malinka89
Fanka BB :)
So happy dokładnie, nie zaszkodza :-) a czy pomogą, czas pokaże :-) fakt faktem ziolka lubię pić, więc zawsze dodatkowe urozmaicenie. Ale macie racje, Wszystko przyjdzie po porodzie, teraz tylko mogę sobie czytać, myśleć i delektować się jej smakiem. Nic więcej :-) mam koleżankę która wszystkiego próbowała i nawet kropla mleka nie poleciała i musiała przejść na butle a druga karmic nie chciała a miała nawał a nic w tym kierunku nie robiła.. I musiała brać jakieś leki na zatrzymanie Więc to pewno też loteria.
Ladyk ja tam naukowych dowodów na moc ziolek nie potrzebuje :-) mięta, melisa i pokrzywa na mnie działa, więc może i te zioła z grupy mlekopednych też. Nie wiem. Okaże się :-) a ta herbata nawet melisy nie ma w składzie, aż sprawdziłam
Jaka dyskusja przez moją herbatkę się rozwinęła heh . Przecież to nic strasznego, jak widać dla jednych rzecz zbędna a dla innych i walory smakowe i może dodatkowo coś da :-)
Ladyk ja tam naukowych dowodów na moc ziolek nie potrzebuje :-) mięta, melisa i pokrzywa na mnie działa, więc może i te zioła z grupy mlekopednych też. Nie wiem. Okaże się :-) a ta herbata nawet melisy nie ma w składzie, aż sprawdziłam
Jaka dyskusja przez moją herbatkę się rozwinęła heh . Przecież to nic strasznego, jak widać dla jednych rzecz zbędna a dla innych i walory smakowe i może dodatkowo coś da :-)