reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
karo witaj, na ruchy jesczez masz czas, wiec bez obaw :)

dreamgirl oszz kobieto a mi sie zamarzyły dzisiaj pierogi, ale przynam sie szcezrze, że nigdy nie robilam, bo jakos nie chce mi sie lepic, wiec jem tylko jak u mamy sie załapie, albo u teściówki, alee tak bym zjadła,że chyba nalepie ich sobie w koncu :D

Akatsuki kurcze fajne te ciuszki w NL

doris mozesz dac edytuj i dopisac do poprzedniego postu, tak na przyszlość :)

a mnie strasznie boli nad pośladkami, to od kregosłupa chyba :/ nigdy nie wiedzialam co to bol plecow, ale po porodzie, mając małe dziecko sie dowiedziała, oczywiscie pewnie nic silnego nie doświadczylam, ale troszke poczuła co to jest

Hej kobitki :0 raju od piątku mnie nie było chyba jutro bede połowe dnia was nadrabiać :/
Cały weekend byliśmy na wsi odpoczywaliśmy niby ale ja czuje się mega zmęczona :crazy: od wczoraj boli mnie głowa już paracetamol brałam ale całe g mi pomaga. W nocy wczoraj obudził mnie mega ból brzucha że się wystraszyłam. I dzisiaj pobolewa mnie jakoś ciągle :-( także odpoczywam a przynajmniej staram się.
Nadrobie was bo nie wiem co u kogo słychac :-p i co komu napisac.

Sorki ale pisze z telefonu laptop mi się psuje

Dolga,buba mi się wydaje że to nie zależy czy chłopczyk czy dziewczynka jak szybko dziecko zrozumie polecenia tylko od charakteru dziecka, najmlodszemu muszę powtórzyć zazwyczaj kilka razy a sredniakowi od zawsze tylko raz

I nie pamiętam co miałam pisać,

fajne mają rzeczy :-) chyba będę pod koniec maja w Blackpool i sprawdziłam, że jest tam sklep także na pewno tam zajrzę!
Aaaaa!!!! Mieszkałam w Blackpool! Fajne miasteczko :-D

dreamgirl oszz kobieto a mi sie zamarzyły dzisiaj pierogi, ale przynam sie szcezrze, że nigdy nie robilam, bo jakos nie chce mi sie lepic, wiec jem tylko jak u mamy sie załapie, albo u teściówki, alee tak bym zjadła,że chyba nalepie ich sobie w koncu :D
Ja już po obiedzie, jeszcze mama przyszła i też dla niej ulepiłam. Łącznie zrobiłam jakieś 50-60 pierogów. To się szybko robi, kwestia wprawy. Ja dość często robię, to mi może szybciej idzie.

siemanko
wreszcie mam chwilkę po młynku ostatnich dni.
29 tego kwietnia zostałam szczęśliwą mężatką. następne dni to poprawiny...potem poprawiny poprawin....dziś pierwszy dzień do pracy po długim wolnym. emocje już opadły. trzeba się brać do pracy. 24 maja komunia syna....także jest o czym myśleć.
30tego byłam u gina....dał posłuchać serducha maleństwa. powiedział że wg wielkości główki teraz jest 16 tydz. 5 dz.
ostatnio często boli mnie jakby kość ogonowa. czasem kroku zrobić nie umiem. smaruję wickiem i po jakimś czasie przechodzi. może to jakiś ucisk na kręgosłup.
ruchów raczej nie czuję. czasem takie smyranie...albo ucisk w dole brzucha. byle do badań prenatalnych - 8 czerwca. może poznamy płeć :D

Katjana wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

zapomniałam Wam napisac, ze na olx kupiłam ostatio kilka fajnych ciuchów ciążowych dla siebie i całkiem nie drogo,
kupiłam 2 pary spodni jeansów 1 z H&M, i 2 pary krótkich spodenek też z H&M, zadowolona jestem z zakupów

reklama
Do góry