Blair lookne czy u nas też będą
co do ciuchów ciążowych to ja mam mnóstwo z New Look bo tam w pierwszej ciąży pracowalam. muszę przyznać że jakość super i ceny lepsze niż w H&M a poza tym wybór o wiele większy )
dolga ja bardzo zadowolona jestem. myślałam że mi jakieś dziadostwo krzywe wyjdzie a mam bardzo naturalne delikatne cieniowanie tylko na foto ciężko uchwycić bo albo przejasnia albo zaciemnia. tu jeszczd jedno foto przy mniejszym oswietleniu. Robilam Garnier Wild Ombre (£6,40)
Niestety New look chyba nie ma w Gdansku, czy tam sa równiez typowo ciazowe urbania? Widzialam, ze na zalando sa ubrania tej firmy, ale takich typowo ciazowych nie zauwazylam.
Kasik powiem szczerze, ze jeszcze nie nosilam bo musze troche nogawki skrocic bo ja z tych niskich 159cm
To niech sie dobrze nosza
Mrowka Krewetka tutaj sobie zobaczcie Poniedziałek, 11.05. - Lidl Polska, ale powiem szcezrez ze faktycznie jak chcialam na laptopie to znalezc to nie widzialam, tylko na telefonie (ale nie w aplikacji tylko nomrlanie w przegladarce, dziwne...)
Ja nie wiem czy sie wybiore do Lidla, szalu w sumie nie ma, malo tych rzeczy, a ja poza tym troche innych teraz potrezbuje, musze poszukac jakis szortow, bo jak zrobi sie cieplo to nie bede miala w czym chodzic. Zastanawiam sie tez czy jak sa takie ubrania czy tez sa walki w sklepie jak keidys byly jkaies kombinezony dla dzieci to wyslalam meza zeby kupil , a nie bylismy swiadomi ze tam tak ludzie walcza, to sie maz lekko zdziwil oczywiscie kombinezonu nie kupil.
Wrocilam wczoraj od rodzicow, w sumie fajnie bylo bo moje dziecko sie wyszalalo w ogrodzie itd ale przez 9 dni przytzylam prawie 2 kg !!! Czyli teraz mam 4 juz na plusie ;( AnnieTess łączę sie w bolu