reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Blair lookne czy u nas też będą ;)
co do ciuchów ciążowych to ja mam mnóstwo z New Look bo tam w pierwszej ciąży pracowalam. muszę przyznać że jakość super i ceny lepsze niż w H&M a poza tym wybór o wiele większy ;))
dolga ja bardzo zadowolona jestem. myślałam że mi jakieś dziadostwo krzywe wyjdzie a mam bardzo naturalne delikatne cieniowanie tylko na foto ciężko uchwycić bo albo przejasnia albo zaciemnia. tu jeszczd jedno foto przy mniejszym oswietleniu. Robilam Garnier Wild Ombre (£6,40)

Niestety New look chyba nie ma w Gdansku, czy tam sa równiez typowo ciazowe urbania? Widzialam, ze na zalando sa ubrania tej firmy, ale takich typowo ciazowych nie zauwazylam.

Kasik powiem szczerze, ze jeszcze nie nosilam bo musze troche nogawki skrocic bo ja z tych niskich 159cm ;)

To niech sie dobrze nosza ;)

Mrowka Krewetka tutaj sobie zobaczcie Poniedziałek, 11.05. - Lidl Polska, ale powiem szcezrez ze faktycznie jak chcialam na laptopie to znalezc to nie widzialam, tylko na telefonie (ale nie w aplikacji tylko nomrlanie w przegladarce, dziwne...)

Ja nie wiem czy sie wybiore do Lidla, szalu w sumie nie ma, malo tych rzeczy, a ja poza tym troche innych teraz potrezbuje, musze poszukac jakis szortow, bo jak zrobi sie cieplo to nie bede miala w czym chodzic. Zastanawiam sie tez czy jak sa takie ubrania czy tez sa walki w sklepie :):):) jak keidys byly jkaies kombinezony dla dzieci to wyslalam meza zeby kupil , a nie bylismy swiadomi ze tam tak ludzie walcza, to sie maz lekko zdziwil ;) oczywiscie kombinezonu nie kupil.

Wrocilam wczoraj od rodzicow, w sumie fajnie bylo bo moje dziecko sie wyszalalo w ogrodzie itd ale przez 9 dni przytzylam prawie 2 kg !!! Czyli teraz mam 4 juz na plusie ;( AnnieTess łączę sie w bolu :)

reklama
Witam!

U nas po majówce bardzo spokojnie tzn my nigdy nie imprezujemy, nie wyjeżdzamy w tak zwane długie weekendy. Ze względu na mają i pacę i bezczynność męża my mamy wieczny długi weekend.

Dolga zdaj relacje z tych spodni co z Allegro kupiłaś bo też nad nimi się zastanawiałam.
Dla mnie Lidlowe ciuszki dla dzieci są ok ale akurat te z 11.05 nie podobają się, ciążowe też takie ubogie, mało tego.

Akatuski super włosy wyszły, jak z salonu, łatwo było to zrobić???

Bubba ja uwielbiam sprawy budowlane, jak mój dom się budował byłam bardzo szczęśliwa, pomyliłam się z zawodem bo powinnam być architektem wnętrz.

Colly trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę tylko nie wiem czy za piczunie czy ptasiorka???

kasik no bo u mamusi to tak jest :D

mrowkaa oo to ładnie przepłaciłas :)

Colly dawaj syzbko znac, co tam w brzuszku siedzi :)

Witam

Czuję, że ja też muszę luźniejszych spodni poszukać, jak chce jeszcze do pracy pochodzić, bo siedzę w pracy i od rana czuję jak to moje maleństwo wciąż do mnie puka - do tej pory tylko popołudniami się wierciło. Kurde niby jestem w 14tc +4 a od 1,5 tygodnia czuję zdecydowane ruchy-maleństwo wycieczki po całym brzuszku robi. Jak byłam w pierwszej ciąży to dopiero w 15 tc poczułam pływającą rybkę.
U nas jeszcze nikt nie wie poza córką, która codziennie pyta czy może sie juz koleżance pochwalić - ale do 12.05 ma zakaz bo ja mam wizyte 11 maja chcę jeszcze sprawdzić czy wszystko w porzadku i powoli trzeba będzie się chwalić :). U Nas w śród naszego rodzeństwa-a mamy liczne to chyba juz będzie ostatni dzidziuś - jesteśmy najmłodsi. Na początku wszyscy wciąż pytali o drugie, a My długo czekaliśmy z decyzją...w końcu to nasza sprawa...już nie mogę się doczekać kiedy się pochwalimy

dziewczyny jeśli chcecie coś zamówić to dla mnie nie ma problemu w razie czego wysłać wam do Polski, nie wiem ile kasuja za wysyłkę zagraniczną ale już nie raz wysyłałam ciuchy z Anglii do ludzi z Pl. Enilej ubranka na prawdę fajne i dobra jakość

My na majówce za bardzo nie poszaleliśmy. Chcieliśmy pojechać na inscenizację bitwy gorlickiej, ale były taaakie korki, że nawet wyjazd z domu godzinę wcześniej nie pomógł. Z Gorlic do Sękowej wlekliśmy się 50 minut (5km!!) i dojechaliśmy na miejsce już w trakcie. Nawet nie parkowaliśmy bo nie było już sensu. Chyba organizator nie przewidział takiej ilości ludzi.
Za to zahaczyliśmy o zawody balonowe w Krośnie. Dość fajnie było.

o my tez mielismy jechac bo mieszkamy w Gorlicach, ale tak wlasnie myslalam ze bedze problem z zaparkowaniem, za to M poszedl na Bajm, chcialam isc ale oczywiscie jak na złość cały dzien bolal mnie brzuch :baffled:

reklama
Krewetka, współczuję brzucha... mnie wczoraj "ciągnęło".

Zaparkować to może by było gdzie... tylko z dojazdem ciężko :) ludzie na piechotę z Gorlic szli szybciej niż my autem. Szkoda trochę bo obydwoje z mężem lubimy te rekonstrukcyjne klimaty.

DSC_0109[1].jpg - będzie kwieciście :)

Załączniki

• DSC_0109[1].jpg
    DSC_0109[1].jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Do góry