reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Po tych świętach to chyba będzie nie 10 a 15kg do zrzucenia :O

Byłam w Tesco i już się wyprzedaże zaczynają. Kupiłam kilka ciuchów Aurelce. Mam masę ciuchów po Laurze ale niestety nie wszystko modne. Po tych prawie 7 latach moda się jednak zmieniła :-)

reklama
To może spróbuje bez antybiotyku. W sumie w domu: gripex (resztki), tabcin, witamine c, tran, na gardło mucoangin. Poproszę żeby kupił mi ten cirrus i rutinoscorbin...

Pola zaczela troszkę kaszlec i teraz nie wiem czy to jest ot tak czy zarazilam ja ; (

Mizzah takie strzykawki powinny byc przy syropkach dla maluchow. Ja mialam w paracetamolu i w nurofenie.

Babina, ja tak kiedys mala zostawilam na naszym lozku, przychodze i slysze jej gadanie ale jakies dziwne. Patrze a ta przykryla sie po czubek glowy. Jula spi w spiworku i zakladam jej rekawiczki bo ma lapki zimne i drapie sie w nocy. Spiworku nie zapinam do konca bo jest jej za goraco i sie wybudza.

Alez spiaca jestem dzisiaj, masakra jakas. Wczoraj i u nas spadl snieg, yuppuiiii.

Moja śpi pod kołdra ale ona przez te orto gatki jest unieruchomienie i się nie okryje.
U nas jest tyle śniegu ze starsza na sankach dziś jeździła

Mizzah, tak jak dziewczyny piszą antybiotyk i tak na wirusa nie pomoże. Na mojego męża zawsze działa płukanie woda z sola. Ja nie próbowałam.

Ja dzis mam gości, więc od nowa siedzę w kuchni. Pięknie biało za oknem.

Hej. U mnie goście wiec cieżko znalesc chwilkę. Dziekuje za pamięć i zyczenia :) i tak, zaręczynami się :) niby byłam przygotowana na to ale jak klęczał przed moją rodzinką i pytał czy zechce byc jego żoną to się poryczalam i zaniemówiłam :)

Cała rodzinka chce małą nosić, głaskać itp i małej to nie przeszkadza ale wieczorem jak próbuje zasnąć to jednak wiszące nad nią głowy i gadające jej przeszkadzają. Udało sie ją uśpić jak wszyscy poszli spac. Szkoda mi jej. Jeszcze tylko dzis bo jutro jadą .

Wszystkim chorym duzo zdrowia :)

Mizzah - jeśli miałaś ją zarazić, to już to zrobiłaś, bo zaraża się na początku choroby :/ Ja zaraziłam Adusia mimo kp. Już to mamy za sobą. Stres jest, wiadomo. I troszkę przesadziłam, bo tak się bałam wychodzić na dwór, by nie pochorowac się znowu, że ze 3-4 tygodnie z nim nie spacerowalam (tyle co mąż z nim parę razy wyszedł lub do marketu). Możesz pić jeszcze wapno na wzmocnienie, aspirynę. Będzie dobrze :*

Judy - gratulacje!! Ale też niby byłam przygotowana, a nie mogłam słowa wydusić tylko machalam głową :)
Cieszę się :)

reklama
Judy nooo gratulejszyn :)

Domka nas ten syrop kosztował 31,89 zl :/

Wiem ze pisałyscie ale ile może stac herbatka? Bo zrobilam jej wypila lyk i nie chce a trochę szkoda wylewać

Ostatnia edycja:
Do góry