malinka89
Fanka BB :)
Hej, dzisiaj jak na razie troszkę chłodniej :-)
Colly też bym poczekala jeszcze z kupowaniem lepszego stanika. Ja kupiłam i po miesiącu wyroslam z niego. Więc na razie kupiłam sobie takie bardzo fajne bez fiszbin ale trzymające mój ogromny biust, bo wszystkie fiszbiny uwieraly mnie niesamowicie, chyba brzuszek już jest tak wysoko i dlatego. A do karmienia kupie po porodzie jak zobaczę czy coś jeszcze urosna cycochy gdy dojdzie pokarm :-)
Oo właśnie, może i chodzi o jakość jedzenia, bo w te upały dieta wiadomo trochę podupadla bo się poprostu niechce... Hm no to bilans - zauważyłam że jem bardzo mało mięsa, nabiału jem bardzo,bardzo dużo, warzywa i owoce jak najdzie mnie ochota zajadam cały dzień a później mam przesyt i przez kilka dni nic i nie mogę wmusic. Muszę może chociaż jabłka jeść regularnie to i na jelita by coś pomogły no ale też urozmaicić trzeba.. Hm chyba zaraz pójdę na ryneczek i może nabiore na coś ochoty :-)
Ale powiem wam że od kad mogę dłużej spać, nie licząc problemów z duchota, no ale od kad już nie chodzę do pracy, to schudłam i regularnie nawet odwiedzam WC! Aż czasami się dziwię że znowu muszę iść hehe :-) i jak na razie tylko raz bardzo mocno jelito bolało, wcześniej zdarzało się dużo częściej! :-)
Dobrze że jedziesz! Dawaj znać na bieżąco :-)
Hej dziewczęta
Dzisiaj pogoda fajna, nie jest tak duszno jak wczoraj i od razu mi lepiej, ja od poniedziałku zaczynam labe, dziecko do żłobka, mąż w pracy , a ja tylko z domowymi obowiązkami zostanę czyli żyć nie umierać
Colly ja na twoim miejscu narazie kupiłbym sobie jakiś biustonosz zwykły do karmienia, bo jeśli jednak karmić nie będziesz to tylko zbędny wydatek, a po porodzie zobaczysz sobie, ja tak zrobiłam w poprzedniej ciąży
Dbdg, Malinka ja się jeszcze zastanawiałam co do tego słabego przybierania naszych dzieciaczkow, że może nie chodzi o ilość jedzenia a jakość, bo ja np jem sporo warzyw, owoców, ale coś kiepsko u mnie ostatnio z mięsem i nabiałem, wiec teraz jak będę miała czas to muszę o to zadbac
Krewetka a kiedy wybierasz się do tego szpitala? Ja bym chybabdo poniedziałku poczekala żżeby nie tak na weekend
Colly też bym poczekala jeszcze z kupowaniem lepszego stanika. Ja kupiłam i po miesiącu wyroslam z niego. Więc na razie kupiłam sobie takie bardzo fajne bez fiszbin ale trzymające mój ogromny biust, bo wszystkie fiszbiny uwieraly mnie niesamowicie, chyba brzuszek już jest tak wysoko i dlatego. A do karmienia kupie po porodzie jak zobaczę czy coś jeszcze urosna cycochy gdy dojdzie pokarm :-)
Oo właśnie, może i chodzi o jakość jedzenia, bo w te upały dieta wiadomo trochę podupadla bo się poprostu niechce... Hm no to bilans - zauważyłam że jem bardzo mało mięsa, nabiału jem bardzo,bardzo dużo, warzywa i owoce jak najdzie mnie ochota zajadam cały dzień a później mam przesyt i przez kilka dni nic i nie mogę wmusic. Muszę może chociaż jabłka jeść regularnie to i na jelita by coś pomogły no ale też urozmaicić trzeba.. Hm chyba zaraz pójdę na ryneczek i może nabiore na coś ochoty :-)
Ale powiem wam że od kad mogę dłużej spać, nie licząc problemów z duchota, no ale od kad już nie chodzę do pracy, to schudłam i regularnie nawet odwiedzam WC! Aż czasami się dziwię że znowu muszę iść hehe :-) i jak na razie tylko raz bardzo mocno jelito bolało, wcześniej zdarzało się dużo częściej! :-)
mnie w pierwszej ciazy nic nie lecialo, teraz tez nie, pokarm mialam dopiero w 3 dobie po cc, wywolany przez laktator bo pewnie by go nie bylo, nie dalam rady pic tych herbatek bo smaku okropne, mialam niewiele pokarmu wiec nie karmilam....
Jednak pojadę to tego szpitala, trochę nastawiona jestem sceptycznie po ostatnich tam pobytach.....
Dobrze że jedziesz! Dawaj znać na bieżąco :-)