reklama
so_happy
Fanka BB :)
asika w mojej miescowosci tez sa te msze uzdawiajace, strsznie dużo osób przyjezdza, całe autobusy, w moej rodzinie
jest 1 osoba , która zyje dzieki tym mszom, byłam też kilka razy na takiej mszy
buba wydrukował 1 zdjęcie i opis i powiedział, ze to idzie do mojego lekarza, żałuj3e ze nie porosiłam o filmik, może
by mi nagrał ale skupiona byłam na tym żeby było wszystko dobrze, ze o całej reszcie zapomniałam,
jeszcze obok mnie w poczekalni siedziała Pani z synkiem z zespołem Downa , czekali do innego lekarza, tak ze miałam mysli tylko zeby dzieciątko było zdrowe, a Ty kiedy masz prenatalne badania? bedziesz robic ten test papa?
buba wydrukował 1 zdjęcie i opis i powiedział, ze to idzie do mojego lekarza, żałuj3e ze nie porosiłam o filmik, może
by mi nagrał ale skupiona byłam na tym żeby było wszystko dobrze, ze o całej reszcie zapomniałam,
jeszcze obok mnie w poczekalni siedziała Pani z synkiem z zespołem Downa , czekali do innego lekarza, tak ze miałam mysli tylko zeby dzieciątko było zdrowe, a Ty kiedy masz prenatalne badania? bedziesz robic ten test papa?
Witam w pierwszy dzień wiosny
Ale pięknie u Nas dziś,moje dziewczynki biegają po podwórku w samych bluzach,tak ciepło,na termometrze w słońcu pokazuje mi 21 st.
A ja mam takiego POWERA dziś że od rana sprzątam,gotuje i przemeblowuje
Miłego popołudnia
Ale pięknie u Nas dziś,moje dziewczynki biegają po podwórku w samych bluzach,tak ciepło,na termometrze w słońcu pokazuje mi 21 st.
Miłego popołudnia
asika w mojej miescowosci tez sa te msze uzdawiajace, strsznie dużo osób przyjezdza, całe autobusy, w moej rodzinie
Uff to masz komplet w sensie w dokumentacji jest bo już myślałam że to jakaś taka polityka że wogóle nie ma jakaś tępota ze mnie że nie pomyślałam że lekarz to zatrzymuje i gdzieś przesyła
Ja zawsze dostaję komplet, ze wszystkim i stale mam to ze sobą w podróży, w samochodzie bo w razie tfuu, tfuuu gdybym miała na sygnale jechać to dokumetnacja jest ale ja to kliniczny przypadek, nieuleczalny raz się przekonałam że teczka z badaniami uratowała sprawę i po jej obejrzeniu diagnoza została zmieniona ake to nie o ciążę chodziło tylko o mnie.
Ja mam prenatalne 1 kwietnia i 5 kwietnia robię u dwóch różnych lekarzy, test PAPP oczywiście i echo serca. Potem powtarzam prenatalne 23 by wykluczyć wady cewy nerwowej. Wiem, wiem że pomyślicie że lekka przesada ale popierwsze mój wiek, po drugie badanie usg jest całkowicie bezpieczne i nie inwazyjne, po trzecie w razie tfuu, tfuuu czego jest wiele wad które koryguje się w brzuchu mamy i albo mamy kłopot z głowy albo nie posuwa się dalej i mogłabym tu jeszcze wyliczać. Diagnostyka prenatalna w dzisiejszych czasach to naprawdę bardzo rozwinięta dziedzina ( mówimy o certyfikowanych lekarzach i dobrym sprzęcie) a nie jak wprzypadku tej dziewczyny co 7 lekarzy zdjęcie oglądało i nikt nic niepokojącego nie zauważył i nie mówimy tu m małej ukrytej wadzie tylko o wadach gołym okiem widocznych....
