reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Blair to pewnie i ja sie zdecyduje na teen pas :)
Kurcze rodzic bede drugi raz, ale czuje sie jak pierworodka. Bo mi ani wody nie odeszly, ani nie wypadł czop tylko mialam skurcze i rozwarcie..i bylam juz w szpitalu wiec nie panikowalam, a teraz hmmm...no ciekawe jak to bedzie, choc chcialabym cesarke ale wiadomo ze moze sie zaczac szybciej niz bede miala wyznaczony termin porodu :)

reklama
Ladyk no to niech siedza ile dadza rade i ile Ty dasz rade bo dla Ciebie to rez męczące...
Xmamuska hehe u mnie podobnie, teraz razem graja na tabkecie a 30minut temu byla walka ;)
Milego dnia wszystkim :*

A moja J o dziwo super grzeczna. Tfu tfu ;) za to pogoda mnie wykończy. Strasznie wieje i przez to głowa mnie boli :(

Ladyk,

Za chłopaków trzymam kciuki. Niech wyjadą kiedy będą gotowi &&& bardzo Ci współczuję, Ale dla nich warto to przetrzymać.

Xmam,

Haha ją pamiętam swoje walki z siostra :D współczuję ;)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Nie da się uktyć, że jestem bardzo zmęczona. Nie mam już siły. Nastrój mi się płaczliwy włączył. :(:(Niedługo znowu mnie przewiozą na patologię. Jak nie ma silnych skurczy, to w sumie po co mam zajmować salę innym rodzącym. Rozkręci się coś, to znowu na porodówkę. I tak w kółko.

Hejka. Melduje ze u mnie nic się nie zmieniło, dalej mam leżeć i czekać na rozwój sytuacji. Na ktg zapisaly sie 3 mocniejsze skurcze ale szyjka dluga i zamknieta i porodu nie widac :) zreszta jest weekend i pewnie dopiero w poniedziałek dowiem sie cos konkretnego. Wód jest dużo i chyba mi czop zaczął odchodzić po trochu.

Dziewczyny ciesze się że się trzymacie w dwupakach :tak:

Mój ambitny plan PRASOWANIE,coś strasznego :szok: kręgosłup mi siada :wściekła/y:

Czy wy też tam macie że jak dużo się ruszacie to dzieci wam się wypychają na wszystkie strony ? czy tylko mój rumcajs tak sobie wędruje i usilnie pokazuje że ma wszystko w dupce :eek: Masakra czasami mam wrażenie że pęknie mi skóra na górnej części brzucha :sorry:

Lilolo gratuluję decyzji!

Xmam ja od tygodnia przekładam prasowanie :-/ u mnie dziewczyny razem się bawią, za chwilę się kłócą, drą buzie i tak wciąż...

Ladyk, yustyna, paulka - trzymam kciuki za pozostanie dzieci jak najdłużej w brzuszkach!

Ladyk wiem, że jesteś zmęczona ale musisz uzbroić się w cierpliwość, nie masz wyjścia. Przytulam!

Ja się dziś tak fatalnie czuję, boli mnie pod zebrami z lewej strony i chce mi się wymiotować. I głowa mnie boli :-/

mamo jak u Nas wieje dzisiaj. Bylam z synem z poltorej godziny na placu zabaw i teraz czuje po glowie, ze wywialo mnie strasznie
Moj mezulek umyl okno w sypilani i dzisiaj albo jutro bedziemy skladac lozeczko :) nie moge sie jakos doczekac az wszytsko bedzoe przygotowane :)

Ja o pasie jakos nie pomyslalam wczesniej, ale w sumie to dobry pomysl. Blair czy chodzi o cos takiego BABY ONO, pas brzuszny, poporodowy, rozmiar L - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl ? Widze, ze to mozna uzywac tez po cc, wiec fajnie. Ja poprzednio chyba zalozylam ze takich pasow sie nie uzywa po cc.

Xmam - oj nie tylko Ty tak masz. :-) Mi ogólnie od ok tyg- dwóch młody tak się rozciąga w brzuchu, że szok, z jednej strony o miednicę, z drugiej o żebra. Ogólnie cały czas prawie mi wariuje, w nocy też, ale najmocniej gdy się narobię lub gdy jestem zła. Po obiedzie zrobiliśmy sobie spacerek. Na początku mi strasznie ciążył, ale po jakimś czasie był spokój i relaksował się razem z nami ;-)

Ja jakoś dziewczyny nie myślę w ogóle o tych poporodowych majtkach, pasach. Przepraszam, ale jak dla mnie to jakiś dziwny niepotrzebny wymysł :-p

reklama
Dzień dobry. Ale mi dziś caly dzień niedobrze. Dodatko zgaga męczy. Krzyż caly czas napieprza. Ehhhhh

Lilolo - gratuluję podjęcia ważnej decyzji.
My wzielismy slub (niestety mogliśmy tylko cywilny) 4 miesiące Temu. Mieszkamy razem 1,5 roku. Stwierdzam że jesteśmy sobie bliźsi.

Ladyk - takie wędrowanie z porodówki na patologie musi być wkurzajace. Ale trzeba wierzyć że lekarze wiedzą co robią.

Paulka - i Tobie życzę dużo cierpliwości

Na razie wysylam bo mi obetnie wiadomość

Ostatnia edycja:
Do góry