Hej dziewczyny :-)
Ja zaczytana kupilam 2ksiazki, "pierwszy rok zycia dsiecka" biblia ze ho ho ponad 700 stron w tej ksiazeczce jest ta sama lista co dziewczyny pisaly w zakupach dla maluszka.
Druga bardziej lekka " ciezarowka przez 9 miesiecy" humorystyczny pamietnik + medycznie opisany przebieg ciazy. Czyta sie super lekko, od wczoraj wieczorem przelecialam juz 12tyg wiec jestem na obecnym miesiacu swoim, czy cos mnie zaskoczylo z ksiazki, raczej narazie jestem na bierzaco.
Co nudnosci to dzisiaj bylo mega ciezko łącznie z glosnym naciaganiem, musialam auto zatrzymac i po oddychac bo bylo ciezko, ale to z glodu, maluszek zgłodniał a matka dalej nic :-) wiec ja juz wiem ze jezeli mam przerwe dluzsza niz 4g zaczyna mnie mulic.
Sukienki dziewczybni super, stroj kapielowy mega seksi. :-)
O przedszkolu jeszcze nic nie wiem, pamietam swoja traume, tata mnie odwozil 3lata mialam, mama siedziala w domu z malym bratem, a ja bilam glowa o podloge ze tuuu nieee zostane bo moja mamusia siedzi w domu i ja tez z nia tam bede.. Noo ale nic nie wychodzilo z mych pomstw do nieba..
Pozdrawiam brzuchatki albo jak mowi moj chrzesnik doatawczaki bo do ciezarowek jeszcze Nam daleko :-) buuuzi!