reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

garmelka - mówisz i masz, kciuki zaciśnięte &&:-D
malinka - u mnie z jedzeniem też problem. Dzisiaj po razpierwszy od początku ciąży gotuję, jak mi przejdzie przez gardło to dam znać.:-D Ana minimalizację mdłości - jeść często, ale mało.

reklama
malinka też borykam się z mdłościami, nie jestem w stanie niczego gotować, bo zaraz mi niedobrze, na szczęście mama mnie wspiera w tej kwestii i ani ja ani mój mężulek nie chodzimy głodni. Tak naprawdę to chyba nie ma jakiejś metody na to żeby nie męczyły, tak jak wspominała marrika warto jeść często małe porcje i raczej coś lekkiego, ale i to nie zawsze pomaga, niestety :(

malinka wczoraj szukałaś szczecinianek na naszym forum, to ja jestem jedną z nich ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)
Ja zaczytana kupilam 2ksiazki, "pierwszy rok zycia dsiecka" biblia ze ho ho ponad 700 stron w tej ksiazeczce jest ta sama lista co dziewczyny pisaly w zakupach dla maluszka.
Druga bardziej lekka " ciezarowka przez 9 miesiecy" humorystyczny pamietnik + medycznie opisany przebieg ciazy. Czyta sie super lekko, od wczoraj wieczorem przelecialam juz 12tyg wiec jestem na obecnym miesiacu swoim, czy cos mnie zaskoczylo z ksiazki, raczej narazie jestem na bierzaco.
Co nudnosci to dzisiaj bylo mega ciezko łącznie z glosnym naciaganiem, musialam auto zatrzymac i po oddychac bo bylo ciezko, ale to z glodu, maluszek zgłodniał a matka dalej nic :-) wiec ja juz wiem ze jezeli mam przerwe dluzsza niz 4g zaczyna mnie mulic.

Sukienki dziewczybni super, stroj kapielowy mega seksi. :-)

O przedszkolu jeszcze nic nie wiem, pamietam swoja traume, tata mnie odwozil 3lata mialam, mama siedziala w domu z malym bratem, a ja bilam glowa o podloge ze tuuu nieee zostane bo moja mamusia siedzi w domu i ja tez z nia tam bede.. Noo ale nic nie wychodzilo z mych pomstw do nieba..

Pozdrawiam brzuchatki albo jak mowi moj chrzesnik doatawczaki bo do ciezarowek jeszcze Nam daleko :-) buuuzi!

Jakaś kiepska dzisiaj pogoda bo strasznie boli mnie głowa:/ Właśnie piję kawkę zbożową;)
Na obiad były Tortille i nawet sama placki zrobiłam:D

Co do książek to w pierwszej ciąży nie korzystałam - właśnie takie fora jak np. babyboom były dla mnie dobrym źródłem wiedzy;) Reszta wyszła w praniu a też niestety dużo rzeczy wyobrażałam sobie inaczej i wiadomo - teraz już wiem jakich błędów będę unikać:) Ale też miałam do pomocy moją babcię która miała 4 swoich dzieci i niańczyła jeszcze następne pokolenia;)

Hehe zaczynam się bać powoli i dalej paradoksalnie nie porodu ale ja już po tylu latach nie pamiętam jak się obchodzi z małym dzieckiem:)

Ehh jakiś nagły spadek mocy a do szkoły muszę zrobić jakiś projekt, bilans i się zbieram zbieram i nic z tego nie wynika:D

Kotulcia bo te zaniki to przez ta pogode, wczoraj upal ze masakra, a dzis ziab.. blee.. zdecydowaloby sie, noo ale kwiecien plecien bo przeplata.... ja sie smialam bo mialam leniwe na obiad i jak je zjadłam to od 3godzin spod koldry nie wychodzę, taaaakiego mam leniwca :-)

reklama
Do góry