reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Ja chyba typowo ciążowych kupować nie bede, lubię leginsy które na obecna porę sa idealne, a na lato sukienki czy spódnice ;) jedynie co bede chciała z ciążowych to juz jak brzusio bedzie duży to taka bluzeczkę gdzie na brzusiu jest rysunek wyglądającego dzieciaczka, strasznie mi sie podobają ;)

Mam ochotę zabić kolegę z pracy, nie dość ze mam mega mdłości to jeszcze ten kupił tatara i tak nasmrodzil ze chyba tu padnę...

reklama
JA tez juz myslalam nad kupnem jakis nowych ciuchow ale po prostu zamiast ciazowek to kilka par leginsow i jakies luzniejsze bluzki i to wszystko :)
a na lato jedynie chyba kupie jakies spodenki ciazowe bo ja nie lubie chodzic ani w sukienkach ani w spodniczkach :)
I jakis stroj kapielowy bede musiala sobie kupic bo w lipcu mamy zaplanowane wakacje do Portugalii a w ted moj brzusio juz bedzie bardzo widoczny i w stary stroj sie nie zmieszcze :p

Co do ciuszków to ja też preferuję legginsy :-) trochę tunik mam, bo jakiś czas temu miałam szał na nie, dokupie tylko jakieś ze 2-3 luzniejsze do pracy i później legginsy z tym panelem :-) na razie mieszcze się w jeansy to korzystam :p tylko nie wiem co z kurtka i plaszczykiem wiosennym bo są dopasowane więc chyba trzeba będzie coś pomyśleć...chyba że mi brzusia aż tak nie wywali :-)

Ja dzis myslalam ze rano Do pracy nie dojade tak mnie mdlosci meczyly ze masakra. W pracy nikomu nix nie mowie poki Co ale Po kilku dniach przerwy zlapalam takiego powera ze kazdy pytal Co tak gonie z praca haha To sie tylko smialam ze za duzo w domu siedzialam :)
Po mnie na szczescie nix nie widac bo ja to przy kosci jestem

no i dopadły mnie mdłości.. dziś chciałam nakarmić synka zupą grochową, i jak tylko spróbowałam czy nie jest za gorące to zakręciło mi się w głowie, ścisnęło mi żołądek i koniec! szybko oddałam zupę teściowej żeby nakarmiła synka a sama pobiegłam do łazienki i tak tuliłam się z kibelkiem dobre 20 min :/ teraz próbuję zjeść sałatkę i średnio mi idzie... tragedia
już wiem, co czujecie dziewczyny :-D:-D
teraz mogę powiedzieć, że szczerze Wam współczuję ;-)

co do ciążowych rzeczy to ja nie kupuję nic, bo w poprzedniej do samego porodu mieściłam się w ubrania z przed ciąży ;-)

Ja jestem wielką fanką spodni. A ciążowe są mega wygodne. Szczególnie, że mój brzuch zapowiada się na sporych rozmiarów ;-) . Zaryzykuję i zamówię.

Moja kuzynka ma ciążówki z bonprixa i jest mega zadowolona, tylko oni mają ter rozmiarówki porąbane i zawsze ciuchy sa za duże, trdzeb amniejsze kupować :p
Ja chodze tylko w spodniach, w domu dresowych, musze kupić jedne ciążowe bo to jednak wygoda, w h&m mają fajne dość, na a wiosna lato to wiadomo leginsy pójda w ruch, sukienki :-) leginsy i rajstopy tez dobrze zaopatrzyć się w ciążówki bo to straszna wygoda, ja ostatnią ciąże męczyłam się i wciaskałam zwykłe które szersze a na koneic kupiłam sobei rajstopy ciążówki no i poporstu żałowałam że wcześniej nie nosiłąm :-)

Ja mam jakieś spodnie z poprzedniej ciąży...ale muszę je odszukać i obadać czy nie są już za bardzo wysłużone. Kupiłam je w ciucholadndzie w super stanie i firmówki za chyba 30 zł. Polecam, w niektórych ciucholandach są na prawdę super rzeczy! Oczywiście nie mam tu na myśli szmatexów na wagę....bo tam można zejść od samego zapachu,więc nigdy nie byłam wstanie w tym grzebać...

reklama
ja typowo ciazowych nie kupuje, mam jedna buzke jeszcze z poprzedniej ciazy i bedzie akurat bo jest luzniejsza na brzuszku, moze cos z bluzek jeszcze dokupie, zalezy jak bardzo bedzie duzy, w lecie raczej leginsy lub sukienki jak bedzie gorąco, bardziej martwie sie o buty, z lilka pod koniec ciazy bardzo mi puchly musialam pozyczyc od mamy, ktora ma 2 rozmiary wieksze :zawstydzona/y:

Do góry