Był lekarz no i zapalenie oskrzeli idące na zapalenie płuc i zawalone zatoki....wymiękam...pytam się co jeszcze mi się przypałęta abym przypadkiem za dobrze się nie poczuła...oczywiście antybiotyk ale jak będę rzygać no to wtedy wenflon i dożylnie...i nawet człowiek na poprawę humoru nic wychylić nie może ;(
reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Buba ale cie dopadło :-( zdrowiej szybko
Ostatnio zaczęłam brać kąpiel z olejem kokosowym. Nie lubię balsamów kremów itd do ciała bo czuję jakby skóra mi nie oddychala i się poce zwłaszcza w nocy. Olejek kokosowy dodany do wody jest dla mnie ok i od razu nawilża całą skórę. Na rozstępy ponoć tez działa ale zakładam ze i tak będę je miała skoro w pierwszej ciąży wyszły.
Dziś u nas pogoda fajna. Nie ma upałów dalej w kurtce ale przynajmniej słoneczko świeci i za bardzo nie wieje.
Ostatnio zaczęłam brać kąpiel z olejem kokosowym. Nie lubię balsamów kremów itd do ciała bo czuję jakby skóra mi nie oddychala i się poce zwłaszcza w nocy. Olejek kokosowy dodany do wody jest dla mnie ok i od razu nawilża całą skórę. Na rozstępy ponoć tez działa ale zakładam ze i tak będę je miała skoro w pierwszej ciąży wyszły.
Dziś u nas pogoda fajna. Nie ma upałów dalej w kurtce ale przynajmniej słoneczko świeci i za bardzo nie wieje.
Buba trzymaj się Kochana i kuruj się ile możesz!
ja miałam znowu gości w weekend, tym razem teściów ;-) mężon dziś wyjechał na 1,5 tygodnia i już tęsknię :-(
Ja ciągle myślę o tym usg genetycznym co mam w piątek i boję się czy wszystko z dzidzią ok...
ja miałam znowu gości w weekend, tym razem teściów ;-) mężon dziś wyjechał na 1,5 tygodnia i już tęsknię :-(
Ja ciągle myślę o tym usg genetycznym co mam w piątek i boję się czy wszystko z dzidzią ok...
Trzymam kciuki, aby jednak doustnie się udało.Był lekarz no i zapalenie oskrzeli idące na zapalenie płuc i zawalone zatoki....wymiękam...pytam się co jeszcze mi się przypałęta abym przypadkiem za dobrze się nie poczuła...oczywiście antybiotyk ale jak będę rzygać no to wtedy wenflon i dożylnie...i nawet człowiek na poprawę humoru nic wychylić nie może ;(
Dzięki dziewczynki!! Mam nadzieję że się uda i wykaraskam się z tego.
Kamilove - ustaliłam co z wizytą i dobrze zakumałam 5 mam zadzwonić bo ma wtedy dyżur i mamy umówić godzinę bo dr będzie wiedział gdzie mnie może wcisnąć bo to badanie trwa 40-60 min a był problem z terminem na wtorek 7 a to ostatni dzień kiedy można zrobić. A ja zakumałam że to będzie 5 i mamy tylko ustalić godzinę i tak by się wyjaśniło jak bym 5 zadzwoniła i niezłe zdziwko bym miała To pierwsze mam 1 kwietnia na 15:30
Kamilove - ustaliłam co z wizytą i dobrze zakumałam 5 mam zadzwonić bo ma wtedy dyżur i mamy umówić godzinę bo dr będzie wiedział gdzie mnie może wcisnąć bo to badanie trwa 40-60 min a był problem z terminem na wtorek 7 a to ostatni dzień kiedy można zrobić. A ja zakumałam że to będzie 5 i mamy tylko ustalić godzinę i tak by się wyjaśniło jak bym 5 zadzwoniła i niezłe zdziwko bym miała To pierwsze mam 1 kwietnia na 15:30
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Buba bidulko ale Ci daje w kość ta ciąża, a teraz jeszcze to, dawaj faveta w obroty niech ci zrobi domowy szpital 24/7 a ty nawet nosa nie wychylaj spod kołdry.
