ladyk24na7
Fanka BB :)
Jakoś się trzymam. Znów jestem na patologii. Tak kursuję między piętrami. Maluchy tłuką się w brzuchu. Wcale im się nie dziwię, że wkurzone. Na porodówce po 1,5 do 2 h leżałam pod ktg. Ile można...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki wspaniałomyślny... nie odmówi(...)Dał warunek i powiedział, ze jak się zgadzamy to nam nie odmówi powrotu do Kościoła. Jako, ze nie mam w planach wystawnego ślubu to mi to nawet pasuje. Załatwimy wszystko za jedną drogą. A uśmiech mojego Ł jak wyszliśmy i wziął J na rękę i mówi do niej - wiesz Gucia mamusią będzie moją żoną - bezcenny. Samej mi się jakoś tak zrobiło hmm dziwniesentymentalna się robię ehh
Super! W końcu... Bardzo długo to trwa jakoś. Będziesz mi się chyba zawsze kojarzyła z odwiecznym (w sensie trwającym całą ciążę) remontemCześć laseczki wpadam tylko się przywitać bo padam na ryjotwarzoczaszkę....plan wykonanypanowie stwierdzili że po dzisiejszym dniu powinnidostać skierowanie do sanatorium
ale dopiełam, jest podłoga, są cęściowo meble, jest posprzątane z syfu remontowego i zaczynam widzieć koniec
![]()
Powiem Ci, że są dni, kiedy moja córcia też lata od kolegi do kolegi i nie ma jej cały dzień, mimo iż jest duża, to i tak to dla mnie dziwne uczucie. Normalnie okazjonalnie za nią wówczas tęsknię w tygodniuMoje 4-letnie dziecko poszło do koleżanki o 15, jest po 21 a jej jeszcze nie ma. Mąż po nią pojechał 2 h temu i przepadli oboje. Dziwnie tak nie mieć dziecka pół dnia i wiedzieć, że est ono u obcych ludzi, a nie u kogoś z rodziny (...Rozmawialiśmy z nim i na pytanie czemu inni mogą ochrzcić dziecko nie mając ślubu, stwierdził, że oni wykazują dobrą wolę a my nie. Wiecie jak ta dobra wola miała wyglądać? Wystarczyłoby rzucić kopertę i sprawa załatwiona. Ale ja za taki chrzest dziękuję.
Dzisiaj znowu miałam ten dziwny stan. Głowa boli mnie od kilku dni, żyły wychodzą, oczy bolą, mierzyłam ciśnienie i 140/90. Nigdy takiego nie mam. Nie lubię tych stanów, czuję się wtedy jak nie ja![]()
A słuchaj - z tego co wiem, dziecko dochodzi do swojej wagi urodzeniowej około 10-14 doby życia. Więc chyba u Igorka wszystko jest w normie. Co mówią lekarze w ogóle?Akatsuki z Igorem stabilnie, przedwczoraj spadl z wagi, na szczescie wczoraj znow poszla w gore, ale nadal oscyluje w okolicach urodzeniowej, wiec narazie nie ma mowy o wyjeciu z inkubatora
Dzisiaj znowu miałam ten dziwny stan. Głowa boli mnie od kilku dni, żyły wychodzą, oczy bolą, mierzyłam ciśnienie i 140/90. Nigdy takiego nie mam. Nie lubię tych stanów, czuję się wtedy jak nie ja![]()
A słuchaj - z tego co wiem, dziecko dochodzi do swojej wagi urodzeniowej około 10-14 doby życia. Więc chyba u Igorka wszystko jest w normie. Co mówią lekarze w ogóle?