reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
zalgol witaj :)

mii okropnie brzuch wyszedl, mysle, ze mam mięsnie osłabione po poprzedniej ciąży, miałam zanim zajdę poćwiczyć, no ale mi sie nie chciało i tak teraz wyszło :D ja to tylko w getrach chodze, nienawidze dżinsów i mi tam wygodnie jak narazie, nawet sobie kupilam sukienke z asosa ciążową, bo mi sie spodobała haha a nie mam letnich wiekszych ubran, bo ostatnio zimą chodziłam zaciążona :D może i głupia jestem, ale i wesele mamy to się może nada :)

hej
witam nowe mamusie
Ewa ja biore tylko kwas foliowy
Blekinge z tego co piszesz to i tak wydaje mi się że lepsza jest opieka w Szwecji niz w Uk lub Irlandi

mnie znowu mndli od rana,
najmłodszego odwiozłam do przedszkola , starszak jest ze mną, jeszcze troche kaszle,
bajli ogląda

Zaciekawilas mnie :) Jak wyglada opieka w UK i Irlandii? Jest zle?

Witam wieczorowa pora ;)

Ehh ciśnienie mi zwariowalo 74/38 :szok: i tak leżę i zdycham...

Adaskowa ja tez szczypior i na brzuch w szczególności nie czekam, dżinsy w rozmiarze 25 wchodzą bez problemu i to biodrowki ;-) I niech tak zostanie, narazie :-)

Tez mam rozm xs/s. I po ciąży szybko wróciłam.

Mi się strasznie spać chce całe dnie. I dziś pojawiły sie mdłości. .

Maksio chyba jakoś wyczuwa, że coś się kręci bo jest nieznośnyi nie odstępuje mnie na krok :)

Ja w poprzedniej ciąży już w 8 tyg nie dopinałam się w spodnie więc może coś w tym jest. Mi też ciągle się chce spać, a jak przysnę to potem nie do życia jestem jak się obudzę.

To chyba fakt że druga ciaża to szybszy przyrost brzuszka bo albo już sobie wmawiam albo mi już rośnie, a w pierwszej ciązy w 5 miesiącu cos było widac. Jestem ciekawa co bedzie dalej. A po zatym latam co chwile do łazienki siusiu aż to jest męczące co usiade to sie okazuje że muszę leciec znowu :-D

hejo :)

u mnie dziś humor o niebo lepszy bo z Moim sobie wyjaśniliśmy i chyb będzie dobrze :D

witam nowe forumowiczki :)
dla walczących z suwaczkami, to z tel nigdy nie widać suwaczków :(

igem a no to faktycznie, ja też idę na pierwsze usg w 8tyg :)

co do brzuszków to u mnie też widać, zawsze miałam problem z mięśniami brzucha, ostatnio pracowałam nad nim na siłce, ale chyba mało skutecznie :p
w pracy zamierzam powiedzieć po usg, nie dość że i tak już coś widać to jeszcze szkodliwe warunki pracy, więc kilka osób będzie musiało się pode mnie dostosować.
Rodzicom nie wiem kiedy powiemy, a dalszym znajomym czy rodzinie specjalnie mówić nie będziemy, zobaczą to zobaczą ;)

Ja rodzince pewnie wypaplam 18go jak wpadnę do domu z foto z usg :) jutro odbieram betę i tez juz tuptam zniecierpliwiona.

Pierwsza ciążę prowadziłam w luxmedzie i tam miałam full badań i dodatkowo chodziłam prywatnie. Teraz tylko prywatnie zamierzam bo sprzęt o wiele lepszy i lekarz znajomy.

reklama
Ja w poprzedniej ciąży już w 8 tyg nie dopinałam się w spodnie więc może coś w tym jest. Mi też ciągle się chce spać, a jak przysnę to potem nie do życia jestem jak się obudzę.
Hehe, mi od dwóch dni też - najbardziej mnie ciągnie do spania koło południa. Ale się nie poddaję :)

Do góry