reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
haha Akatsuki noo niezle, my to oboje tacy tam sredni ja 170, mąz 180 a Niczko jest w 50 centylu i z waga i z wzrostem, wiec tez bedzie pewnie srednim człowieczkiem ;)

A powiedzcie mi jakie witaminy bierzecie bo ja w koncu nie wiem co mam brac, no i mniej wiecej jak cenowo, ostatnio w aptece dała mi mamdha i wzielam, ale tak jak patrze sklad to malo witamin jakos, chociaz ich stezenie dosyc wysokie, ale nie za duzo ich, wiec doradzcie mi

a ja mialam terminw urodziny mojej mamy i szwagra i synek tez mial sie tak urodzic, no ale opoznił sie tydzien :) a moj siotrzeniec urodzil się dzien po walentynkach, spieszylo mu sie i musieli wstrzymac porod, żeby podac leki,a tak to by był walentynkowy chłopiec :)

dolga ja bralam w pierwszej ciazy vita-miner prenantal i tym razem tez mu zaufalam, skład jak dla mnie super, wszystko co potrzeba jest w jednej różowej tabletce. Do tego pije łyżkę tranu codziennie :) cenowo wychodzi bardzo tanio, za 60 tabletek około 20zl

Akatsuki,

Dzień matki super! Piękny prezent młoda wam zrobiła :tak:

Ja z Ł chciałam by młoda 1.04 się urodziła. No ale dziecko miało inne niecniejsze plany :D

Co do witamin to ja od samego początku biorę prenatal classic. Za 90 tabletek dałam 39zl. Mają bardzo dużo witaminy d3 bo, aż 2000j. Dużo żelaza i jod.

Po 20 tygodniu mam zacząć brać dodatkowo dha lub przejść na jakieś witaminy co już dha mają dołączone.

Witam!

U nas wczoraj był wymarzony dzień, wiosna a prawie lato na całego. Antka urodziny na tarasie i na trawie. Goście dopisali, prezenty udane impreza dla dzieci 6 godzin trwała i wszyscy odjeżdzali ledwo żywi więc zadowoleni. Antek dostał qada na benzynę o którym nie miał pojęcia więc bardzo przeszczęśliwy. Ten pojazd jest bardzo szybki bo to taka pół zabawka a silnik jak w skuterze i na razie jest podkręcowny żeby wolniej jeżdził ale Gabi i tak na drzewo wjechała. :no: Ma zakaz sama jeżdzić.

Co do wagi dzieci u mnie Antek 3900 a Gabi 3600.
Witaminy mam dhamama i nie podobają mi się ,że po 2 tabletki trzeba łykać i na tydzień 50 zł kosztują.

Dzisiaj mam plan lenienia się na całego, tylko spagetti na obiad robię i leżę na słońcu cały dzień po wczorajszej imprezie.

Migotka no ja w poprzedniej tez brałam vitaminer, ale po tych kapsułkach dha miałam okropna zgagę, ale moze tez teraz sprobuje

asika super,że imprezka się udała, my tez robilismy małe spotkanko na dworzu i tez fajnie, a co do mamdha to nie wiem czy o tym samym mowimy, bo ja zapłaciłam cos kolo 30 zł na miesiac no i wlasnie te dwie tabletki, co mnie denerwuje, bo ja zapominalska jestem

ladyk no popatrze jesczez za tymi omegamed i porównam skład z innymi

ladyk no cena spoko 25zł w necie znalazłam, wiec dla mnie super :)

Ostatnia edycja:
Migotka no ja w poprzedniej tez brałam vitaminer, ale po tych kapsułkach dha miałam okropna zgagę, ale moze tez teraz sprobuje

asika super,że imprezka się udała, my tez robilismy małe spotkanko na dworzu i tez fajnie, a co do mamdha to nie wiem czy o tym samym mowimy, bo ja zapłaciłam cos kolo 30 zł na miesiac no i wlasnie te dwie tabletki, co mnie denerwuje, bo ja zapominalska jestem

ladyk no popatrze jesczez za tymi omegamed i porównam skład z innymi

ladyk no cena spoko 25zł w necie znalazłam, wiec dla mnie super :)

Dlatego ja biore sam vita miner bez DHA a kwasy omega dostarczam pijąc tran Mollersa ;)

reklama
Do góry