reklama
Akat, współczuje! [emoji22]
To jest jakiś absurd z tymi babkami z ZUSu. Sądziłam, że jak się ma l4 z możliwością chodzenia to można sobie wychodzić z domu... Mam nadzieję, że do mnie nie przyjdą, kretyni. Żeby z powodu nieobecności w domu wstrzymywać zasiłek.
To jest jakiś absurd z tymi babkami z ZUSu. Sądziłam, że jak się ma l4 z możliwością chodzenia to można sobie wychodzić z domu... Mam nadzieję, że do mnie nie przyjdą, kretyni. Żeby z powodu nieobecności w domu wstrzymywać zasiłek.
Lilolo
Fanka BB :)
A najlepsze jest to, że na to wszystko są faktycznie takie przepisy.
Jak szperam w necie to ludzie różne jazdy z nimi mają. No nic czekam na to ich piśmidło i pojadę złożyć te wyjaśnienia. Mogą i tak mnie cmoknac, ale co nerw mi naszarpali to moje.
Dbdg,
Ja też tak sądziłam
Jak szperam w necie to ludzie różne jazdy z nimi mają. No nic czekam na to ich piśmidło i pojadę złożyć te wyjaśnienia. Mogą i tak mnie cmoknac, ale co nerw mi naszarpali to moje.
Dbdg,
Ja też tak sądziłam
Omg akatsuki lec do lekarza i daj szybko znać co i jak
Dream Kasik chybs chodziło o oliwka z Johnsona bo one są do d... Zapychacze
A co do rozdrażnienia, może to z pogody, bo i ja warcze
Dokładnie, są do d....
Dreamgirl sto razy bardziej wolałabym oliwa z oliwek się smarować niż ta oliwka w żelu jonsona.
Kamilove o masakra. U mnie też była babka ale na szczęście byłam w domu...zastanawiałam się co by było gdyby mnie wtedy nie było. Miałam szczęście wtedy bo się szykował do wyjścia. 15 min później juz by mnie pewnie nie zastała. Masakra ...
malinka89
Dokładnie oliwki to same zapychacze! I nic z oliwka wspólnego nie mają..
Fajna jest ta z Rossmanna, ma naturalny dobry skład
Oliwki z kuchni też są super :-)
Ja byłam u endokrynolozki, zwiększyła mi dawkę leku bo wyniki troszkę swiruja, w dodatku jonogram do zrobienia i kontrola za 4 tygodnie, chyba że będą złe wyniki
Fajna jest ta z Rossmanna, ma naturalny dobry skład
Oliwki z kuchni też są super :-)
Ja byłam u endokrynolozki, zwiększyła mi dawkę leku bo wyniki troszkę swiruja, w dodatku jonogram do zrobienia i kontrola za 4 tygodnie, chyba że będą złe wyniki
doris33
Nie no ja sobie nie wyobrażam jak mam ciągle jakieś wizyty: a to badania, a to USG, a to ginekolog prywatnie, a to ginekolog na NFZ, a to internista, a to kardiolog... i co ja mam od każdego brać zaświadczenie na wszelki wypadek?? Czy im nie wystarczy świadomość, ze człowiek jest gruby, pogoda do dupy a w pracy to nikt nie siedzi i sie nie opierdziela, żeby zrozumieć, że my na pracę nie mamy siły i nikt tu nie symuluje? Co innego wyjść z domu do sklepu a co innego siedzieć 8 godzin w pracy...
Lilolo
Dobra. Laski mi pomogły i wychodzi na to, że poniedzialkowa wypłatę świadczenia powinni realizować bo ponoć wstecz nie mogą jej zablokować. A od dnia dzisiejszego do wyjaśnienia sprawy mam wstrzymany zasiłek. Zobaczymy jak to będzie.
doris33
Dobra. Laski mi pomogły i wychodzi na to, że poniedzialkowa wypłatę świadczenia powinni realizować bo ponoć wstecz nie mogą jej zablokować. A od dnia dzisiejszego do wyjaśnienia sprawy mam wstrzymany zasiłek. Zobaczymy jak to będzie.
Chociaż tyle dobrego
reklama
Lilolo
Kasik,
Mnie to akurat bardzo łatwo nie zastać w domu
Bo ja dużo z Jagodą jestem chociażby na placu zabaw czy w lesie.
Mnie to akurat bardzo łatwo nie zastać w domu
Bo ja dużo z Jagodą jestem chociażby na placu zabaw czy w lesie.