reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

na pewno to wirus. białko nie chce się określić...lekarze stawiaja na łagodną ospe bo brałam wcześniej przeciwciała. No I od razu po pierwszej kroscie pobieglam do lekarza więc szybko rozpoczęli leczenie.

reklama
Dobrze ze szybko zareagowalas, ale skąd to wysokie tętno? Kurcze.. I właśnie pamiętam że mnie swedzialy te krosty przy ospie, chyba że faktycznie jakiś delikatny przebieg i może dlatego Ci to nie dokucza?

Akat, wracaj szybko do zdrowia!!!

Kurcze, dzisiejsza duchota nawet mi przeszkadza. Chciałam sie opalać ale wytrzymałam ledwie pół godziny i zrezygnowałam. 34 stopnie były. A teraz już słońce zaszło :(

Dziewczyny co Wy polecałyście na przyspieszenie wypróżnień? Coś się taka ciężka czuję i pełna...

Boli mnie brzuch :( Punktowo, w jednym miejscu. Dziwne uczucie. Na IP to się chyba nie kwalifikuje ale trochę mnie to martwi...

Dbdg mi wczoraj coś na IP lekarz polecał na wyproznienia ale zapomniałam :-( coś na L...
Mi zawsze pomagają płatki owsiane z suszonymi owocami. Zalewam to wrzątkiem i po 10 minutach jem. PP takich śniadaniach zawsze jest super z tym, że ja ich nie jem regularnie, niestety.

Bardzo Cię ten brzuch boli? Czy tak, że da się wytrzymać?

reklama
hej babeczki :)
mnie znowu wieki tu nie było :/ ale jakis len mnie ogarną od dwóch tyg na wsi jestesmy z dzieciami i jest błogo i leniwie M do pracy ja ja cały dzien w ogrodzie dzieci w basenie.
Jak zawsze obiecuje że sie poprawię i częściej bede pisać. Czasem was podczytuje ale w tel i ciężko mi sie tam pisze niestety.
Od dwóch tyg jestem na l4 i juz trzesę portami że kontrol do mnie przyjdzie a mnie nie ma pod adresem który maja :/

Akatsuki trzymaj się zdrowka dla ciebie.
Co do bambusowych pieluszek kocyków otulaczy to tez szukam od tyg w internecie wczoraj bylam w sklepie pomacac ;) taka cieniutka bardzo delikatna i miekka pieluszka nawet fajna ale czy za taką cene nie wiem. ale może sie skuszę
PIELUSZKA BAMBUSOWA PIELUCHA BAMBUS 100% 75x75 cm (5544479775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tą widziałam tez cenowo duzo taniej niz inne
sa jeszcze muslinowe tez mieciutkie o takie pieluszki MUŚLINOWE Baby Ono SUPERMIĘKIE 3szt (5520732715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dbdg mi na czestrze wizyty w toalecie pomagaja jablka :) i owsianka na sniadanie

Do góry