reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej :)

Moj dziec mi dzis dał popalić od rana, jechałam do pracy i miałam szybkie zatrzymanie na intymna rozmowę z wc, masakra. Cos czuje ze to dopiero początek...

Maran-atha oj to wyćwiczysz cierpliwość, ale za to na usg juz bedzie konkretny obraz ;)

Dolga nom, całkiem inaczej, od razu humor lepszy ;)
Kwasu biorę jedna tabletkę ;)

EwaS86 my jesteśmy dwa uparciuchy i stad kłótnie, ale razem juz 11 lat wiec troche sie dotarliśmy ;p

Reniam piękna beta, gratulacje ;)

Blekinge nooo jaki ładniutki teścik ;)

reklama
Odebrałam wynik bety: 83757.1 mIU/ml więc beta chyba jest okey:)

Plus rozpiska z lab:
1 tydzien ciazy . mIU/ml 5 50
1 - 2 tydzien ciazy . mIU/ml 50 500
2 - 3 tydzien ciazy . mIU/ml 100 5000
3 - 4 tydzien ciazy . mIU/ml 500 10000
4 - 5 tydzien ciazy . mIU/ml 1000 50000
5 - 6 tydzien ciazy . mIU/ml 10000 100000
6 - 8 tydzien ciazy . mIU/ml 15000 200000
2 - 3 miesiac ciazy . mIU/ml 10000 100000

Odebrałam wynik bety: 83757.1 mIU/ml więc beta chyba jest okey:)

Plus rozpiska z lab:
1 tydzien ciazy . mIU/ml 5 50
1 - 2 tydzien ciazy . mIU/ml 50 500
2 - 3 tydzien ciazy . mIU/ml 100 5000
3 - 4 tydzien ciazy . mIU/ml 500 10000
4 - 5 tydzien ciazy . mIU/ml 1000 50000
5 - 6 tydzien ciazy . mIU/ml 10000 100000
6 - 8 tydzien ciazy . mIU/ml 15000 200000
2 - 3 miesiac ciazy . mIU/ml 10000 100000

Nigdy tego nie robiłam ale z tego co wiem to najważniejszy jest przyrost czyli po 48 godzinach trzeba zrobić powtórnie i zobaczyć czy wzrasta jeśli tak to wszystko jest w porządku..

hej
byłam dzisiaj u gina widziałam bijące serduszko, odetchnełam z ulgą,
robiłam badanie progesteronu i mam średni wynik, ale gin mi powiedział, zeby sie nie przejmowac
poneważ moge zrobić badanie za 2 h i wynik bedzie inny, ale mówi zebym luteinę dalej brała

igem mysle ,ze do świąt nic nie bedzie widac, z tego co pamietam to tak 3-4 miesiac zaczyna byc widac
Blekinge z tego co dziewczyny piszą to w Uk do 12 tc jezeli sa problemy nie dostaje sie zadych leków, albo sama sie utzryma albo nie,
ciąze prowadzi położna, usg są chyba 2 albo 3 przez całą ciąże, w Irlandi podobnie
dolga mi na mdłosci niety n ic nie pomaga, strasznie się męcze, jeszcze zawroty głowy mam

ja kwas tez biorę 1 tabletkę

reklama
Dokładnie jeszcze nie wiem:) Z kalkulatora internetowego wynika, że około 17.10, ale okaże się dopiero jak pójdę na USG.
Mam jeszcze 4 letnią córkę :)

Do góry