martina969
Filipowa mama
Ze wszystkich znaków zodiaku bałabym się Skorpiona. Ja jestem Rakiem i jakoś nie dogaduję się ze Skorpionami.
Ja tez jestem rakiem a moj maz skorpionem i powiem ci ze sie bardzo dobrze dogadujemy. W koncu jestesmy razem 12 lat. Moja obecnie najlepsza przyjaciolka tez jest skorpionem
A z pazdziernika mam dwoch bratankow i jedna bratanice wiec sporo nas bedzie do swietowania urodzin
Witam sie i ja!
Nie poszlam dzis do pracy. Bo ja niestety w niedziele pracuje ale srednio sie czulam wiec dzis zostalam w domu. A co...nalezy mi sie
Wczoraj od meza dostalam bukiet tulipanow od syna ptasie mleczko jako prezent zazyczylam sobie poduszke ciazowa bo kregoslup juz mi odpada
A Wieczorem razem ze znajomymi, bratowa i szwagierka zrobilysmy sobie babski wypad na kolacje.
Dziewczyny pijecie sok z burakow?? Ja w poprzedniej ciazy bardzo lubialam sok wlasnie z buraka, marchwi, jablka itp. A teraz cos nie moge przelknac :/ nie wchodzi mi masakrycznie. W piatek postanowilam za to zrobic buraczkowej skoro soki sa beee i...skonczylam w toalecie tak mnie mdlilo po niej. Wiec chyba teraz zostaja mi tylko soczki z marchwi jablek z dodatkiem pomaranczy a burak jest jednak zdrowy i dobry na hemoglobine no ale coz...
Pscółka i spolka mysle ze nie masz powodu sie martwic w ciazy mamy rozne omamy a i mysle ze mozna miec takie ze czujemy jakies zapachy. Domyslam sie ze zaden z domownikow nie pali skoro nie wiesz skad zapach? A moze bylas gdzies i czulas papierosy a potem zostalo w nosie? W sumie mamy teraz dosc wrazliwe wechy. Przynajmniej ja tak mam
I gratuluje udanej wizyty super wiesci!
Ostatnia edycja: