reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dzień dobry :)

Migotka,

Dzięki za ten wpis o tranie! Pewnie sama skorzystam :tak:

Wczoraj mieliśmy mała wycieczkę i do domu wróciliśmy przed po 2 [emoji15]

Nawet dwa razy policja nas zatrzymała - to się nazywa szczęście, ale żadnego mandatu nie było. Tylko do rutynowej kontroli [emoji14]

Dziś jedziemy jeszcze na zakupy, a potem ja mam wolne i Ł zajmuje się młoda, obiadem i domem [emoji3]

Miłego poranka wiec wam życzę i dużo słonka bo u nas paskudna pogoda [emoji19] [emoji295] [emoji295] [emoji295] [emoji295]

reklama
kamilove noo to super dzien sie zapowiada, relaksik, niestety moj P wyjezdza dzisiaj na dwa tygodnie na szkolenie :( strasznie nad tym ubolewam

krewetka obys dotrwała do 40, życze ci tego z całego serca :) a sobie życzę żebym nie przenosiła :D apropo moja siostra ostatnio urodzila w tym samym tyg co ty i taki sam bobas był :)

Akatsuki koniecznie poproszę foty Twoich łupów ;)

Ja tez urodziłam Olka w 36 tyg z waga 2900 i długością 51cm ;) tym razem liczę,ze dotrzymam przynajmniej do 38 tyg! Bo nie chce wiecej patrzeć na swoje dziecko, ktore leży w inkubatorze beze mnie :(

Kochane oby wszystkim nam udalo sis dotrwac do 38-40 tygodnia i nie dluzej ani nie krocej &&&&
Akatsuki pokaz foty jak wrocisz, co upolowalas?
Milego dnia wszystki i duzo slonca bo u nas weekend nie zachwyca, caly tydzien byl piekny i słoneczny a teraz zimno i pada, jednak od przyszlego tygodnia wiosna ma wrócić... i tego bede sie trzymac

Dziewczyny muszę kupić spodnie bo już nie wystarcza podwijanie leginsów , cisną bardzo w podbrzuszu. Moze któraś kupiła spodnie na allegro warte polecenia. Z tego co widzę to rozmiar 36 ciążowy to jak 38 jest a 34 mały wybór.

Asika tez się właśnie rozglądam za ciuchami na necie bo niedługo paczkę będę robić ale nie mam pojęcia co polecić bo jeszcze nic nie zamowilam

Ja w poprzedniej ciazy trafiłam na super spodnie ciążowe w lidlu, była jakaś fajna akcja z akcesoriami dla kobiet w ciazy, noworodków i matek karmiących :) i kupiłam wtedy 3 pary tych spodni, starczyły mi na cała ciaze - rosły razem z brzuszkiem :) zostawiłam je sobie choć nie sądziłam,ze az tak szybko sie znow przydadzą :D

reklama
dziewczyny nie bylo nic dzisiaj fajnego dla noworodkow! Nic groszkowi nie kupilam :/
sobie sprawilam serie ksiazek Hunger Games, corce kilka ciuszkow i zabawek ale ogolnie slabo dzisiaj. czasem sa takie carbooty ze po 20 minutach kasa mi sie konczy a dzis 5 wydalam...
co do ciuchow ciazowych to ja skupuje spodnie dresowe I leginsy. Znacie taka strone Aliexpress? Mozna kupowac ciuchy bezposrednio z Chin, niby jak z Chin to dziadostwo ale teraz wszystko w chinach produkuja a ceny na Ali sa producenta. Wlasnie stamtad zamawiam za kilka funi legginsy, ciuchy sportowe itp. maja tez duzo rzeczy dla dzieci ;)

Do góry