reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Witajcie,

Czytam Was cały czas ale na telefonie i parę razy jak do Was pisałam to wszystko mi się skasowało :/

Śliczne macie brzuszki! :) mój w ogóle nie wygląda ciążowo tylko jakbym przytyła zwyczajnie. Ale na razie to dobrze bo prawie nikt nie wie :)

Pozdrawiam Was czwartkowo :)

reklama
ja dzisiaj wstalam prawie jak nowo narodzona :D
mdlosci mialam przez jakies 10min i mi przeszlo :D

A wczoraj zrobilam sobie galaretke ktora wygladala tak:
20150226_185540.jpg

A dzisiaj rano najadlam sie chlebka ze smalcem bo tesciowa wczoraj kupila bo miala taka zachcianke a ze ja lubie to z ogromna checia sobie go zjadlam :D
Wczoraj mialam male zachcianki bo najpierw zjadlam jogurta po czym po chwili jadlam kapuste kiszona :p

Załączniki

• 20150226_185540.jpg
    20150226_185540.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 48
Wirginia nie masz litości, teraz ta śmietaną będzie za mną chodzić.
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy.
Musze zrobić test PAPPA ale na Medicover wiecie może gdzie robią?

reniam, Ewa gratuluję wizyt :)

Patrzę dziewczęta, że pokaźne te brzuszki się robią :) ja wygladam jakby mi przybylo pare cm w brzuchu i tyle, ale ja do szczupłych nie należę, więc maluszek ma się gdzie chować, w pierwszej ci ąży też nie miałam dużego brzucha

ojj znowu na nieszczęsna galaretka, chyba zaraz sobie robie to na wieczor będzie ;)

Blair haha tym razem dziewczynka? i teraz kto ma rację, ja to pewnie się dowiem koło 20 tyg, ale jak ktos na dobrym sprzecie robi prenatalne to slyszalam, ze niektorzy juz sie wtedy dowiadują, nic pozostaje czekać, a tuu tyle czasu
Najlepiej, że sobie kupilam sukienke na wesle na czerwiec, zamówiłam na allegro i nietety nie wiem czy nawet na koniec ciazy ni bedie za duza haha :D to żem sobie przywaliła, ale nic niewiadomo może bede wielkim wielorybem na lato się nada ;)

Ostatnia edycja:
Reniam zaciekawiłas mnie tym testem pappa w medicover, aż przejrzalam cały zakres usług w ramach prowadzenia ciąży i mogę zrobić na żądanie za darmo min. test potrójny i test podwójny pappa i aż się zdziwiłam, nie wiedziałam że mogę :p i chyba w każdej placówce można?

Ale wiecie co, może któraś z was będzie umiała mi podpowiedzieć... chodzę obecnie do ginekologa na nfz - fajny, sympatyczny, robi usg, zleca badania, jestem nawet zadowolona :) ma mi za kilka dni założyć kartę ciąży ale chodzę też jednocześnie do medicover - babeczka z rejestracji powiedziała, że dużo kobiet tak robi, bo medicover jest traktowana jako prywatna opieka medyczna. No ok, tam jednak tez bym chciała chodzić bo w pakiecie mam wiele dodatkowych badań, kórre mogę zrobić w takim razie na żądanie (tak jak ten Pappa chociażby, który nie byłby refundowany a nad którym się zastanawiałam..) i teraz jak to wygląda, i tu i tu chodzę z tą jedna kartą i wpisują co trzeba, czy jak? w medicover też muszę mieć żeby mieć dostęp do tych bezpłatnych badań... zgłupiałam coś

Ostatnia edycja:
A wczoraj zrobilam sobie galaretke
Ale pychota tylko ja bym chyba zakończyła na tej bitej śmietanie na gorze, hehe ;)

Wirginia nie masz litości, teraz ta śmietaną będzie za mną chodzić.
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy.
Musze zrobić test PAPPA ale na Medicover wiecie może gdzie robią?
ja z Wawy ale niestety nie pomogę bo lekarza prowadzącego mam w Lublinie, a jak co sie dzieje to jadę na Madalińskiego do św Rodziny

Blair haha tym razem dziewczynka? i teraz kto ma rację, ja to pewnie się dowiem koło 20 tyg, ale jak ktos na dobrym sprzecie robi prenatalne to slyszalam, ze niektorzy juz sie wtedy dowiadują, nic pozostaje czekać, a tuu tyle czasu
Najlepiej, że sobie kupilam sukienke na wesle na czerwiec, zamówiłam na allegro i nietety nie wiem czy nawet na koniec ciazy ni bedie za duza haha :D to żem sobie przywaliła, ale nic niewiadomo może bede wielkim wielorybem na lato się nada ;)
wiesz co ja od początku tak jakos miałam ze wydawało mi sie ze bedzie chłopak ale gdzieś tam z czułam ze cos mi nie pasuje z tym chłopakiem, ale G tez zaczął ze syn i syn i jakos sie przyjęło, ale ostatnie dni jakos tak czułam ze chyba bardziej dziewczynka i dzis jakos wstałam i pomyslam jak nic bedzie Córeczka ;)
Hehe w pracy sie śmieją ze zakłady beda robić ;p ale mówią ze ładnie wyglądam to na chłopca, tylko ze to wszystko makijaż ;p
Ja tez bede polowała na sukienkę, bo w kwietniu i w maju mamy wesela, a z brzuszkiem nie wcisnę sie w żadną ktora mam, kupie od razu jedna na oba przyjęcia, nie bede kasy wydawać na dwie, ale to pewnie jakos po Św Wielkanocnych.
Poka jaką kupiłaś? ;)

Reniam zaciekawiłas mnie tym testem pappa w medicover, aż przejrzalam cały zakres usług w ramach prowadzenia ciąży i mogę zrobić na żądanie za darmo min. test potrójny i test podwójny pappa i aż się zdziwiłam, nie wiedziałam że mogę :p i chyba w każdej placówce można?

Ale wiecie co, może któraś z was będzie umiała mi podpowiedzieć... chodzę obecnie do ginekologa na nfz - fajny, sympatyczny, robi usg, zleca badania, jestem nawet zadowolona :) ma mi za kilka dni założyć kartę ciąży ale chodzę też jednocześnie do medicover - babeczka z rejestracji powiedziała, że dużo kobiet tak robi, bo medicover jest traktowana jako prywatna opieka medyczna. No ok, tam jednak tez bym chciała chodzić bo w pakiecie mam wiele dodatkowych badań, kórre mogę zrobić w takim razie na żądanie (tak jak ten Pappa chociażby, który nie byłby refundowany a nad którym się zastanawiałam..) i teraz jak to wygląda, i tu i tu chodzę z tą jedna kartą i wpisują co trzeba, czy jak? w medicover też muszę mieć żeby mieć dostęp do tych bezpłatnych badań... zgłupiałam coś

Malinka no ja też mam w pakiecie. Mój lekarz powiedział ze te testy to najbliżej Warszawie i żebym sobie zrobiła. Nie wiem jak to jest jak się chodzi do dwóch lekarzy. Ja juz na NFZ nie chodzę bo u nas nie ma fajnego lekarza do którego można by iść.
Blair to ty aż do Lublina do lekarza jeździsz? Szalona :) a w Lublinie nie robią? Tam też bym mogła się wybrać jak by było trzeba.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry