reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Akatsuki dobrze że to nie ospa, bo ona strasznie niebezpieczna jest w ciąży, może to jakaś alergia. Dobrze że zostałaś na badania.

reklama
Akatsuki- trzymaj się laska i mam nadzieję że szybko zdiagnozują i szybko zadziałają. Jesteśmy z Tobą!!

Dream- kochana życzę poprawy nastroju, ja teź miewam fochy i wkurze i awanturka gotowa....naszczęście R chyba kuma bo potrafi zejść z drogi albo przytulić i rozładować napięcie. To działa :) ale generalnie ciężki okres... Trzymaj się i gońmy deprechę choć wiem że żartów z nią nie ma....

evvula ospy nie wykluczono. Po prostu z krwi nie było wskazania na ospe tylko no jakiś wirus. Teraz moją krew bada zewnętrzne laboratorium ale lecza mnie acyclovirem jak przy ospie

U mnie na szczęście chłodno :) ale przeraza mnie ze jak w przyszłym tygodniu pojade do Polski to będą takie okropne upały :/

Mnie dopadła chyba jelitowka :/ Wczoraj było mi tylko nie dobrze a dzisiaj to jakaś masakra :/
Akatsuki jak się dzisiaj czujesz? Juz coś wiedzą co ci dolega ?

czekam na poranny obchod. Mam lekką gorączkę I wyszły nowe krosty więc stawiam na łagodny przebieg ospy.

Akatsuki o jej to niefajnie, chłop dachowe z przeprowadzka, a ty lez i się nie stresuj, a np jeśli to jest ospa to co robią? Jakieś leczenie czy jak to się odbywa?

Wirginia współczuję, wracaj do zdrowia, jelitowki są okropne

My po imprezie i niby nic, nawet spać się położyłam koło 23, wiec nie tak późno, a rano jak wstałam to mnie głowa bolała i powiedzcie o co tu chodzi, nieważne że się nie pije ważne że impra była to i kac musi być haha

Aha i wreszcie się wszystkim postawiłam i odmówiłam każdemu odwozki do domu, bo wiecznie robię za taksówkę, już od paru lat, sory ale mnie nigdy nikt nigdzie nie wozi, jak się chce pić to trzeba znaleźć rozwiązanie, co za ludzie, wiecznie ten sam problem

Ostatnia edycja:
leczą mnie acyclovirem, kluja co godzinę w co innego I leżę sama... a chłop dyma z dzieckiem I przeprowadzką.
fajnie, niefajnie, już nic nie zrobię. widać tak byc musiało bo tą ospę to musiałam złapać z powietrza dosłownie.

reklama
hej

u nas dzisiaj ma być 35 stopni, M z najstarszym robią taras, nie wiem ile wytrzymają na tym słońcu

Wirginia kup sobie probiotyk i wez nawet podwójną dawkę

Akatsuki trzymam &&&& żeby było dobrze

dziewczyny, czy któraś może mi polecić jakiś sprawdzony kocyk bambusowy??? chce kupić dla małego

Do góry