reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Szczęśliwa ja nie dopuszczam do siebie żadnej innej myśli musi być wszystko dobrze już nie mogę się doczekać jak pójdę do lekarki 13 kwietnia i zobaczę to moje duże maleństwo =)))))

Dziewczyny wlasnie wyszlismy, wszystko super, najpierw bylo zaspane i lekarz pomierzyl, a pozniej jak sie rozfikalo to nawet zdjecia nie mogl zrobic, chcial 3d ale sie nie dalo ;) w pewnym momencie zrobil fikolka wokol wlasnej osi ;p G pilnie sledzil a lekarz pokazywal Mu nozki, raczki, serduszko ;)
Jutro wstawie fotki ;) jade spac przeszczesliwa ;)

A ty się opiekujesz ciągle tymi samymi dziećmi jako niania? Czemu one potrzebują całodobowej opieki? Gdzie są rodzice?
Tak tymi samymi dziećmi. I nie zauważyłam bym była cała dobę u nich ;) pisałam, że mam zmiany od 7 do 15 któreś z rodziców wraca i ja kończę prace, a drugi tydzień od 13 do 23 mama kończy druga zmianę bądź ojciec wraca z wyjazdów i zostają z nimi. A dwie soboty w miesiącu musze zostać na noc. Ale mi to pasuje. Mogę zabierać ze sobą Jagode, mam tam jedzenie i dzieciaki są świetne :)
Tydzień co mam na rano to zwykle jestem tylko z Lalą i Tymonem bo Lena jest do 15 w przedszkolu.
No i dom pracodawców mam na przeciwko swojego bloku :)

Ostatnia edycja:
Ja butów ciążowych mam nadzieję nie będę musiała kupować. Mam na każdą pore roku ecco z serii biom i są rewelacyjne, superwygodne i w ogóle najlepsze na świecie. Tylko mam nadzieje że za dużo mi noga nie spuchnie bo jak o 2 rozmiary to już się pewnie w nie nie wcisję.

Gratulacje udanych wizyt!

Blair, gratuluję udanej wizyty! [emoji5]

A propos jeszcze problemów z moczem i pęcherzem w ciąży, byłam wczoraj w aptece i pani dała mi bezpłatną próbkę Prenatal UroCare. Jest bez recepty, ale jak każdy lek w ciąży, trzeba wcześniej skonsultować z lekarzem.
uploadfromtaptalk1426916964587.jpg

uploadfromtaptalk1426916978856.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1426916964587.jpg
    uploadfromtaptalk1426916964587.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 42
  • uploadfromtaptalk1426916978856.jpg
    uploadfromtaptalk1426916978856.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Blair - gratuluję udanej wizyty! Tak trzymać!

Kamilove - taka niania jak Ty to prawdziwy skarb!! My mieliśmy z dyspozycyjnością niań same kłopoty. Chodziło o wieczory kiedy chcieliśmy wyjść...zaczynały się schody. Albo nie przychodziła wogóle, albo w ostatniej chwili dzwoniła że coś jej wypadło....dodam że chodziło tylko o spanie bo Fran odkąd skończył 6 miesięcy spał całą noc i nie zdarzały mu się raczej pobudki, no chyba że raz na ruski rok jak go jakuś katar dopadł czy coś.... A to że możesz córkę zabierać to już wogóle rewelka, kolega ma towarzystwo a i Ty spędzasz czas ze swoją pociechą! Układ idealny. A rodzice dzieci którymi się zajmujesz mają dla nich czas? Sorki za pytanie ale podałaś godziny pracy i tak mnie to zastanowiło czy udaje im się jakoś wygospodarować czas dla dzieciaków. U nas to był problem z tym czasem i jedno musiało odpuścić trochę i zejść z ambicji ;)

Do góry