reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Evula, Doris trzymam kciuki za jutro :) nue moge uwierzyc ze juz tyle sie rozpakowalo :)
Ja to jeszcze mam czasu ze ho ho
Dzisiaj zrobilam badania na paciorkowca dopiero :)
Ząb mnie znowu boli :/ a raczej napierdala :/ ta ciążą bedzie mi sie kojarzyć z bolem szczęki

Buba kiedy do domu wychodzisz?

Co do kp i mm ja zamierzam kp chociaz laktacja to dla mnie najgorszy okres ale mm jest takie drogie ze mi kasy szkoda :p

Xmam Bartus slodki :)

Doris, evula POWODZENIA I BADZCIE DZIELNE :-)

Xmam to super ze czujesz taka euforie w serduszku, my nie rozpakowame az Co zazdroscimy :-)

Buba Ty latawcu znajac Ciebie to dzis pewnie bys po sklepach latala z Twoim
zasoobem energii :-)

Ja dzis zjadlam serek i nagle wyladowalam na kibelku i mysle sobie BOZE ZACZELO SIE PEWNIE MNIE PRZECZYSZCZA PRZED PORODEM na dodatek silne bole brzucha, po 2 godz zobaczylam ze serek byl po dacie waznosc :-( takE darmowa lewatywa ale bol jak cholera.

Hej

Ja już od południa w szpitalu. Trochę zajęło zanim ulokowali mnie w sali, ale uwaga mam pokój dwuosobowy z łazienką gdzie nawet jest prysznic! Ha tozto luksus :-D

Dzisiaj skurcze męczą mnie jeszcze bardziej, nadal nieregularne ale bolesne, czasem bardzo częste, w dodatku trochę krwawilam... Mam obserwowac co ile mam i jak coś dać znać.

W dodatku jutro rano zdecydują ale być może jutro będę mieć cc! Jestem w szoku a zarazem doczekać się nie mogę :-D

No to Evvula, Doris, Malinka 3mamy kciuki.
Ciekawe jak tam Wirginia

Kamila współczuję tego zęba.

Dream ja w plemiona grałam 8 lat temu a teraz tylko po to by zająć trochę czas. Bo inaczej to bym chyba skakała myła okna wieszała firany i inne góry przenosiła. A organizm mi się buntuje długie stanie powoduje, ze mi zaraz słabo

Evvula, Doris, Malinka - szybkich akcji życzę :*

Iga- to żeś przyszalała z tym serkiem, dobrze że tylko kibelek był grany, mam nadzieję że już lepiej.

Dobrze mnie oceniasz jak bym mogła to już bym śmigała ale jestem udupiona i mam biuro w szpitalu a z okna sali widzę biuro naszej firmy :) więc daleko nie mam ;))

Kamila- fatalnie z tym zębem...coś da się podziałać...?

Wychodzę jutro albo pojutrze zobaczymy jak wyniki badań będą jutro.

Buba nie zła jesteś taki power. Ja tam już mam stresa na maksa. Mój M ma nocki wiec z młodą jestem sama. Dziś na KTG wyszły mi skurcze ale szyjka dalej nie drgnela wiec siedzę i oby wytrwać do czwartku. Siedzę i juz nic nie robie oby nie przyspieszyć a i M od czwartku dopiero ma urlop. Nie lubię nocek , najbardziej się ich boje. Mezowi zrobiłam listę - poukladalam ubranka na cały tydzień i podpisalam co każdego dnia ma robić , ale coś czuje ze i tak będę mieć milion telefonów.

reklama
Do góry