reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Evula, Doris trzymam kciuki za jutro :) nue moge uwierzyc ze juz tyle sie rozpakowalo :)
Ja to jeszcze mam czasu ze ho ho
Dzisiaj zrobilam badania na paciorkowca dopiero :)
Ząb mnie znowu boli :/ a raczej napierdala :/ ta ciążą bedzie mi sie kojarzyć z bolem szczęki

Buba kiedy do domu wychodzisz?

Co do kp i mm ja zamierzam kp chociaz laktacja to dla mnie najgorszy okres ale mm jest takie drogie ze mi kasy szkoda :p

Xmam Bartus slodki :)

Doris, evula POWODZENIA I BADZCIE DZIELNE :-)

Xmam to super ze czujesz taka euforie w serduszku, my nie rozpakowame az Co zazdroscimy :-)

Buba Ty latawcu znajac Ciebie to dzis pewnie bys po sklepach latala z Twoim
zasoobem energii :-)

Ja dzis zjadlam serek i nagle wyladowalam na kibelku i mysle sobie BOZE ZACZELO SIE PEWNIE MNIE PRZECZYSZCZA PRZED PORODEM na dodatek silne bole brzucha, po 2 godz zobaczylam ze serek byl po dacie waznosc :-( takE darmowa lewatywa ale bol jak cholera.

Hej

Ja już od południa w szpitalu. Trochę zajęło zanim ulokowali mnie w sali, ale uwaga mam pokój dwuosobowy z łazienką gdzie nawet jest prysznic! Ha tozto luksus :-D

Dzisiaj skurcze męczą mnie jeszcze bardziej, nadal nieregularne ale bolesne, czasem bardzo częste, w dodatku trochę krwawilam... Mam obserwowac co ile mam i jak coś dać znać.

W dodatku jutro rano zdecydują ale być może jutro będę mieć cc! Jestem w szoku a zarazem doczekać się nie mogę :-D

No to Evvula, Doris, Malinka 3mamy kciuki.
Ciekawe jak tam Wirginia

Kamila współczuję tego zęba.

Dream ja w plemiona grałam 8 lat temu a teraz tylko po to by zająć trochę czas. Bo inaczej to bym chyba skakała myła okna wieszała firany i inne góry przenosiła. A organizm mi się buntuje długie stanie powoduje, ze mi zaraz słabo

Evvula, Doris, Malinka - szybkich akcji życzę :*

Iga- to żeś przyszalała z tym serkiem, dobrze że tylko kibelek był grany, mam nadzieję że już lepiej.

Dobrze mnie oceniasz jak bym mogła to już bym śmigała ale jestem udupiona i mam biuro w szpitalu a z okna sali widzę biuro naszej firmy :) więc daleko nie mam ;))

Kamila- fatalnie z tym zębem...coś da się podziałać...?

Wychodzę jutro albo pojutrze zobaczymy jak wyniki badań będą jutro.

Buba nie zła jesteś taki power. Ja tam już mam stresa na maksa. Mój M ma nocki wiec z młodą jestem sama. Dziś na KTG wyszły mi skurcze ale szyjka dalej nie drgnela wiec siedzę i oby wytrwać do czwartku. Siedzę i juz nic nie robie oby nie przyspieszyć a i M od czwartku dopiero ma urlop. Nie lubię nocek , najbardziej się ich boje. Mezowi zrobiłam listę - poukladalam ubranka na cały tydzień i podpisalam co każdego dnia ma robić , ale coś czuje ze i tak będę mieć milion telefonów.

reklama
Do góry