reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Yeah ! Wychodzimy dzisiaj do domku takze wieczorem ponadrabiam i opisze porod ;) teraz trzymam kciuki za kolejne rodzace &&& co by szybko mogly przytulic swoje maluszki;)

reklama
WYCHODZIMY:))) po dwoch tygodniach w koncu bedziemy w domku:)

Czekam na swoj wypis i badania przez gina - czy on ma zamiar cos mi wtykac do srodka jeszcze?:/

Mam dobry humor:)

Super dziewczyny, ze w końcu do domu! Kotulcia, wow dwa tygodnie zlecialy?

Noc z dźwiękami z porodowki odebrała mi ducha i złudzenia. Kurcze, czy dam radę? Po co mi to? W sumie teraz nie ma wyjścia, choć zaczynam marzyć o cesarce :-/.

Po stronie plusów: Jest taka piękna złota polska jesień!

Rjooanka dasz rade:) nie wszystkie sie tak dra:) ja juz nie pamietam bolu:) a po cesarce pewnie dalej by mnie cos bolalo/ciagnelo itp.
Trzymam kciuki zeby szybko poszlo jak nadejdzie godzina zero:)

Pscółka,nie mam pewnosci,ze to wody. Z tego co czytalam to moźe to byc reszja czopa tylko w plynnej postaci. Wysle zaraz m do apteki po testy ph. Glupieje juz.Do szpitala mam ze 40 km pojade i kaza mi wracac. Dlatego czekam na coś konkretnego,choc nie wykluczone,ze bede miala podobnie do Ciebie.

renisus,magda kciuki zaciśnięte&&&& za szybkie i lekkie porody!
kotulcia nareszcie do domu,super!

a my nadal czekamy...jak ja zazdroszczę już rozpakowanym mamusiom... moje dzieci małe uparciuchy,nie chcą wcześniej wychodzić z brzucha;(

Mroczko - mnie kręgosłup też bolał, ale to u mnie raczej od parcia. Za to ćmi mnie głowa i mam lekkie zawroty i tak się zastanawiam czy od tego.
A Ty parlas na znieczuleniu?

Olcia, Kotulcia - super, że idziecie do domku :)

Mona - a mogłabyś wkleić zdjęcie pępka po odpadnięciu kikuta? U nas chyba niedługo odpadnie i jakoś się tego boję.

Renisus - kciukasy :)

Co do zoltaczki to oni jakoś ją dzielą na fizjologiczną i patologiczna. Fizjologiczną ma nawet 70% dzieci :) Z fizjologiczną czeka się aż sama przejdzie do 2 tygodni.

reklama
Rjoanka no dla kogoś kto pierwszy raz w ciąży jest to słuchanie tych krzyków może być mega stresujące. Dasz radę :-)

My po ciężkiej nocy. Moje dziecko to istna terrorystka :-D cały dzień grzecznie przesypia to do 24 harce sobie urządza. Nakarmiłam ja o 21 i poszłam spać a m do 24 w nią walczył :-) budziła się co jakiś czas i ewidentnie chciała żeby ją wyjąć z łóżeczka i wziąć albo na ręce albo do łóżka :-) taka mała a taka cwana! :-D

Kotulcia super że do domku idziecie! :-D w końcu :-D pewnie za młodym tęskniłas co?

Madzia u nas też codziennie nie kłuja maluszków. I dobrze bo gdzie to z takich rączek tyle razy pobierać krew. Aurelka miała całe rączki sine :-(

Ostatnia edycja:
Do góry