reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Ja też widzę to zdjecie z aplikacji na tel, ale na android.

No ja też czytam te wszystkie porady laktacyjne i myślę sobie, ze potrzebny nam nowy wątek, " mleczny" żeby można było te info latwo odszukać jak już będą potrzebne. Bo jak dziewczyny z końcówki będą miały nawal, to te z początku juz nie będą pamietaly jak to bylo :-).

Nie bardzo mam jak inaczej dołączyć to zdjecie - dostałam je mmsem.

Kolejna nocka z głowy - szał pal. Rano jadę fryzjera wiec mam nadzieje ze poza bezsennością nic ciekawszego sie nie wydarzy... :)

Aha byłam dzis u dra i powiedział mojemu M ze ma być czujny bo w każdej chwili cos sie moze wydarzyć... (W sumie to Ameryki nie odkrył 39tc ) :) moja lala wazy 3400

Ja karmie a właściwie zaraz będę. Mała dzis była wyjątkowo łaskawa. Spała od 19:30 do 00:30 i od po 1 do teraz.

Czy laktator trzeba czyscic za kazdym razem czy mozna erzaca woda. przeplukac i wystarczy ?

Podalam jej 30 ml mm a teraz cyca. Niestety po wieczornym odciaganiu niewiele w moich piersiach zostało. A mała piekielnie głodna.

Cyntia - dzieki za info. Bociana poszuka mam w zielarskim.

Mroczko - moje gratulacje :)

Wspominalyscie o zoltaczce fizjologicznej- moja taką ma. Bez zalecen obserwacji ani kontroli. Birilubina - 9,5

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Mamusie, chyba odchodzą mi wody albo się posikuje. Zaraz dzwonię do szpitala. Mam nadzieję że to nie fałszywy alarm

Tez sie witam, renisus to jest nas dwie posikujace,hehe. Ja to nie moge w to uwierzyc,ze cos sie zaczyna. Wczoraj w 4 czesciach odszedl mi czop-bezbarwny i cala noc źmieniam wkladki,a teraz to juz podpaske zalozylam. Ale jestem wyjatkowo spokojna i czekam na dalszy rozwoj sytuacji,bo nic sie ínnego nie dzieje.

reklama
Do góry