa coś w boku we wczesniejszych ciążach nie miałam tak to chyba starość :/
Właśnie miałam szukać po necie - bo dziś zaczęły się kłucia a tu proszę już mam odpowiedź. Ja jakaś dziwna chyba jestem bo nie czepiam się mężusia a on nawet zachowuje się wzorowo i nie pozwala za bardzo mi dużo robić w domu. Przeją dużą cześć obowiązków.
reklama
malinka89
kamila tak jak dziewczyny pisza to są skurcze przepowiadające i to wlasnie takie twardnienie brzucha, mialam w poprzedniej ciąży, ale bez żadnego bolu
Dolga a masz jakieś foto w tych spodniach? Ciekawa jestem jak wyglądają tak na prawdę :-)
Ja ostatnio zaszalalam i kupiłam na allegro krótkie spodnie jeansowe z panelem na brzuch za 11 zł, długie spodnie z h&m mama za 31 zł i dwie pary spodni haremek po 26 zł obkupilam się aż miło tylko szkoda że jeszcze nic nie dotarło :-(
Aa i przez was też kupie na dniach tego rogala motherhood :-) tylko pójdę do smyka go pomacac na żywo :-)
Podziel się: