kitek85
Fanka BB :)
Dziewczyny, bez jaj i polewki... ja na serio nie mam o tym pojęcia, a jak Akat napisała coś w stylu "powiało porodem" to chciałam się dowiedzieć czy to choć trochę porównywalne Nie macie pojęcia jak ja się tego boję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dolga, Chybra - tak mam od początku ciąży, leje się strumieniem, czasem po nocy poduszka do prania...i z dziąseł też. Biorę arnikę na uszczelnienie ale spektakularnych efektów brak...z dziąseł też leci. Lekarz powiedział że taka uroda....czyli witaj fizjologio ciąży....;(CHybra sporo kobiet ma krwawienia z nosa, ale czemu to nie wiem, chyba to nic strasznie groznego tymbardziej, ze mialas je przed ciążą, ale Buba chyba tez ma, moze ona cos podpowie
kitek wstaw zdjecie brzuszka to ocenimy czy nisko czy nie a co do boli porodowych i skurczy łyde to dla mne nic porównywalnego, wiec nie nastawiałabym sie haha
Annie nie wiem skad te komarzyska, ale nie bylo ani jednego, a z poprzedniej nocy moj synek wstal calutki pociapany, normalnie bąbel na bąblu, masakra, tak mi go szkoda, ale chyba go nie swedzi, bo nie drapie, moze jest w mamusie i takie sprawy go nie ruszają, zreszta mnie to nawet komary nie gryzą tylko troszecze
pomalowalismy z mężem ogrodzenie, gosci przyjelismy na kawke, on teraz kosi trawe, ja mialam podlewac tuje, ale jednak zrezygnowalam, bo zaczyna się gorączka na dworzu, na szczesie juz jutro konic, wiec zaraz sie zabieram za obiadek
Będzie dobrze kochana, pokaż mu że moarka się przebrała. Jak ulegniesz to nędziesz tak miała w kółko! Do boju DBdG! Silna babeczka z Ciebie!Dzięki Kochane za słowa wsparcia! [emoji8] Wszystkie macie rację. Wiem, że powinnam go olać, bo nie dorósł. Rozumiem, że można mieć obawy, bo ja też mam i wielkiego instynktu nie czuję. Ale to moje dziecko [emoji7] i nigdy bym nie pomyślała, że można mieć takie podejście.
Nie wiem czy mu się zmieni po porodzie, natomiast wiem, że wtedy już będzie za późno.
On doskonale wie, że mam zagrożenie porodem przedwczesnym, a bez skrupułów naraził mnie na taki stres i nawet się nie zainteresował czy bezpiecznie dotarłam do domu.
Tekstem, że mam znaleźć kogoś kto mi będzie pomagał stracił cały szacunek jakim go darzyłam. 40letni przedszkolak- niech sobie żyje jak chce. Ja sobie poradzę, chociaż bardzo chciałam byśmy byli rodziną, ale skoro nie chce to trudno. [emoji17]
Wirginia, ja też ogólnie czuję się całkiem nieźle. Mimo upałów żadnych obrzęków nie mam, śpię przywoicie i nie mam co narzekać- byle tak dalej.
Dzień dobry!
Ja miałam ciężką noc. Pogryzły mnie komary! skąd się te s.syny wzięły? susza, grama deszczu nie było w Wawie od tygodni! A ja cała w bąblach Jedyne co mnie pociesza, to to, że Hani śpiącej obok nie pogryzły.
Dbgd, Kochana muszę przyznać, że w ogóle mnie nie zdziwił Twój post. Ten koleś jest niereformowalny. Powinnaś znaleźć w sobie siłę żeby raz na zawsze zakończyć ten związek. On, chyba po prostu, nie jest dobrym człowiekiem... Ty musisz być silną babeczką dla Córeczki i dla siebie. Chcesz żeby Mała patrzyła na Wasze wieczne kłótnie, obrażanie się, trzaskanie drzwiami? Będzie Wam lepiej bez niego! Ale koniecznie zadbaj o alimenty!!!
On jak (jeśli ) dojrzeje do roli ojca będzie miał szansę się wykazać, zawsze będzie Jej tatą, jakim to będzie zależało od niego. Nic na siłę.