reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Już w domku w końcu:) Koty obwąchały młodą ale chodzą jakieś spanikowane:) Zaliczyliśmy od razu 3 godzinny spacerek:) Na styk bo pod domem młoda zaczęła płakać bo była głodna:) Teraz śpi:)

Ha i ważyłam się i mam po tygodniu już 11,2kg mniej:) Jeszcze trochę przede mną:)

marrika a ile ogólnie przytyłaś? Mnie spokojnie te 9kg jeszcze zadowoli:p Ale coś czuję że jak wróciłam do domu nie będzie lekko;) Czekam aż będę mogła zacząć ćwiczyć;) Ale zobaczymy czy wtedy chęci będą:)

No mi chlusnęły jak z wiadra. Zalałam łóżko i leciały po drodze i jeszcze w wannie. Ale fakt, że w filmach, to kobieta od razu zaczyna rodzić, ba!, ledwo zdąża do szpitala ;-) A ja się męczyłam ;-)

reklama
Cyntia wlasnie tak bym chciala, a
u mnie sie raz na kilka godzin cos pojawi. Teraz nie wiem czy to nie jest sluz w takich ilosciach. Bola mnie plecy i czasami zakuje w klementynce. Staram sie nie myslec o tym, bo skoro mnie badali i wyslali do domu to musi byc ok. Padam, nie spie od 3 nad ranem, poza godzinna drzemka po powrocie ze szpitala. Milego wieczoru, moze jutro zaczne rodzic :)

Do góry