reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Witam
No dziewczynki ja się zmierzyłam na wysokości pępka i mam 102 cm, wydaje mi się, że to dużo :p Ale niech bobo rośnie duże i zdrowe.
A jeśli chodzi o upały szczerze mówiąc od godz 10 do 12:30 z mężem zwiedzaliśmy Tokarnię, piękne miejsce, w sumie niedaleko mieszkamy,lecz jeszcze nigdy nie mieliśmy okazji tam się przejechać. Było duszno, ale akurat słonko było za chmurami więc nawet się zdziwiłam, że tak długo mogłam spacerować :-)

reklama
hej laski. Ja dalej na oddziale. Mam b wysoki puls i przyspieszona akcje serca. Jestem na obserwacji pod ekg.

O rany Akat trzymaj się tam! Co to się dzieje? Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy. Dawaj znać bo my tu wszystkie martwimy się o Ciebie.

O kurcze Akat :-( dawaj znać na bieżąco! Wyniki z tego kolejnego pobierania jeszcze nie przyszły? A temperaturę masz nadal?

mam około 37,5-38, puls 130-145 przyspieszona akcje serca, a dzisiejsze pobranie z rana nie przyszło jeszcze ale wysypka postępuje więc leczą mnie na ospę...

krosty mnie nie swedza w ogóle. czuje się słaba, jak gorączka idzie to mam duszności... nic specjalnie mnie nie boli.

reklama
Do góry