Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Buba hehe ja chyba pierwsza wyszłam z pomysłem wątku zamknietego na kwestie typu problemy w związku czy właśnie zdjęcia więc pewnie że jestem na tak bo czasem wiele rzeczy nie piszę tylko dlatego żeby każdy użytkownik bb i nie tylko czytal o szczegółach mojego życia choć wiem że kilka z nas powiedziało przy ostatniej rozmowie że jak mamy schizy i manie prywatności to po prostu nie piszmy i nie publikujmy zdjęć... to noe o to chodzi. Ciąża jest specjalnym okresem w życiu kobiety który niesie ze sobą potrzebę otwarcia się wyzalenia itp a ja np mieszkam 1600km od moich przyjaciół i znajomych i nie jest łatwo. To że czasem chcę się otworzyć nie znaczy że muszę to robić publicznie. Mimo że was nie znam to dzielimy jakąś wspólną drogę do wspólnego celu, co zbliża nas do siebie.
Takie jest moje zdanie. Wątek na pewno byłby mi na rękę i byłabym z niego zadowolona ale nie chce wyjść na osobę z mania prywatności. Po prostu uważam że fajnie by było mieć taką sferę intymności.
Takie jest moje zdanie. Wątek na pewno byłby mi na rękę i byłabym z niego zadowolona ale nie chce wyjść na osobę z mania prywatności. Po prostu uważam że fajnie by było mieć taką sferę intymności.
Ostatnia edycja: