reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

hej

kamlilove przecież to jest absurd, tylko zus może to wymyślić,
nie chcę się denerwować ale naprawdę jak czytam co zus wyprawia to mi ciężko się uspokoić

reklama
Akat, współczuje! [emoji22]

To jest jakiś absurd z tymi babkami z ZUSu. Sądziłam, że jak się ma l4 z możliwością chodzenia to można sobie wychodzić z domu... Mam nadzieję, że do mnie nie przyjdą, kretyni. Żeby z powodu nieobecności w domu wstrzymywać zasiłek.

A najlepsze jest to, że na to wszystko są faktycznie takie przepisy.
Jak szperam w necie to ludzie różne jazdy z nimi mają. No nic czekam na to ich piśmidło i pojadę złożyć te wyjaśnienia. Mogą i tak mnie cmoknac, ale co nerw mi naszarpali to moje.

Dbdg,

Ja też tak sądziłam :confused:

Omg akatsuki lec do lekarza i daj szybko znać co i jak

Dream Kasik chybs chodziło o oliwka z Johnsona bo one są do d... Zapychacze

A co do rozdrażnienia, może to z pogody, bo i ja warcze :)

Dokładnie, są do d....
Dreamgirl sto razy bardziej wolałabym oliwa z oliwek się smarować niż ta oliwka w żelu jonsona.

Kamilove o masakra. U mnie też była babka ale na szczęście byłam w domu...zastanawiałam się co by było gdyby mnie wtedy nie było. Miałam szczęście wtedy bo się szykował do wyjścia. 15 min później juz by mnie pewnie nie zastała. Masakra ...

Dokładnie oliwki to same zapychacze! I nic z oliwka wspólnego nie mają..

Fajna jest ta z Rossmanna, ma naturalny dobry skład

Oliwki z kuchni też są super :-)

Ja byłam u endokrynolozki, zwiększyła mi dawkę leku bo wyniki troszkę swiruja, w dodatku jonogram do zrobienia i kontrola za 4 tygodnie, chyba że będą złe wyniki

Nie no ja sobie nie wyobrażam jak mam ciągle jakieś wizyty: a to badania, a to USG, a to ginekolog prywatnie, a to ginekolog na NFZ, a to internista, a to kardiolog... i co ja mam od każdego brać zaświadczenie na wszelki wypadek?? Czy im nie wystarczy świadomość, ze człowiek jest gruby, pogoda do dupy a w pracy to nikt nie siedzi i sie nie opierdziela, żeby zrozumieć, że my na pracę nie mamy siły i nikt tu nie symuluje? Co innego wyjść z domu do sklepu a co innego siedzieć 8 godzin w pracy...

Dobra. Laski mi pomogły i wychodzi na to, że poniedzialkowa wypłatę świadczenia powinni realizować bo ponoć wstecz nie mogą jej zablokować. A od dnia dzisiejszego do wyjaśnienia sprawy mam wstrzymany zasiłek. Zobaczymy jak to będzie.

reklama
Do góry