reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Yeah ! Wychodzimy dzisiaj do domku takze wieczorem ponadrabiam i opisze porod ;) teraz trzymam kciuki za kolejne rodzace &&& co by szybko mogly przytulic swoje maluszki;)

reklama
WYCHODZIMY:))) po dwoch tygodniach w koncu bedziemy w domku:)

Czekam na swoj wypis i badania przez gina - czy on ma zamiar cos mi wtykac do srodka jeszcze?:/

Mam dobry humor:)

Super dziewczyny, ze w końcu do domu! Kotulcia, wow dwa tygodnie zlecialy?

Noc z dźwiękami z porodowki odebrała mi ducha i złudzenia. Kurcze, czy dam radę? Po co mi to? W sumie teraz nie ma wyjścia, choć zaczynam marzyć o cesarce :-/.

Po stronie plusów: Jest taka piękna złota polska jesień!

Rjooanka dasz rade:) nie wszystkie sie tak dra:) ja juz nie pamietam bolu:) a po cesarce pewnie dalej by mnie cos bolalo/ciagnelo itp.
Trzymam kciuki zeby szybko poszlo jak nadejdzie godzina zero:)

Pscółka,nie mam pewnosci,ze to wody. Z tego co czytalam to moźe to byc reszja czopa tylko w plynnej postaci. Wysle zaraz m do apteki po testy ph. Glupieje juz.Do szpitala mam ze 40 km pojade i kaza mi wracac. Dlatego czekam na coś konkretnego,choc nie wykluczone,ze bede miala podobnie do Ciebie.

renisus,magda kciuki zaciśnięte&&&& za szybkie i lekkie porody!
kotulcia nareszcie do domu,super!

a my nadal czekamy...jak ja zazdroszczę już rozpakowanym mamusiom... moje dzieci małe uparciuchy,nie chcą wcześniej wychodzić z brzucha;(

Mroczko - mnie kręgosłup też bolał, ale to u mnie raczej od parcia. Za to ćmi mnie głowa i mam lekkie zawroty i tak się zastanawiam czy od tego.
A Ty parlas na znieczuleniu?

Olcia, Kotulcia - super, że idziecie do domku :)

Mona - a mogłabyś wkleić zdjęcie pępka po odpadnięciu kikuta? U nas chyba niedługo odpadnie i jakoś się tego boję.

Renisus - kciukasy :)

Co do zoltaczki to oni jakoś ją dzielą na fizjologiczną i patologiczna. Fizjologiczną ma nawet 70% dzieci :) Z fizjologiczną czeka się aż sama przejdzie do 2 tygodni.

reklama
Rjoanka no dla kogoś kto pierwszy raz w ciąży jest to słuchanie tych krzyków może być mega stresujące. Dasz radę :-)

My po ciężkiej nocy. Moje dziecko to istna terrorystka :-D cały dzień grzecznie przesypia to do 24 harce sobie urządza. Nakarmiłam ja o 21 i poszłam spać a m do 24 w nią walczył :-) budziła się co jakiś czas i ewidentnie chciała żeby ją wyjąć z łóżeczka i wziąć albo na ręce albo do łóżka :-) taka mała a taka cwana! :-D

Kotulcia super że do domku idziecie! :-D w końcu :-D pewnie za młodym tęskniłas co?

Madzia u nas też codziennie nie kłuja maluszków. I dobrze bo gdzie to z takich rączek tyle razy pobierać krew. Aurelka miała całe rączki sine :-(

Ostatnia edycja:
Do góry