reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Marlas ja dla takich maluchów wolę kupić prezent, ze względu na tą radość w oczach dzieci;-)Dla nastolatków jestem jak najbardziej za kasą

reklama
Każdy robi jak uważa ;-) i jak jest w jego otoczeniu, ja lubię pytać, co rzeczywiście jest potrzebne, bo później się okazuje, że prezenty się dublują :szok: Spadam z psem i po Małą do przedszkola, pewnie będę jutro rano :-p Pa!

Cześć kochane wy tez macie lub miałyscie takie mdłości?? I co wam pomagało bo ja nic nie moge jesc ;/ Juz wszytskiego chyba probowałam dobrze ze ide we wtorek do lekarza to się wypytam co i jak bo ledwie zyje ani sie ruszyc z domu ani nic :( Jeden dzien dobrze a na drugi masakra :p Daje mi maleństwo w kosc :p

Jestem po usg, wszystko w jak najlepszym porządku :) tak mówił podczas badania lekarz, chociaż w domu doczytałam że żołądek znajduje się pod przeponą? :( Nie wiem, czy w 13-tym tygodniu tak może być? W każdym razie przezierność karkowa też ok. A może któraś zna normy? A wyniki testu Pappa za 14 dni.
I nie wiem jak z tym moim terminem, bo wg.usg jestem w 14-tym tygodniu.

Malinka, ja też miałam mega mdłości i tak naprawdę to jedynie lekkostrawna dieta była mi zalecana i dostałam czopki Torecan od ginekolog, aby w razie silnych mdłości zażyć :)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i usg :)

reklama
Mi na mdłości nie pomagało nic! Zupełnie nic! Ale jak miałam już takie mega mdłości to zmuszalam się do wymiotow i potem było lepiej. Ważne żeby nie dopuszczać do głodu bo wtedy się nasilają :-) dasz radę!! Ja miałam mdłości od 5 tyg i do dzisiaj się zdarzają ale już nie codziennie

Do góry