Swoja droga zastanawiam się jakim cudem tak sie dorobiłaś? z tego co pisałaś to raczej nie wstawałaś z łóżka w ciągu ostatnich tygodni a przeciez raczej nie da się zapaleniem pluc zarazić?
A mnie scieło, poszłam na spacer z juniorka, wróciłam, połozylam spać, zeszlam na dół z książką i obudziłam się o 15:00 tak zdezorientowana że szok. Śniło mi sie że sama sobie tatuaze robiłam więc zaczęłam nerwowo ciało ogladac czy jakies tam bazgroly mam ... ale to tylko sen.
Teraz jestem w pupę z moimi ambitnymi planami kulinarnymi, muszę spiąć konie...
Swoja droga zastanawiam się jakim cudem tak sie dorobiłaś? z tego co pisałaś to raczej nie wstawałaś z łóżka w ciągu ostatnich tygodni a przeciez raczej nie da się zapaleniem pluc zarazić?
A mnie scieło, poszłam na spacer z juniorka, wróciłam, połozylam spać, zeszlam na dół z książką i obudziłam się o 15:00 tak zdezorientowana że szok. Śniło mi sie że sama sobie tatuaze robiłam więc zaczęłam nerwowo ciało ogladac czy jakies tam bazgroly mam ... ale to tylko sen.
Lilolo
Fanka BB :)
Buba,
Masę zdrówka dla was :*
Najważniejsze teraz by leki w żołądku zostawały
A ja dziś na obiadek miałam kurczaka po chińsku
Madziula 27
Moderatorka
Hello,
Napisałam dwa długie posty i mi się skasowaly :-( :-/ a lapka nie mogę odpalić bo jak go Martynka widzi to się trzęsie i najchętniej napisalaby coś od siebie ;-)
Buba ,dużo dużo zdrowia - biedna tak Cię męczy :-/ dużo odpoczywaj :-* a i dzięki wielkie za inf odnoscie usg ;-) czy czasem nie idziesz na usg do dr Roszkowskiego ??
Napisałam dwa długie posty i mi się skasowaly :-( :-/ a lapka nie mogę odpalić bo jak go Martynka widzi to się trzęsie i najchętniej napisalaby coś od siebie ;-)
Buba ,dużo dużo zdrowia - biedna tak Cię męczy :-/ dużo odpoczywaj :-* a i dzięki wielkie za inf odnoscie usg ;-) czy czasem nie idziesz na usg do dr Roszkowskiego ??
reklama
Buba bidulko ale Ci daje w kość ta ciąża, a teraz jeszcze to, dawaj faveta w obroty niech ci zrobi domowy szpital 24/7 a ty nawet nosa nie wychylaj spod kołdry.
Też się dziwiłam jak to możliwe ale lekarz mi szybko wytłumaczył Fran ze szkoły czy Rob z biura/miasta przytargał wirusa no bo na początku w czwartek lekarz stwierdził wirusowe zapalenie gardła i katar miałam wszystko spływało i z gardła i z nosa a że ja od 6 tygodni non stop rzygam to jestem mega osłabiona i poszło dalej....bo organizm nie zwalczył.... bo tylko paracetamol i inhalacje były a nic przeciwzapalnego
Dobry sen miałaś
Jejuś podziwiam i zazdroszczę weny kulinarnej i się czasem nie przejmuj odpoczęłaś a to jest najważniejsze
Buba,
Dzięki Kamilove :* narazie choć rzyganka nie było ale poprawy po 1 dawce nie widzę jeszcze....
Buba, kurcze dużo zdrówka! Tylko właśnie ciekawe jak się doprawilas? Nie dobrze... Leż i wypoczywaj kochana :-*
Wypoczywam, wypoczywam a doprawiłam się jak wyżej pisałam... Dzięki za troskę, kochane jesteście :*