reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Witajcie
Chcialam wczoraj wieczorem was nadrobic to apka na telefonie mi swirowala nie umialam nic zrobic bo co 2 sekundy wlaczaly mi sie reklamy myslalam ze oszaleje o_O

Ladyk wspolczuje ci tych wszystkich igiel ale musisz byc dzielna dla chlopcow, jak tam u ciebie dalej w trojpaku?

lilolo super wiesci :) oby tak dalej i raz dwa wroca do domku dziewczynki :)

Buba jak ty dalej dajesz rade z takimi remontami?

kurcze ja bym tez musiala zakupic sobie takie majciochy jeszcze dodatkowo pare ubranek na 56 i cos cieplego na wyjscie bo nie mam kompletnie nic takiego :/
Wczoraj sie cieszylam ze wkoncu sie wysypiam w nocy to dzisiejdza noc byla jakims koszmarem praktycznie zero snu i od rana jak zombi

Dzień dobry

Oka nie zmrużyłam, fenoterol schodzi ręce drżą i tak do jutra na kroplowce wiszę. Po badaniach moich podejmą decyzje czy mogą steryd na rozwój płuc podać.

Ladyk powiedz sa jakieś efekty dodatkowe u nas po tym sterydzie ?

Nadrobię jak tylko W mi laptop dostarczy. Wraca koło 21 ... Tęsknie za Tosia, nic nie wie ze w szpitalu jestem bo przezywala by strasznie. I sama nie wiem czy mowić, ale tęsknie i chce żeby przyjechała. Psychiczne obciążenie dla mnie mega.

isabela powodzenia, obyscie sobie jeszcze w dwupaczku posiedziały troszeczke, bo moze jezcze ciut za wczesnie :)

dbdg ja placilam za gbs 45zł, ale z tego co pisaly tu dziewczyny to chyba najwiecej zapłaciłam, wiec pewnie max 50zł, co do instynktu to nie martw sie ja tez go nie mialam, nawet w sumie nie wiem czy przyszedl od razu po urodzeniu dziecka, ale bedzie dobrze, teraz nie wyobraz sobie zycia bez mojego synka, kocham go nad życie i jakos damy rade, jest inaczej jak masz o kogo dbac :)

so_happy super, ze masz takiego samodzielnego syna, a nie wszytsko za darmo od rodzicow dostaje :) a z tym ciastem to przegielas, przed chwila zrobilam sobie herbatke i sobie pomyslalam, ze takie suche ciacho by mi sie przydalo, noo ale nie bylo, wiec pozostala mi kanapka z dżemem :)

ladyk kochana jak tam sie czujecie?

u mnie pogoda marna tj 20st i deszcz pada, ale mi tam pasuje, nigdzie sie nie wybieram, a porzadki trzeba w domu porobic

reklama
Wszystkie, wszystkie są super ale Stateczną i postrzeloną uwielbiam! Szwaja ma fantastyczne poczucie humoru!

to wezme stateczna na poczatek jak tak :)

so happy gratulacje zakupu dla syna :)

Doris ja tez nie jestem dobra w pieczeniu, ale jak cos jest w miare proste to mi cos tam wyjdzie. Niedawno robilam tarte z borowkami, pyyyycha. Jak chcesz podesle przepis :)

Do góry