reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Buba twoj pomysl jest bardzo sensowny co do tego watku zamknietego
a z tymi wozkami to masz racje bo te spacerowki co tam dodalas jak dla mnie sa stragiczne
a z tymi wozkami to masz racje bo te spacerowki co tam dodalas jak dla mnie sa stragiczne
I tego się właśnie boję, ale pomysł Buby bardzo mi się podoba.A ja mysle,ze jak założymy zamknięty wątek to stwierdzimy z biegiem czasu,ze właściwie wszystko jest intymne i lepiej pisac w zamkniętym gronie a wątek otwarty opustoszeje.
Jeżeli chodzi o zakupy w ciąży to ja w sumie muszę kupić tylko wózek, bo u nas prawie wszystkie dzieci w rodzinie to wrzesień i październik więc mam do wyboru do koloru, łóżeczek trzy dwie wanienki i takie tam, tylko jakieś drobnice będę musiała dokupić, ale z córką musiałam wszystko kupować sama bo pierwsza w rodzinie.
Malinka ja idę w 12t1d i się zastanawiam czy nie za wcześnie ale święta wypadają więc będzie problem choćby z dojazdem do Warszawy.
GosiaLew
Buba designerski ten wózek fakt spacerówka straszna.
Jest taka strona z rankingiem wózków i wcale nie najdroższe wózki są wysoko w rankingu
3w1 Ranking | Wózki Dla Dzieci Opinie
Jest taka strona z rankingiem wózków i wcale nie najdroższe wózki są wysoko w rankingu
A ja na usg prenantalne zapisze sie dopiero na następnej wizycie,która mam 7 kwietnia myśle,ze to będzie jakoś po 20 kwietnia
Jakoś nie wiem dlaczego,ale ta ciąża nie robi na mnie takiego wrażenia jak poprzednia. W ciąży z synkiem czekałam na kolejne wizyty, odliczając dni, czytałam o kazdym tygodniu ciazy,a teraz tak nie mam, nic nie czytam (bo w sumie nic nowego sie nie dowiem), wizyty jak wizyty, mam częściej usg ze wzgledu na krwiaka. A tak to bez szału jakos
Jakoś nie wiem dlaczego,ale ta ciąża nie robi na mnie takiego wrażenia jak poprzednia. W ciąży z synkiem czekałam na kolejne wizyty, odliczając dni, czytałam o kazdym tygodniu ciazy,a teraz tak nie mam, nic nie czytam (bo w sumie nic nowego sie nie dowiem), wizyty jak wizyty, mam częściej usg ze wzgledu na krwiaka. A tak to bez szału jakos
Mojego wózka nie ma w tym rankingu
Dla mnie jest bezkonkurencyjny wiec moze dlatego
ladyk24na7
Migotka, bo to kolejna ciąża. Jesteś już obeznana z tematem ;-) Ja tylko raz weszłam do netu i poczytałam o moim rodzaju ciąży bliźniaczej. Mam dwukosmówkową, dwuowodniową. I tyle. Też nie mam tak czasu na myślenie, bo Młoda jest ;-)
A ja mysle,ze jak założymy zamknięty wątek to stwierdzimy z biegiem czasu,ze właściwie wszystko jest intymne i lepiej pisac w zamkniętym gronie a wątek otwarty opustoszeje.
Na kwietniówkach nie opustoszał na zamkniętym pisałyśmy, wyżywałyśmy się a na otwartym o wizytach, dolegliwościach i wszystkich ciążowych niepewnościach
Buba twoj pomysl jest bardzo sensowny co do tego watku zamknietego
Współpracowałm z pismami i portalami dla dzieci i robiłam testy tworzyłam rankingi i zgadzam się w 100% że te najdroższe rzeczy wcale nie są najpraktyczniejsze ale niestety z reguły najładniejsze (choć to kwestia indywidualna)
Kate - czyli tak jak my ach te wspomnienia
Wirginia - no właśnie pod kątem użytkowym ale świetnie się prowadzą, skłdają i naprawdę czuć różnicę dla użytkujcej mamy....niestety gorzej jest z komfortem dziecka.....
reklama
Buba ja byłam w tym wózku zakochana. Gondola w wersji karmelowej z zimowymi dodatkami miodzio. tani nie jest ale i tak go chciałam póki nie zobaczyłam ok. rocznego dziecka w spacerówce. Masakra jakaś. Te dziecko ledwo się tam mieściło.
No a co do zamykania wątku to właśnie boję się że ze wszystkim tam przejdziemy. A wiem po sobie że człowiek czasami nie chce się ujawniać a dużo mu daje czytanie o ludziach w podobnej sytuacji. Zresztą ja np. zaglądałam do mam październikowych 2014. Łatwo tam sobie porównać do siebie, poduczyć się w paru dziedzinach np. Jakie ciuszki kupować dzieciom na październik. Zdjęcia brzuszków też chętnie oglądam a zawsze przecież zdjęcie można przyciąć tak, żeby nie było twarzy widać.
Ja póki co swoich prywatnych zdjęć wstawiać nie zamierzam. Wolę pozostać anonimowa chociaż pewnie później jak już się bardziej zżyjemy to zmienię zdanie.
No a co do zamykania wątku to właśnie boję się że ze wszystkim tam przejdziemy. A wiem po sobie że człowiek czasami nie chce się ujawniać a dużo mu daje czytanie o ludziach w podobnej sytuacji. Zresztą ja np. zaglądałam do mam październikowych 2014. Łatwo tam sobie porównać do siebie, poduczyć się w paru dziedzinach np. Jakie ciuszki kupować dzieciom na październik. Zdjęcia brzuszków też chętnie oglądam a zawsze przecież zdjęcie można przyciąć tak, żeby nie było twarzy widać.
Ja póki co swoich prywatnych zdjęć wstawiać nie zamierzam. Wolę pozostać anonimowa chociaż pewnie później jak już się bardziej zżyjemy to zmienię zdanie.
Podziel się: