reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

paulka chyba tetno w normie, szkoda ze tak cie wyslali na sam weekend do tego szpitala, bo i tak sie nic nie dowiesz konkretnego

krewetka a ja myslalam, ze po porodzie te cisnienie sie u ciebie uspokoi, a tu jednak nie, leczysz sie jakos?

kasia Twoja waga nie ma sie do wagi malenstwa, wiec bez obaw, zobacz nasza Buba chyba jeszcze schudla a coreczka dobrze ponad 2 kg ma :)

isabela a z toba co tam sie dzieje?

ladyk jestem pelna podziwu, ze tyle czasu wytrzymalas :)

reklama
Witam się i ja niedzielnie :)

My dziś imprezowo, idziemy na 60 urodziny teścia,miał być gril na działce ale impreza przeniesiona do domu,bo tak zimno na dworze że aż jestem przerażona,zupełnie nie mam w co się ubrać :szok: mam tylko jedną bluzę do tego sportową neonową różową :eek::angry: wrrr ze skrajności w skrajność,jak nie upały to odrazu zimno :wściekła/y:

dolga ze wzgledu na karmienie mam mocno ograniczone mozliwosci zażywania leków, na dopegyt juz wogole nie idę, mam tez nitrendypine troche pomaga ale nie tak jakbym chciala :-( jak tak dalej pojdzie to bede musiala zrezygnowac z karmienia moim mlekiem:-(

xmamuska u nas tez zimno, chco slonce sie przebija

Tak, z powodu wód tu jestem. Mam juz ich sporo ponad normę. I leze żeby sprawdzili jak dużo ich przybywa i w jakim czasie. Usg miałam wczoraj i dopiero jutro będę miec. I wtedy sie okaże co dalej.

So_happy - zrobiłam "Twoje" ciasto :) Czyli to co polecałaś :) Zaraz będę próbowała, ale wygląda i pachnie wyśmienicie. Dziękuję za przepis :)
WP_20150906_13_03_33_Pro.jpg

Ladyk, Paulka, Isabela - trzymajcie się dzielnie dla swoich Maluszków ;) Tak jak pisze Akatsuki - czytajcie, czytajcie, czytajcie - potem nie ma na to czasu :)

Załączniki

• WP_20150906_13_03_33_Pro.jpg
    WP_20150906_13_03_33_Pro.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 82
Cześć.

Ostatnio jakos opadlam z sił i werey na cokolwiek mi brak :/
Remont ciagle w toku i naprawdę sil mi juz na to wszystko brak fizycznych i psychicznych :/ mieszkanie tez nie ogarniete. Z wszystkimi w plecy jestem. .. jedynie z wyprawka duzy progres - wiekszosc kupiona lub zamowiona i w przyszłym tygodniu dojedzie. Nsjwieksza porcje ciuszków wypralam i wyprasowalam. Resztę na bieżąco szykuje. Lozeczko jest ale go nie rozkładamy, poczekamy do konca moze uda sie na nowe przemysłowa przenies, jak nie to maz rozlozy jak bede w szpitalu. Jutro jakieś *******y dla siebie dokupić i pakuje torbę. Maly strasznie uciska, bardzo nisko jest zaczynam. Skurcze przepowiadajace caly czas mi towarzyszą. Obawiam się vzy zdążę dojechać do szpitala jak zacznę rodzic :p

Dobra dziewczyny nie smece wroce jsk mi się humor poprawi.

Trzymajcie się i miłego dnia!

Hej widzę że dzisiaj wszyscy jacyś klapnięci.
Dziewczyny 3majcie się w szpitalach.
Ja dziś pozycja leżąca, katar, kaszel i ciężko stwierdzić czy to alergia czy przeziębienie.
A od jutra maraton ponownie- ma ktoś sprzedać bonusowy pakiet siły?
Dziś to mi się chce wyć mimo że powodu brak.
Z pozytywów łóżeczko mi się wietrzy u rodziców jak skończymy remont to będziemy mogli je poskładać i do nas przenieść.
A jutro wizyta u doktorka ciekawe co mi powie.

No na prawdę małomówne jesteśmy dzisiaj i humorzaste. :-p Taki ten dzień słaby. :baffled: Pogoda myślałam w miarę rześka jednak lało cały dzień i wiało więc spacer odpadł, pralka nam się zepsuła i z mamą miałam spięcie. Jedynie mąż i bobasek mnie podtrzymują. Oby nowy tydzień zaczął się lepiej .

reklama
My dziś byliśmy na tych targach w Piasecznie dosłownie 10min, nic ciekawego niestety.
Później pojechaliśmy do mojego szefa na obiad, fajnie było się spotkać z załogą z pracy, bo to taka big family ;) ale niestety ból w krzyżu był tak niemiłosiernie ze po 2h się zmylismy a ja prawie płakałam z bólu, w domu jeszcze doszedł ból w podbrzuszu lekki, na szczęście G wmasował mi krzyż i juz lepiej się czuje.
Mała dziś ma dzień leniuszka, mniej się rusza, ale czuje ja wiec nie panikuje.

G poprzestawial u nas w sypialni mebelki i juz jest kącik dla Malutkiej ;) zdjęcia Wam na razie nie będę wstawiać, wrzucę jak juz wszystko będzie na gotowo z dodatkami ;)

Do góry