reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Izabella razem z lozeczkiem turystycznym £40. Jak pisalam wczesniej uzywki ale prawie ze w nowym stanie.
A lozeczko takie zwykle image.jpg
Ostatnia noc cala przeslala, jedna wada bardzo ciezkie jest:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Witajcie mamuski!
Przez weekend nie zagladalam bo ciagle cos. W sobote pierwszy raz z mala bylismy w galeri i dobrze to zniosla, zasnela sobie ladnie.

Ale u nas tragiczna pogoda caly weekend wichura i nie pospacerowaliamy. Wczoraj musielismy mala do auta zapakowac zeby sobie pospala, bo w domu nie chciala spac i strasznie marudzila ze zmeczenia.

Musze sie wam pochwalic,:) moja corcia zasnela dzisiaj sama na macie! Najpierw sie bawila grzecznie a pozniej przychodze bo taka podejrzana cisza patrze a ona spi:) szok!
A i od wczoraj nie spi juz z nami w sypialni w kolysce, tylko przenieslismy ja do lozeczka w jej pokoiku i dobrze to zniosla:)

Milego dnia zycze wszystkim.

Cyntia uzywalas juz to kolko do kapieli? Jestem ciekawa reakcji malego.

Dzien dobry :-)

Betti nas tez niedlugo czekaja przenosiny do "duzego" lozeczka. Na razie spi z nami w pokoju w koszu, ale juz robi sie ciasno. Troche boje sie tych przenosin, bo czesto w nocy zagladam do kosza, a jak mala bedzie w drugim pokoju to nie wiem czy bede spokojnie spala :-\

U nas nocka fajna 21-3-6-9. O 7 jakies baczki ja obudzily, ale jeszcze zasnela. Rano znow nie chciala jesc. Podnioslam ja i chcialam zaniesc do sypialni zeby sprobowac karmic na lezaco a ona po drodze zalapala cyca i sobie jadla. A wczoraj wieczorem maz karmil ja w lezaczku, bo na rekach ryczala. Jakies dziwne te moje dziecko ;-)

Wszystkie dziewczyny pouciekaly i teraz pustka straszna :-(

Monia ja Kulke przenioslam jak miala 6 tygodni, w koszu miala za malo miejsca i spac niechciala. Przezylam to strasznie a ona zaraz po przeniesieniu zaczela noce przesypiac:) Glowa do gory, wyjdzie to na dobre.

reklama
Ja psikam merimer baby ale rzadko. Częściej zakraplam solą fizjologiczną.

Ale jestem dziś niewyspana. Choć mały spał od 20 do 8 rano bez pobudki to ja chodzę jak zombi. Muszę chyba wcześniej chodzić spać.

Do góry