pscółka i spółka
Fanka BB :)
gnagna- u nas neutropenia, ale żywię jeszcze nadzieję, że chwilowa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marrika, pscółka dużo zdrowia dla Waszych dzieci pscółka hematolog brzmi poważnie, ale mam nadzieję, że to nic takiego. Moja młoda miała po urodzeniu anemię i dawałam jej kwas foliowy.
marrika młoda od początku ma swój pokój i od wielu miesięcy spędza w nim całe noce. Teraz chcę ją przenieść do większego, a ten z którego korzysta zostawić młodszemu dziecku. Mała zasypia sama. Ja martwię się przeniesieniem jej do łóżeczka bez szczebli. Wolałabym zwyczajnie uniknąć kupna kolejnego łóżeczka dla niemowlaka.
Dziewczyny Dużo Zdrowia dla Waszych dzieciaczków ;-) Będzie dobrze, chociaż wiem, ze osobom których to nie dotyczy łatwiej tak mówić, pamiętam jak moja córka była mniejsza i przy robieniu kupki leciała jej krew, byłam przerażona!! robiłam wszelkie badania, ale nic nie wykazywały, pomyślałam, że to może przez za duży stolec, i chyba rzeczywiście tak było ;-)Nie było mnie 2 dni,i nie sposób was nadrobić Mi wyskoczył jęczmień na oku, i tak boli:-( W Środę mam wizytę, mam nadzieję , że wszystko ok, i może poznam już płeć Ostatnio zamówiłam na Allegro kilka rzeczy dla dziecka, z samego rana, i dostałam e-mail, że dziś paczka zostanie wysłana (w ten dzień w którym zamawiałam) więc czekałam na wiadomość, z listem przewozowym, ale takowa się nie pojawiła. Następnego dnia napisałam 2 meile, i 3 razy dzwoniłam, bo jeśli wysłali dzień wcześniej to już powinna dotrzeć, ale brak odzewu. W końcu napisałam smsa, że proszę o wiadomość czy paczka została wysłana , bo nie wiem czy mam czekać na kuriera, i dopiero później odpisali, że wysłali. No, ale oczywiście nie we Czwartek tak jak napisali tylko wczoraj Nie lubię czegoś takiego. ehh pochwalę się jak paczka przyjdzie, i porobię zdjęcia tego co już mam dla maleństwa ;-)