reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
So_happy a nie pomogę, bo jeszcze nie kupuje nic, ale właśnie też może nad bambusem pomyślę, wszystko co bambusowe jest ekstra milusie i wygodne

Linda no patrz że to cholerstwo prześladowalo cie od po cz ataku ciazy

dziewczyny złapałam wifi. Jestem w szpitalu. badają mnie, nie wiedzą jeszcze co to, poprzednie badania ani nie potwierdziły anI nie wykluczyły ospy. Lekarka mówi że wysypka nie jest typowa dla ospy więc powtarzają badania. A ja pewnie zostane na noc.

oby to jednak nie ospa, zdrowka!

Ostatnio pisalyscie o obwodach brzucha i ja dzisiaj wkoncu to zrobiłam i obecnie mam 105cm o_O

ja mam 93 na wysokosci pępka

u nas tez upal, jest taka duchota ze nie ma czym oddychac, ide robic lody jogurtowe z wisniami:tak:

Akat niedobrze z ta ospa. Niech cie szybko wylecza. A dziewczyny maja racje, maz sobie poradzi ze wszystkim. Ty tez musialas dac rade popakowac wszystko a dodatkowo jestes w ciazy.

U nas tez upaly. Siedze w domu i juz mam dosc. Zdecydowanie mi nie sluzy ta pogoda. Corka chyba ma alergie bo co chwile kicha i dzisiaj oczy ma podpuchniete. Nie mam pojecia na co, bo nigdy nie miala objawow alergii. Poza tym nic ciekawego sie nie dzieje u nas. Czytam co u was, ale caly czas na tel i nie lubie na nim pisac.
Za tydzien mam usg 3d i ciekawe czy naszej corce nie wyrosl siusiak :-)

dolga właśnie ten bambus mi się podoba, a nie miałam przy starszych dzieciach

ja mam 103 cm na wysokości pępka

So happy będę musiała się zorientować żeby tutaj coś takiego znalezc

Krewetka podziel się później tymi lodami ;)

Akat nie stresuj się i odpoczywam sobie :) mąż ze wszystkim sobie poradzi bo w sumie nie ma wyjścia ;)

wirginia w każdej aptece mają probiotyk

eli mi nie sinieją nogi, chyba jak jest problem z krążeniem towtedy moga sinieć

Hejka

Ja znowu miałam problem ze spaniem przez ten kaszel ; ( w dzień jest nawet spoko ale jak się tylko położę to od razu mnie tak drapie ze cały czas kaszle k nie mogę zasnąć. Wczoraj zasnęłam dopiero po 1 a synuś wstał o 6.30 ale zeszłam z nim na dol do rodziców i go zostawiłam i poszłam spać. Spałam do 9.30 wiec póki co czuje się lepiej niż wczoraj.

SO happy tez nie miałam bambusowego wiec nic nie jestem w stanie polecić, ale jak kupisz jakiś to daj znać to tez może się skuszę bo chce coś kupić nowego.

Dolga no i dobrze ze się postawiłas. Ludzie to się przyzwyczajają do dobrego i później nawet nie doceniają.
A z tym samopoczuciem to tez tak mam :) nawet jak nie pije to czuje się na kacu po imprezach.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Dreamgirl no właśnie z tego co kojarzę to wczoraj miałaś wizytę u psychiatry. I jak ?
No zmniejszamy dawkę o połowę przez miesiąc i jak będzie ok to odstawiamy aż do porodu, potem zobaczymy czy będę odczuwała depresję poporodową albo nasilą się ataki agresji szczególnie do Olka... To wówczas muszę zacząć brać to ponownie i przyjść na konsultację, może włączymy inne leki albo je chwilowo zmienimy. Póki co biorę połowę dawki.

Aha i wreszcie się wszystkim postawiłam i odmówiłam każdemu odwozki do domu, bo wiecznie robię za taksówkę, już od paru lat, sory ale mnie nigdy nikt nigdzie nie wozi, jak się chce pić to trzeba znaleźć rozwiązanie, co za ludzie, wiecznie ten sam problem
Brawo - moja Mama też ciągle wszystkich odwoziła, bo jest niepijąca. Więc się wkurzyła i poprosiła o winko/szampana. Co kto miał i już nie było odwożenia. Mnie też to denerwuje i ja nikogo nie odwożę nigdzie. Niech się pałują - frajerów na kajak szukają pijusy jedne. O!

leczą mnie acyclovirem, kluja co godzinę w co innego I leżę sama... a chłop dyma z dzieckiem I przeprowadzką. fajnie, niefajnie, już nic nie zrobię. widać tak byc musiało bo tą ospę to musiałam złapać z powietrza dosłownie.
Tak musiało być Kochana :) A wczoraj przegraliśmy, mimo wszystko i tak jesteśmy pierwsi w grupie ;) I dzisiaj kolejny mecz - tym razem juz półfinał! Koniecznie musimy oglądać :)

Ja wczoraj nie odzywałam się do M. On do mnie tez nie bardzo, bo chyba wyczuł, że lepiej nie tykać. I wieczorem to byłam taka zmęczona, że nie wiem... I w nocy makabrycznie chrapałam :/ Nie cierpię tego, aż on nie mógł zasnąć. A rano już normalnie. Gadamy, byłam z psem i robię obiad. To nie jest normalne tak czy inaczej... muszę pomyśleć o jakiejś terapii... :( Ehhh....

Do góry