reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Kurcze no rozkłada mnie :baffled: Ja też zaraziłam się od B., on jakieś choróbsko przywlókł do domu. Zrobiłam chyba litr herbaty z cytryną i imbirem. Dobrze kojarzę, że można rutinoscorbin przy kp?

Cyntia a więc życzę Ci zdrowia psychicznego i dużo cierpliwości ;-) A ja ostatnio czułam się jakbym miała jajeczkowanie.... hmmm

renisus o tak gorąca kąpiel od razu lepiej robi :tak: Ja niestety nie mogę sobie na taki wypas pozwolić bo mam tylko prysznic :-(

Mizzah Ty to masz pomysły, czosnek do nosa hi hi. Ale jak działa to sama o tym pomyślę.

sunovia u nas też biało na całego, drogi trochę zasypane :happy2:

rjoanka nawet mi nie mów o teściach i noszeniu dziecka. Wczoraj byliśmy u nich to tak jak mówisz, gdybym nie karmiła piersią to nawet bym dziecka na rękach nie miała przez chwilę. Wiem, że z jednej strony dobrze bo człowiek odpocznie, ale jak teściowa zabiera mi małego spod cyca jak tylko skończę karmić, tak że jeszcze mu mleko kapie z brody to nie powiem, trafia mnie. Poza tym jak go karmię to lata w koło i to patrzy czy ssie, to mu coś pod nogi podkłada a ja normalnie wtedy białej gorączki dostaje :wściekła/y:

Aaa jeszcze muszę się pochwalić, że Ksawery przespał dwie ostatnie noce :) Wczoraj do 6 a dziś do 6:30 :) Wiem że to pewnie efekt świątecznego przemęczenia i nie łudzę się, że tak już zostanie ale zawsze to lepiej w tą stronę.

Ostatnia edycja:
reklama
Renisus- a czemu sie kłócicie? Święta, czas wybaczania... Idź daj mu buziaka :)

Cyntia- oj dużo cierpliwości w takim razie. Pij melisę- przy kp mozna.

Czarna- współczuje - ja cierpię od wigilii - siedzimy w domu prawie całe święta i cały czas martwie sie o mała
Domka/Sunovia- ja za katarek w aptece dałam 54zl (juz nieraz miałam zamawiać przez neta)

Judy- wszystkiego najlepszego kochana:)
Marika- co tam robicie? Lego, puzzle?:)

Ruda- jak tam szwagierka? Zawraca dupe? Czy wkoncu jej natluklas?:)

Judy 100 lat kochana!!!!

Madzia tak mi przykro. Trzymaj się, jesteśmy z tobą.

Garmelka dużo dużo zdrówka dla ciebie i Izuni. No i dla starego ;-) niech się chłopina trzyma żeby się wami zajmować ;-) A dzisiaj ani lego ani puzzle. Wzięliśmy Laury kuzyna na cały dzień i miała towarzystwo do zabawy :-)

Cyntia ja też łatwopalna. Wszyscy mają mnie dość, sama to czuje :-/

Domka a co to za apteka? Bo rozumiem że sieć jakaś skoro takie ceny mają.

Goska dzięki za dogłębną informacje :-)

Hej, gdzie Judy? Strasznie jestem ciekawa czy sie zareczylas ;) I wszystkiego co najlepsze z okazji ur.
U mnie dzis byl rodzinny obiad i tez mnie tesciowa wkurzyla bo sie srrasznie rzadzila....

Garmelka bo mi hormony szaleja i chyba za bardzo sie czepiam.

Zasnelam karmiac Jule, obudzilo mnie moje wlasne chrapanie. Ona cos zasnac nie moze dzisiaj. Zasypia i zaraz sie budzi,'a ja juz padam.

Judy - swietujecie? :D

Czarna - ah, zdroweczka i Tobie! Ja brałam Rutinoscorbin, choć pediatra radziła nie brać.

Renisus, Marrika - jak dobrze wiedzieć, że nie tylko mi hormony buzuja ;) Choć czasem myślę, że to wcale nie hormony, a zmęczona psychika....
My jutro jedziemy do Kołobrzegu i nie wiem jak będzie z netem - czy mąż mi będzie udostępniać swój telefon z dostępem do sieci. Mama zostaje z kotami.

Cyntia jeździecie na wycieczkę czy do rodzinki?

Moja Aurelcia jest taka śmieszna :-) jak je to albo głaszcze się po głowie albo klepie mnie. I to tak dosyć mocno ta rączka wali :-D śmiać mi się chce czasem :-D wstała i oczywiście uśmiech na twarzy na powitanie. Człowiek w takich momentach nawet nie złości się ze dziecko o 6 budzi;-)

reklama
wstałam do malego bo cos stekal, sapal patrze a jego nie ma. Biedny lezal caly pod koldra jeszcze obrocony w poprzek,nie mam pojęcia jak to zrobił. Az sie wystraszylam ze przecież mógł sie udusic pod tą kołdrą.

Do góry