Ale staram się nie wkręcać bo w wynajdowaniu i diagnozowaniu to wiesz, nerwy można zjeść ;( zostawiam to lekarzom I trzymam kciuki za was wszystkie będzie dobrze babeczki a nasze dzieciaczki będą zdrowe, duże i różowiutkie i już niebawem będziemy obgadywać poród :*
Witam w pierwszy dzień wiosny
Miłego popołudnia
Zazdroszczę kochana energi, prześlij trochę i miłego dzioneczka!
Hej a ja dziś umieram :-( mdłości i wymioty wróciły z dużo mocniejsza siła :-( nawet torecan nie pomógł :-( teraz jest ciut lepiej ale i tak jak flak jestem :-(
Dziewczyny super ze dzieciaczki zdrowe!
Trzymaj się kochana, wiem że to średnie pocieszenie ale nie jesteś sama, łączę się z Tobą!
Lilolo
Buba,
Jesteś pewna, że 5 kwietnia? Bo to akurat niedziela Wielkanocna i nie myśl, że kłamstwo Ci zarzucam czy coś ale może np źle w kalendarz spojrzeliscie i datę nie tak ustaliliscie albo po prostu wszystko jest dobrze, a moje myślenie jest ograniczone i szokuje mnie info, ze w święta u nas można coś załatwić
Jesteś pewna, że 5 kwietnia? Bo to akurat niedziela Wielkanocna i nie myśl, że kłamstwo Ci zarzucam czy coś ale może np źle w kalendarz spojrzeliscie i datę nie tak ustaliliscie albo po prostu wszystko jest dobrze, a moje myślenie jest ograniczone i szokuje mnie info, ze w święta u nas można coś załatwić
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Akatsuki co tam za buciory sobie kupilas, bo ja to niezła jestem kupiłam sobie na ciąże ekstra skórzane szpileczki ahaha ciekawe czy je założe a trzy stówy wywaliłam
no ja sobie kupiłam air maxy bo sa podniesione na pięcie a ja strasznie nie lubie na plaskich butach chodzić.
Ogólnie to przymierzałam milion par butów, ale jednak nic nie wygra z komfortem adidasków. Rozważalam jeszcze przez chwilę trampki conversa ale stwierdziłam ze chyba by mnie pogielo dawać tyle kasy za zwykłe trampki z logo, mam całą komodę trampek z czasów kiedy pracowałam w sklepie z ciuchami i miałam zniżkę 50%
Szpilki an okres ciąży to średni pomysł nie tylko ze względu na komfort noszenia ale przede wszystkich ma obciążenie dolnej części kręgosłupa. O ile w pierwszych miesiacach to nie problem to około 5 msca już można sobie uszkodzić odcinek lędżwiowy więc raczej bym odlożyła do szafy na przyszły rok
Ja mam cały regał szpilek, w tym killer heals 21 cm, każdą z par załozyłam maks dwa razy ale i tak sie nie moge oprzeć kupowaniu kolejnych
reklama
so_happy
buba robisz u 2 lekarzy zeby byc spokojna, ze jest dobrze zrobione, tak? dobrze rozumiem? dopytuje się bo ja tez z tych przewrażliwonych jestem, zwłaszcza jezeli chodzi o ciążę i pwiedz mi jeszcze dlaczego 23 powtarzasz. Sorrki, ze tak Cię zameczam, ale widze, ze masz bardzo doba wiedzę.Ja też robiłam teraz u lekarza , który ma certfikat i maja bardzo dobry sprzęt kilka miesiecy temu kupiony, aaaa i ile ty masz lat? oczywiscie jak nie chcesz to nie pisz, ale chyba jestes młodsza ode mnie
malinka współczuje samopoczucia, niech te mdłości przejdą, mnie tez dzisiaj cały czas muli od razna i słabi
malinka współczuje samopoczucia, niech te mdłości przejdą, mnie tez dzisiaj cały czas muli od razna i słabi