paulka87
Fanka BB :)
Hejka
Buba skąd Ty bierzesz takie niespożyte pokłady energii? podziel sie bo mnie trochę brakuje
Gratuluję córuni
Ja do kąpieli kupiłam żel bobini ale narazie nie stosuję.
to co używam to oilatum do kąpieli i pod paszki i na zakamarki balsam też oilatum. Kapiemy Szymcia co drugi dzień.
Pepek odpadł mu już po tygodniu, na początku stosowałam octenisepy ale położna przyniosła mu spirytus bo szybciej sie wysusza i odpada a teraz przemywam raz czasem octeniseptem iwystarcza
Do pupki mam sudokrem i alantan ale jak jest ładnie zagojona to niczym nie smaruję.
Mnie też już wkurza kp, mimo że pije herbatke na laktacje to potrafię ściągnąć max 140ml z obu piersi, czyli bez szału i tak muszę dokarmiać mm.
Gratuluję Bartuś jest przesłodkiDziewczyny Bartus jest przeslodki, przepiękny i zakochałam się w nim po uszy ♡♡♡ wczoraj jak zjadł o 22.30 to spał do 6.30 szok pfu pfu co by nie zapeszyc ;-) w dzień tez spokojny może jutro już do domu pójdziemy zobaczymy jaka waga czy nie spadnie dużo bo nie wiem czy ale nie zjada, ale jak by był głodny to by płakał a on śpi Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam kciuki za nie rozpakowane i przesyłamy moc buziak ów
Buba skąd Ty bierzesz takie niespożyte pokłady energii? podziel sie bo mnie trochę brakuje
Gratuluję córuni
Ja do kąpieli kupiłam żel bobini ale narazie nie stosuję.
to co używam to oilatum do kąpieli i pod paszki i na zakamarki balsam też oilatum. Kapiemy Szymcia co drugi dzień.
Pepek odpadł mu już po tygodniu, na początku stosowałam octenisepy ale położna przyniosła mu spirytus bo szybciej sie wysusza i odpada a teraz przemywam raz czasem octeniseptem iwystarcza
Do pupki mam sudokrem i alantan ale jak jest ładnie zagojona to niczym nie smaruję.
Mnie też już wkurza kp, mimo że pije herbatke na laktacje to potrafię ściągnąć max 140ml z obu piersi, czyli bez szału i tak muszę dokarmiać mm.