reklama
doris33
Fanka BB :)
Mój facet jest idiota! Kosił trawę, zeszlam mu powiedziec ze jade do szpitala, a on zapytał czy ma jechać ze mna. Głupie pytanie :/ Powiedziałam, ze nie i niech sobie kosi dalej i wiecie co- wrócił do koszenia, a ja przyjechałam sama. Pomijam juz fakt, ze nie jestem w swoim miescie, tylko u niego i nawet nie bardzo wiedziałam gdzie jest szpital Ale mnie wkurzył!!!
Położna kazała mi czekać gdyz lekarz jest wzywany z porodówki i przyjdzie jak bedzie miał czas. Moze za 2h, hahaha.
Kochana bo w takiej sytuacji mówi się tak, chcę, żebys jechał ze mną :-) oni się rzadko domyślają. A poza tym zapytał a Ty powiedziałaś, że nie więc o co chodzi?
Kochana bo w takiej sytuacji mówi się tak, chcę, żebys jechał ze mną :-) oni się rzadko domyślają. A poza tym zapytał a Ty powiedziałaś, że nie więc o co chodzi?
Hahaha, no dokładnie [emoji2] Pewnie jeszcze będzie zdziwiony, że nam pretensje. [emoji16]Tyle, że oczekiwałam, że bez zbędnych pytań ze mną pojedzie, ja bym tak zrobiła gdyby jemu coś dolegało... Tym bardziej, że trawa to nie jest istotne zajęcie. A niech spada.
kamila1983
Dbdg dokładnie jak pisze doris im trzeba mówić wprost bo faceci nie zalapią niestety.
Mój tez by wrócił do koszenia jak bym powiedziała że pojade sama już się nauczyłam mówić prosto z mostu czego chce
Pisz co powie lekarz jak już cie obejrzy.
Akatsuki dobrze że jesteś pod okiem specjalistów zawsze to bezpieczniej dla was. Oby puls sie unormował.
U nas właśnie przeszła burza :/ i pogode szlak trafił a wybieramy się nad jezioro jutro, oby sie rozpogodziło.
Mój tez by wrócił do koszenia jak bym powiedziała że pojade sama już się nauczyłam mówić prosto z mostu czego chce
Akatsuki dobrze że jesteś pod okiem specjalistów zawsze to bezpieczniej dla was. Oby puls sie unormował.
U nas właśnie przeszła burza :/ i pogode szlak trafił a wybieramy się nad jezioro jutro, oby sie rozpogodziło.
doris33
Dbdg dokładnie jak pisze doris im trzeba mówić wprost bo faceci nie zalapią niestety.
Kamila a ja marzę o burzy! Ja juz nie mogę sobie pozycji znaleźć. I tak źle i tak niedobrze i ten upał. Masakra :-/
Chybra
Dbdg, też mi się pojawiają problemy z wypróżnieniami oraz takie ogólne przytkanie; mi pomaga przyjmowanie sporej ilości wody mineralnej niegazowanej albo owoc typu jabłko czy brzoskwinia lub też delikatna kawka czy zielona herbata. Pomaga oczywiście również ruch, ja ćwiczę tak ok 4 dni w tyg i to poprawia sytuację
szczesliwa.4
Doris u nas przeszls burza i jest gorzej niz bylo :-/
Caly dzien nowilam ze chcialabym deszcze i burze no i dostalam co chcialam tyle ze jak wracalam do domu. Droga na jakies 20 minut. Wrocilysmy cale mokre :-)
Caly dzien nowilam ze chcialabym deszcze i burze no i dostalam co chcialam tyle ze jak wracalam do domu. Droga na jakies 20 minut. Wrocilysmy cale mokre :-)
doris33
Doris u nas przeszls burza i jest gorzej niz bylo :-/
Może być gorzej? Poważnie? ja to bym chętnie wyszła na balkon jakby padało
reklama
szczesliwa.4
Jest gorzej bo nawet wiaterku nie ma. Leze przy oknie i mam wrazenie jakby grzejniki byly odkrecone ;-)
Podziel się: