reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Mrowkaa ja uwielbiam second handy!! Ale ciążówki raczej nigdy ne spotkałam ;-)
W ciąży z Zuzią bardzo dużo ciążowych ciuchów miałam od koleżanki ale teraz ona też jest w ciąży z mieięczną różnicą więc nic nei mam :-(

reklama
Ja też lubię szmateksy. Zawsze niucham za perełkami, ale z ciążowymi też się tam nie spotkałam... Ale w sumie nigdy konkretnie nie szukałam tego typu ubrań. H&M linia ciążowa jest fajna. Mam z niej dziny i zimową kurtkę. W tej ciąży raczej mi się nie przyda.... [emoji41]

ja w tej ciąży stawiam na dresy, legginsy i tuniki :)myślę nad jakimiś buciksami na lato, w tamtej ciązy nogi mi tak spuchły że z rozmiaru 39 na 41 wskoczyłam, na dodatek w samych baletkach z płotna poginałam, nawet w adidaski nie wyszłam w 8 miesiącu :/ Obecnie szukam tych buciksów w rozmiarze 7, jak na razie bez skutku... http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=51942072

drogie panie burza mózgów: co ma Akatsuki zrobic na obiad. Wczoraj spróbowałam kurczaka i o mało nie zahafciłam pół domu.

u mnie krupnik :p nie wiem czy to dobry pomysl hehe

co do butów to ja nie wiem co to będzie, zimą by nie było widać, że buty większe, aczkolwiek mocno mi nogi nie puchly i jakos mieściłam się w swój rozmiar, ale latem normalnie mi puchną to co to będzie w ciąży, a na dodatek mam dosyć szerokie nogi, kupie sobie klapki 2 rozmiary większe i będę chodziła jak klaun :D

A ja dziś mam barszczyk czerwony z pierogami :-D

W ogóle to mdłości mi się zmniejszyły, tylko z rana czuje się słabo i tak mnie mdli trochę, ale po godzinie przechodzi, mam nadzieje ze juz tak zostanie albo w ogóle znikną :-D

Ostatnia edycja:
ja czuje się tak dobrze, jak przed ciąża. :) zero spowiedzi z kibelkiem. jedynie co czasami bóle głowy wieczorami szczególnie.. no i nie mogę chodzić głodna, bo czuję że zaraz zemdleję.. a z tym jedzeniem też nie ciekawie bo nie mam apetytu. ale to i tak nieźle, że codziennie normalnie funkcjonuję ! :) narazie ta ciąża mi się podoba! :)

ubrania ciążowe ? tylko secondhand. i mooożna znaleźć! tylko trzeba wytrwale szukać. :)

A ja niestety też mam mdłości, ale wieczorne. I niestety kolacji nie mogę utrzymać... Ale w dzień czuje się całkiem nieźle, tylko bardzo spiąca. A i znow mam chorobę lokomocyjną, jak w dzieciństwie.
A jak Wasza waga? Bo moja bez zmian, a brzuszek coraz większy i noszę juz ciążowe bo w zwykłych nawet się zapne ale w życiu nie wytrzymam potem 8h w pracy.

reklama
a ja sie ciesze ze mdlosci nie mam, czasem tylko troszeczke na wieczor ale to nic! z lilka mialam mdlosci ale na szczecie nie wymiotowalam
dzis na obiad mialam fasolke po bretońsku i barszcz czerwony;-) strasznie sie ciesze ze moge wszystko jesc ( nie to co z Lilka było) choc nie powiem juz mam +2kg :-(

Do góry