reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Dziewczyny wezmiecie mnie do siebie na zamkniety? Wiem, ze dopiero zaczelam sie udzielac i mozecie mnie nie chciec ale bardzo mi zalezy, bo jestescie moja skarbnica wiedzy, a ten watek zamiera :-( bardzo ladnie prosze :-)

Dziewczyny, żadna z nas nie chce, by któraś z Was poczuła się urażona, ale decyzją większości zamknelysmy na chwilę obecną przyjmowanie nowych osób.
Na forum ukryte postanowiłysmy przejść, bo poczulysmy się zzyte i zaufalysmy sobie. Szkoda, że nie sprobowalyscie zgrać się z nami wcześniej, bo na pewno fajne z Was babeczki.

Ten wątek zostaje, więc śmiało można dalej tu pisać. Na pewno niejedna z nas tu będzie pisać, z resztą wierzę, że uda Wam się stworzyć zzyta grupę.

Monia spoko, myślę, że jeśli będziemy chciały to wątek się utrzyma i z czasem odżyje. Co chwilę dochodzą nowe dziewczyny i się nas pewnie troche uzbiera. Mi też jest bardzo szkoda, że dziewczyny odchodzą bo czytając je zzyłam się z nimi ale też je rozumiem. Teraz bardzo żałuje, że dopiero się odezwałam ale jestem taki typ, że sie wstydziłam. No i jak sie okazało moje konto nie było do końca aktywne i nie mogłam pisać. A myślałam, że jestem za głupia i nie umiem go obsłużyć.

Ostatnia edycja:
Nianiusia ile ma twoj synek? Moja corcia jutro skonczy 10 tygodni. Jest troche do tylu wzgledem pazdziernikowych dzieci ale nawet mi to odpowiada, bo zanim u niej cos zacznie sie dziac, to zawsze dziewczyny zdazyly juz to przerobic i wiedzialam co i jak :-) Twoj pewnie tez starszy. Kiedy rodzilas?

Ha musiałam policzyć tygodnie. ;) Nikuś urodził się 5 października a wiec wczoraj skończył 14 tygodni. To moja druga pociecha wiec już nie jestem aż tak zielona w temacie. Choć wiadomo, że każde dziecko jest inne ;p

Mały już śpi od 3 godzin i przed chwilą sprawdzałam czy żyje hehh

Ale tu cicho. Mam nadzieje, że to chwilowe.

Edit:
Monia tak właśnie wyczytałam, że Zosieńka jest prawie równy miesiąc mlodsza od mojego synka. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
A ta moja mala zolza znowu nie chce jesc :-( Od 2 dni butle daje jej tylko na noc, w dzien tylko cyc. Ale slabo jej to idzie. W czwartek mamy kolejne wazenie to zobaczymy jak to wyglada. Obawiam sie, ze nie bedzie juz 200 g tak jak bylo jak dojadala po cycu z butli 3 razy w dzien. A moze juz wiecej je z piersi niz te marne 70 ml i dlatego rzadziej je? Eh nie miala baba problemu to kazali wazyc w szpitalu i teraz caly czas sie martwie, ze nie dojada. Najchetniej to bym kupila sobie wage i wazyla ja przy kazdym jedzeniu. Juz chyba wpadam w paranoje ;-)

Do góry