reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Bombelek nie zamartwiaj sie na zapas, ja miałam taką akcję w ciąży z córką - mój brat zachorował na różyczkę jak byłam w ciąży a ja miałam z nim kontakt ale wszystko dobrze się skończyło. Wcale nie musiałaś zachorowąć, zrób te badania.

Ostatnia edycja:
Hej ho - co tu taka cisza dziś? :-D Co robicie na obiad?

Bombelek - a dalej chorujesz? Na maluszka wcale nie musiało przejść. Trzymam za to kciuki! W jednym z artykułów pisali, żeby jeszcze CRP zrobić.

Hej ho - co tu taka cisza dziś? :-D Co robicie na obiad?

Bombelek - a dalej chorujesz? Na maluszka wcale nie musiało przejść. Trzymam za to kciuki! W jednym z artykułów pisali, żeby jeszcze CRP zrobić.

Crp juz tydzień temu miałam podwyższone ale jutro idę zrobic igg igm i crp , boje się. Ja już nie choruje stawy mnie już nie bolą.

Na obiadku byłam u teściowej... schabowy :)

Bombelek bedzie dobrze, trzymam& z ciekawosci jakie mialas crp?

Paskudy jedne dalej o jedzeniu mi tu piszecie a mi sie placki ziemniaczane snia juz po nocach:D Jutro sie dowiem kiedy mnie wypuszcza z tego wiezienia:p Wenflon mnie swedzi i musze uwazac przy spaniu, wlosy jedna reka myje a ze dlugie sa to jest to wyczyn:) Ale uplawow juz nie ma i zobaczymy, moze za dobre sprawowanie zlituja sie nade mna:)

Mezus juz skamle ze teskni za moim marudzeniem - cholera moglam to nagrac:p

Witajcie ;)
Dawno mnie nie było i przyznam że nie dałam rady nadrobić czytania, tak dużo piszecie ;)
Dziewczyny jak to jest z ruchami dzidzi u Was? Słyszałam ze w drugiej ciazy poczuje ruchy szybciej a ja nadal nic nie czuje ;( Wizyta za tydzien wiec sie dowiem
czy wszystko ok,ale tak pytam.
No i jak z przybieraniem na masie,bo ja wlasnie zeszlam z wagi i jestem w szoku ;(
Pozdrawiam Was wszystkie. Mam nadzieje ze nie przegapilam waznych informacji.

Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa ale bardzo bym chciała dołączyć do waszego grona i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie:biggrin2: Wiem, że już troszkę ze sobą piszecie i nie jestem w stanie nadrobić wszystkich wpisów ale mam nadzieję, że uda mi się dołączyć do was.

Jestem szczęśliwą mamą 3 letniej dziewczynki i spodziewam się narodzin drugiego dzidziusia, którego płci jeszcze nie znam. Postanowiłam dołączyć do was dopiero teraz bo dotychczas pracowałam i czas nie pozwoliłby mi na pisanie.
Hmm.. to chyba tyle ciekawych informacji o mnie:-)

Miska a ile juz przytylas? Ja nie mam naraziie dostepu do wagi i szczerze mowiac mnie to cieszy:p Ostatnio bylo maksymalnie 5kg na plusie:p

Emi witamy:)

Antybiotyk mam brac do srody, potem posiew 2-3 dni czekania, chociaz jak nie mam uplawow itp moge wyjsc nie czekajac na wynik posiewu. Wiec moze ta sroda:p W kazdym razie do weekendu wyjde, ulzylo mi ze pozaliczam sobie w szkole w terminie:p

reklama
miśka - ja w pierwszej ciąży na tym etapie już czułam trzepotanie, teraz nie mam pewności, ale zgadałyśmy się jeszcze z kilkoma dziewczynami, które mają łożysko na ścianie przedniej, że one też jeszcze nie czują, więc może i u Ciebie taka sytuacja

emi - jasne, zapraszamy. nigdy nie jest za późno:-D. Kiedy kolejna wizyta?

Do góry