reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Mój facet jest idiota! Kosił trawę, zeszlam mu powiedziec ze jade do szpitala, a on zapytał czy ma jechać ze mna. Głupie pytanie :/ Powiedziałam, ze nie i niech sobie kosi dalej i wiecie co- wrócił do koszenia, a ja przyjechałam sama. Pomijam juz fakt, ze nie jestem w swoim miescie, tylko u niego i nawet nie bardzo wiedziałam gdzie jest szpital :( Ale mnie wkurzył!!!

Położna kazała mi czekać gdyz lekarz jest wzywany z porodówki i przyjdzie jak bedzie miał czas. Moze za 2h, hahaha.

Kochana bo w takiej sytuacji mówi się tak, chcę, żebys jechał ze mną :-) oni się rzadko domyślają. A poza tym zapytał a Ty powiedziałaś, że nie więc o co chodzi? :-D

Kochana bo w takiej sytuacji mówi się tak, chcę, żebys jechał ze mną :-) oni się rzadko domyślają. A poza tym zapytał a Ty powiedziałaś, że nie więc o co chodzi? :-D

Hahaha, no dokładnie [emoji2] Pewnie jeszcze będzie zdziwiony, że nam pretensje. [emoji16]Tyle, że oczekiwałam, że bez zbędnych pytań ze mną pojedzie, ja bym tak zrobiła gdyby jemu coś dolegało... Tym bardziej, że trawa to nie jest istotne zajęcie. A niech spada.

Dbdg dokładnie jak pisze doris ;) im trzeba mówić wprost bo faceci nie zalapią niestety.
Mój tez by wrócił do koszenia jak bym powiedziała że pojade sama :p już się nauczyłam mówić prosto z mostu czego chce :)
Pisz co powie lekarz jak już cie obejrzy.
Akatsuki dobrze że jesteś pod okiem specjalistów zawsze to bezpieczniej dla was. Oby puls sie unormował.

U nas właśnie przeszła burza :/ i pogode szlak trafił a wybieramy się nad jezioro jutro, oby sie rozpogodziło.

Dbdg dokładnie jak pisze doris ;) im trzeba mówić wprost bo faceci nie zalapią niestety.
Mój tez by wrócił do koszenia jak bym powiedziała że pojade sama :p już się nauczyłam mówić prosto z mostu czego chce :)
Pisz co powie lekarz jak już cie obejrzy.
Akatsuki dobrze że jesteś pod okiem specjalistów zawsze to bezpieczniej dla was. Oby puls sie unormował.

U nas właśnie przeszła burza :/ i pogode szlak trafił a wybieramy się nad jezioro jutro, oby sie rozpogodziło.

Kamila a ja marzę o burzy! Ja juz nie mogę sobie pozycji znaleźć. I tak źle i tak niedobrze i ten upał. Masakra :-/

Dbdg, też mi się pojawiają problemy z wypróżnieniami oraz takie ogólne przytkanie; mi pomaga przyjmowanie sporej ilości wody mineralnej niegazowanej albo owoc typu jabłko czy brzoskwinia lub też delikatna kawka czy zielona herbata. Pomaga oczywiście również ruch, ja ćwiczę tak ok 4 dni w tyg i to poprawia sytuację

Doris u nas przeszls burza i jest gorzej niz bylo :-/
Caly dzien nowilam ze chcialabym deszcze i burze no i dostalam co chcialam tyle ze jak wracalam do domu. Droga na jakies 20 minut. Wrocilysmy cale mokre :-)

reklama
Do góry