Hej
Chyba sie załamie wstaje dzis a tu oko lewe zapuchnięte i zaropiale, kurde to samo co rok temu, jakaś wirusowka oczy, zatoki i gardło... Zadzwonię pózniej do Teściowej moze coś poradzi, moze to jakieś uczulenie bo rok temu tez było w tym czasie.
Akatsuki mnie w święta "tam" tez obudziło silne kłucie, ale gin mowi tak jak Ty ze to ciąża i ze będzie bolało, lekko ale będzie
Super ze impreza sie udała
Paulka współczuje dolegliwości, mi astma sie pogłębiła w ciąży o tez mam bezdechy, a u Ciebie moze to alergia? Bo teraz wszystko kwitnie...
Sysia wlasnie tez sie zastanawiam nad tym rogalem, rzuciłam temat na wątek wyprawkowy, niby zdania sa podzielone, poszukam po rodzinie moze ktoś będzie miał pożyczyć...
Dreamgirl zdrówka! Widzę ze to samo co u mnie, oby szybko Ci odpuściło
Akatsuki uuu kiepska sprawa z tym tatuażem, da sie to jakos poprawić? Jak tatulowalam sobie nadgarstek to koleś mi opowiadał identyczna sytuacje, ze przyszła babka zrobić tatuaż z data, ale pomyliła daty i nic sie z tym nie dało zrobić bo data była duża i tak dziwnie zdobiona... Moj jest po ang i długo go konsultowałam z koleżanka która pracuje w międzynarodowej firmie lingwistycznej ;p
Buba ja w TK Maxx zwykle znikam na długo, wczoraj szybkie zakupy bo nie chciałam sie przeziębić, ale tak to uwielbiam tam buszować, torebki, buty, okulary... A teraz te dziecinne, na pewno wrócę tam po kocyk dla Maluszka
a z okularów jestem mega zadowolona, fajnie mieć taki gadżet
Malinka musisz sama ze sobą ustalić czego chcesz czy faktycznie ślubu czy teraz juz czy po rozwiązaniu i wtedy z Partnerem porozmawiać. Moj oświadczył mi sie po 9 latach, tez mieliśmy parcia rodziny przez co ja napieralam na G a On sie denerwował, ale w końcu ustaliliśmy nasza wspólna wersje i rodzince powiedziałam ze to nasze życie i nasza sprawa i nic im do tego!
Paulka ojej zdrowka dla Synka!
Dolga ja jeszcze kocyka nie kupiłam, ale ledwo sie powstrzymałam ;p
Co do wątróbki to chodzi o to ze ma dużo witaminy A, natomiast jej nadmiar moze prowadzić do "wodogłowia, małogłowia, wad wrodzonych twarzoczaszki i chorób układu krążenia" cytat z parenting.pl wiadomo ze jak sie zje raz na jakiś czas to nic pewnie nie zaszkodzi ale często i w większych ilościach moze nie byc wskazane.